vellamos_power Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 καλημερα παιδες. εχω αρχισει εδω και μερικους μηνες και συλλεγω ολα τα parts για υδροψυξη. αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα για την καρτα γραφικων μου. ειναι η msi geforce 275gtx. εχετε να προτεινετε καμια εστω και μεταχειρισμενη? ευχαριστω
rafail1994 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Οριστε ενα. Δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει να δώσεις χρήματα για παλιά καρτα γραφικών .Όπως και εαν κατάλαβα καλά ειναι και το σύστημα
vellamos_power Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ. το συστημα αποτελειται απο : msi p55-gd80 intel core i7 860 msi geforce 275gtx 8 giga ram 4 tb hdd αν και κλεινω 3 χρονακια με το συστηματακι αυτο δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα ουτε σε εφαρμογες (dreamweaver, flash photoshop netbeans και αλλα παρομοια προγραμματα που χρησιμοποιω ) αλλα ουτε σε παιχνιδια μιας και παιζω τα παντα στα ultra και χωρις το παραμικρο προβλημα. απλα αν δω οτι χανω σε γραφικα σκεφτομουν στους επομενους μηνες να κανω ενα sli και να ειμαι μια χαρα.αξιζει λετε? η χαμενα χρηματα?
overpower Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 χαμενα χρηματα ειναι.θα εχουν μεγαλυτερη καταναλωση...αμα ειναι περιμενε να παρεις αλλη καρτα μετα βαλε υδροψυξη...ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου?
rafail1994 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Όσον αναφορά την πλατφόρμα είσαι καλά αφου σε καλύπτει για την κάρτα γραφικών ομως για μένα δεν αξιζει να δώσεις ουτε 10Ε .Βαλε στο υπόλοιπο σύστημα νερό και ασε το block της gpu οταν αλλάξεις κάρτα γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα