Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα Toshiba του 1000ρικου, χάλασε η μητρική στους 25 μήνες... μου ζητούσαν 400 στη Toshiba αλλά και στο Μπλέσιο.

Το έχω σπίτι μου άφτιαχτο!

Αυτό του Κώτσου θα έπρεπε να είχε μια ΑΤΙ μέσα και όχι INTEL.

μητρική ή καρτα γραφικών; μητρική δυσκολα χαλάει. reflow εκανες στην κάρτα γραφικών; εγώ έκανα και ξένοισα. ούτε επισκευει ούτε τίποτα...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μητρική ή καρτα γραφικών; μητρική δυσκολα χαλάει. reflow εκανες στην κάρτα γραφικών; εγώ έκανα και ξένοισα. ούτε επισκευει ούτε τίποτα...

κι εγώ 2 κάρτες γραφικών έχω κάνει reflow. Εδώ και κάπου 6 μήνες και δουλεύουν και τα 2 λάπτοπ κανονικότατα.

Δημοσ.
Δημοσ.

Πάμε καλά??? :whistle:

Τους σκληρούς τους βάζουμε στο ψηγείο... τα άλλα εξαρτήματα... στον φούρνο!!! :-D

Μητρική... μητρική...

Δεν παίρνει ρεύμα τίποτα... η μπαταρία είναι ΟΚ... το ίδιο και ο φορτιστής.

Που και που, προσπαθώ να το βάλω σε λειτουργία... αλλά μάταια.

Το κρατάω μέχρι να ψάξω σοβαρά από Κίνα να βρω μητρική και να την περάσω.

Δημοσ.

Δοκίμασε, και... θα γλύφεις τα δάχτυλά σου!

Ασε!!!!! εχω φτασει 146!!!!

αμα αρχισω να κλανω βιδες και πυκνωτες την εβαψα! :-D

Δημοσ.

Όντως έτσι είναι τα fujitsu είναι πολύ μεγάλες μάπες γενικά και σου μιλάει άτομο που έχει καεί το λάπτοπ του.Γενικά δεν τη συνιστώ καθόλου.

Δημοσ.

δεν ξέρω αν ειναι αξιόπιστο ή όχι ειναι πάντως το πιο φθηνό με Ι3 4 γιγα ραμ και 500 σκληρο πιστευω ειναι μια τίμια προταση, για απλή χρήση!Αν εξαιρέσουμε τη καρτα γραφικών που ειναι on board δεν του λείπει κάτι άλλο!με 399 ευρώ τι παιρνεις καλύτερο?όσο για τα παιχνίδια για δεστε λίγο το βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=9An34O4R1oM&feature=related τελικα ίσως παιζει και παιχνίδια!

Δημοσ.

νομιζω οτι η βρώμα εχει μείνει απο τοτε που ειχαν σχεση με τη... Siemens :o

σε καποια πρόσφατα reviews που εχω δει καλα τα βγαζουν.

π.χ http://www.notebookcheck.net/Review-Fujitsu-Lifebook-AH530-Notebook.40469.0.html (αλλα specs, ιδιο σασι).

"Another of the Lifebook AH530's strengths is its exceptionally good workmanship. No flaws could be found even as we looked closer"

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...