Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαρέθηκα να περιμένω ρε παιδιά για τον 8150. Αξίζει τον κόπο να περιμένω ή να πάρω τον 8120 και να τελειώνω? 40 ευρώ είναι η διαφορά τους αλλά και το μισό Gigahertz δεν μου φαίνεται λίγο... Και πριν προτρέξετε να μου πείτε ότι ο 8120 με λίγο o/c γίνεται 8150 (3,6), θα απαντήσω με την ίδια λογική ότι ο 8150 πιάνει άνετα τα 4ghz... Από την άλλη πάλι τον 8120 τον αγοράζω άμεσα και με τα 40 ευρώ παίρνω και το Battlefield 3 πακέτο... Ειληκρινά δεν μπορώ να αποφασίσω... Τι να κάνω?

Δημοσ.

Νομίζω ότι ο 8150 δεν αξίζει ούτε την αναμονή, ούτε τα έξτρα λεφτά.

Έστω και πήγες τον 8150 στα 4, θα δεις τίποτε αισθητές διαφορές? Από τα 98FPS θα πάει στα 105FPS (σχηματικό παράδειγμα). So what? Πάρε τον "μικρό" και μια χαρά θα είσαι...

Δημοσ.

Αυτό ήταν και δική μου απορία. Ο 8120 φτάνει τουλάχιστον πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα overclocking με τον 8150; Στους phenom οι διαφορά μεταξύ πχ 1090 και 1100 ήταν μόλις 100 Μhz και κλοκάρονται το ίδιο καλά νομίζω. Ξέρει κανείς αν πέρα από το μισό Ghz οι 2 bulldozers έχουν διαφορά και στο παραπάνω θεματάκι;

Edit: έχει ανοίξει ένα thread στο overclocking section από ένα παιδί που πήρε fx 8120, απλά ρωτάω αν έχει και κανείς άλλος καμιά ιδέα, γιατί με ένα γρήγορο googlaρισμα δε βρήκα τίποτα

Δημοσ.

Στο ιδιο επιπεδο πανε και οι δυο.Ολοιδιοι ειναι.Απλα σε στοκ εχουν αλλα ρολογια.

Ο πολλαπλασιαστης ειναι ξεκλειδωτος.Μονο το multi να αλλαξει καποιος (ουτε vcore ουτε τιποτα) , εχει κανει τον 8120 -> 8150

Δημοσ.

είναι πιθανό ο 8120 να παίρνει overclock πάνω από τον 8150, ανάλογα το κομμάτι. απλά ο 8150 έχει μια πιθανότητα να είναι καλύτερο κομμάτι.

θες τη γνώμη μου, ή 8120 ή πάρε έναν 1090t http://www.skroutz.gr/s/267734/AMD-Phenom-II-X6-1090T-Black-Edition.html είναι στα 155 ευρώ, θα πιάσεις τα 4ghz σίγουρα και θα είσαι πιο γρήγορορος από bulldozer στην ίδια συχνότητα....

δεν αξίζει ο 8150 240 ευρώ.... στα 180 πρέπει να είναι η τιμή του...

ακούγεται ότι o piledriver (2012) πιθανόν θα είναι am3+ και φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλύτερος και σε θερμοκρασίες/ρεύμα και σε απόδωση.

o buldozer έχει χοντρά παιδικά προβλήματα.... και στο λέω εγώ που έχω σύστημα AMD only....

Δημοσ.

μα υπάρχει 8150 στα multirama. δε ξέρω πόσα κομμάτια αλλά ένα που ήθελα να πάρω βρήκα.

Ευχαριστω φιλε μου, πηγα στα Multirama του Mall και αγορασα τον 8150... Δεν ηξερα οτι εχει ερθει σε καποιο καταστημα, οπου και αν ρωτησα μου λεγανε παραγγελια και βλεπουμε...

Για οποιον ενδιαφερεται στο εν λογω καταστημα εχει ακομη ενα κομματι FX8150.

Τρομερες αλλαγες σε σχεση με τον Phenom II X4 810 που ειχα ειδικα στο destkop. Δεν ετρεξα κανα Benchmark ακομη γιατι κανα 10λεπτο εχει που bootαρα το Pc...

Δημοσ.

Κακή επιλογή έκανες κατά τη γνώμη μου. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι ένας 1090Τ θα ήταν πολύ καλύτερη αγορά (80€ φτηνότερος πολύ καλύτερο VFM από τον Bulldozer)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...