Galio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα Έχω conn-x έως 24 το οποίο κλειδώνει από 8 έως 10, λόγω οικονομικών όμως θέλω να αλλάξω πάροχο το σκέφτομαι για On, Hol και Wind καθώς οι τιμές τους έχουν αρκετή διαφορά από το conn-χ Θα ήθελα να μου πείτε αν κάποιος έχει εμπειρία με On, Hol η Wind στην περιοχή της Καλλιθέας - Αθηνά, η έστω και κάποιον άλλο πάροχο, σημείωση ότι παίζω και online παιχνίδια και με ενδιαφέρει το ping
SPANK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δεν έχω κάποια απο αυτες τις εταιρίες για να σου πω πως παίζουν και ειδικά για online games που θέλεις , αλλα οπου και να πας απο ote καλύτερα θα εισαι απο θέμα χρημάτων , οσο για το ping που κοιτάς το μονο που θα μπορούσα να σου πω ειναι να κοιτάξεις και forthnet μεριά που γενικά και εγω ειμαι πολύ καλα με τα οnline games και υποστηρίζει και fast path που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την κάτασταση , γενικά εγω ειμαι ευχαριστημένος. Είμουν και εγώ ote και απο οταν πήγα forthnet και πιο ψηλά συγχρονίζω και μικρότερο ping εχω , βέβαια εξαρτάται και απο την περιοχή και απο ποσο μακριά εισαι απο το dslam , πάντως κοίτα και forthnet.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ένας φίλος μου μένει στην Καλλιθέα και έχει on,αλλά είναι στα 8 mbps.Προβλήματα δεν έχει(π.χ αποσυνδέσεις) και τα 8 τα πιάνει.Δεν ξέρω όμως τι ping έχει.Ότι ξέρω λέω.
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 o ote της καλλιθεας ειναι στην δαβακη οποτε εξαρτατε ποσο μακρια εισαι.λογικα για να πιανεις 8 εισαι καμποσο μακρια.αμα θες γραψε τα χαρακτηριστικα της γραμμης να δουμε αν εισαι μακρια η αν εχει προβλημα η γραμμη.αν εισαι μακρια και σε αλλη εταιρεια να πας ιδια ταχυτητα θα πιανεις πανω κατω +- 1 mbit λογω διαφορετικου margin και εξοπλισμου
Marria Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Στην On νομιζω εχει και ειδικο προφιλ για gamers, δεν ξερω αν εχει και η Wind (για fastpath). Και στην On, μπορεις να κανεις τις αλλαγες και μεσα απο το προφιλ σου, μονος σου.
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Στην On νομιζω εχει και ειδικο προφιλ για gamers, δεν ξερω αν εχει και η Wind (για fastpath). Και στην On, μπορεις να κανεις τις αλλαγες και μεσα απο το προφιλ σου, μονος σου. δινει 2-3 Profile διαφορετικα.ενα fast ενα interleave και ενα ενδιαμεσο αν θυμαμαι καλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τους gamers τους εξυπηρετεί η on από όσο ξέρω
weber122 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 αν παίζεις υπερβολικά online gaming τοτε σιγουρα θελεις τα χαμηλότερα pings. πάντως με forthnet και interleave εγώ παίζω ψιλοαπροβλημάτιστα ps3 και αν παω κιολας σε fastpath λογικα θα παιζω καλυτερα. απλως δεν ξερω, με παιχνιδια τύπου wom αν παιζεις καλά. σίγουρα κιολλας, οπως αναφέρθηκε , παίζει και η περιοχή ρόλο.
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τους gamers τους εξυπηρετεί η on από όσο ξέρω τους εξυπηρετει οποιος εχει fast path:D αν παίζεις υπερβολικά online gaming τοτε σιγουρα θελεις τα χαμηλότερα pings. πάντως με forthnet και interleave εγώ παίζω ψιλοαπροβλημάτιστα ps3 και αν παω κιολας σε fastpath λογικα θα παιζω καλυτερα. απλως δεν ξερω, με παιχνιδια τύπου wom αν παιζεις καλά. σίγουρα κιολλας, οπως αναφέρθηκε , παίζει και η περιοχή ρόλο. αξιζει να πας fast path και εσυ.λιγο χανεις απο συγχρονισμο εκτος αν εχεις πολλες αποσυνδεσεις ηδη.η περιοχη δεν παιζει ρολο εκτος αν ειναι πιτα το dslam οποτε εκει θεωρειται διαφορετικο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα