jeanthira7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα, Εχω ένα Access Point της Asus με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αναγκάστηκα να το αγοράσω μιας και δεν έχω πρόσβαση για ενσύρματη σύνδεση στο internet αλλά ούτε άμεση πρόσβαση στο ίδιο το ασύρματο AP προκειμένου να μπορώ άνετα μετά τη χρήση που κάνω να το κλείνω. Θα ήθελα να ρωτήσω τι επιπτώσεις έχει στην υγεία σε περίπτωση που δεν συνδέομαι αλλά απλά εκπέμπει. Π.χ. εγώ είμαι στον 2ο όροφο και ο αδελφός μου στον 1ο και το έχει ανοιχτό όλη μέρα χωρίς να συνδέομαι εχώ πάνω του. Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να μπαίνω μέσα στο interface του να μπορώ να το κλείνω δικτυακά (προς το παρόν δεν βλέπω κάτι...) Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Αν εκπέμπει και να μην συνδέεσαι υπάρχει υποτίθεται θέμα με ακτινοβολία αλλα γενικά δεν νομίζω οτι πρέπει να ανησηχείς εκτος και αν το έχεις ολη μέρα κολλημένο επάνω σου θεωρώ οτι ειναι πολύ χειρότερα με τα κινητά που τα χρησιμοποιούμε σχεδον ολη μέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα