Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ είχα fujitsu και κάικε η καρτα γραφικών μετά από 25 μήνες.. (Στο service ζητούσαν 240euro για να το φτιάξουν! - μετά πήρα turbo-x και έπαθα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!)..

Τώρα έχω lenovo και είμαι πολύ ευχαριστημένος..

κάνε μια έρευνα και δες ποιες μάρκες έχουν τα υψηλότερα ποσοστά βλάβης..

Δημοσ.

η ιδια συνθεση με μονη διαφορα την καρτα γραφικων που στο δικο μου ειναι εξωτερικη, μου ειχε στοιχισει πριν 3 μηνες 490 ευρω (samsung RC510). Οποτε θεωρω πως ειναι μια καλη-δικαια τιμη.

Δημοσ.

Μάλλον οτι ο i3 επεξεργαστής είναι πολύ δυνατότερος (και θα χαραμίσεις της δυνατότητές του) της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών της intel που μόνο για καμιά προβολή κειμένου είναι ικανή.

Δημοσ.

Μάλλον οτι ο i3 επεξεργαστής είναι πολύ δυνατότερος (και θα χαραμίσεις της δυνατότητές του) της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών της intel που μόνο για καμιά προβολή κειμένου είναι ικανή.

αυτο ακριβως. εχεις ενα λαπτοπ με συγκρητικη βαθμολογια πχ επεξεργαστης στο 8 και καρτα γραφικων στο 2. βεβαια λαπτοπ ειναι και αναλογως τη χρηση που κανει ο καθενας. αλλα ο επεξεργαστης σε σχεση με το υπολοιπο συστημα ειναι overkill

Δημοσ.

Νομίζω ότι η HD3000 είναι μια πολύ καλή κάρτα για όποιον δεν ασχολείται με παιχνίδια.

Επίσης δεν έχει υψηλή κατανάλωση, πράγμα που ενδιαφέρει τους κατόχους laptop.

hd3000 review

chart

Δημοσ.

εγώ είχα fujitsu και κάικε η καρτα γραφικών μετά από 25 μήνες.. (Στο service ζητούσαν 240euro για να το φτιάξουν! - μετά πήρα turbo-x και έπαθα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!)..

Είχα Toshiba του 1000ρικου, χάλασε η μητρική στους 25 μήνες... μου ζητούσαν 400 στη Toshiba αλλά και στο Μπλέσιο.

Το έχω σπίτι μου άφτιαχτο!

Αυτό του Κώτσου θα έπρεπε να είχε μια ΑΤΙ μέσα και όχι INTEL.

Δημοσ.

Το ιδιο fujitsu με την 550v 1gb, ηταν σε προσφορα στα 399ευρω τον Σεπτεμβριο στα media markt. Το πηρα για μια φιλη.

Καλη κατασκευη, πολυ μετρια οθονη, ανυπαρκτος ηχος.

Και ειχε 2 χρονια εγγυηση.

Νομίζω ότι η HD3000 είναι μια πολύ καλή κάρτα για όποιον δεν ασχολείται με παιχνίδια.

Επίσης δεν έχει υψηλή κατανάλωση, πράγμα που ενδιαφέρει τους κατόχους laptop.

hd3000 review

chart

Mην μπερδευεσαι.

Αλλο intel HD και αλλο HD 3000.

Το συγκεκριμενο λαπτοπ την Intel HD εχει επανω.

Δημοσ.

Tο ειχε ξαναβαλει με ι5 αν θυμαμαι καλα σε προσφορα, τα ιδια λεγαμε, σουπερ επεξεργαστης για χαλια καρτα, δεν ειναι η 3000 ειναι η απλη HD. Η 3000 ειναι ισοδυναμη με μερικες αυτονομες. Βεβαια μεχρι 400 πλεον δεν υπαρχουν πολλες προτασεις οποτε θα το κοιταζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...