sakaplias100 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 για σας παιδια θελω καποιος να μου πει βημα βημα τον τροπο εαν ξερει πως θα ξεκλειδωσω εναν επεξεργαστη .εχω την μητρικη asus m5a88-v evo .ο επεξεργαστης θα ειναι εναυ απο αυτος που ξεκλειδωνουν.
sotiris123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 πασ εδω...Link κ ξεκινας απο την 4η σελιδα κ πας προς τα μπροστα.. στην αρχη λεει πως τους ξεκλειδωνεις κ μετα επεκτεινετε κ σε οβερκλοκ... αν σε ενδιαφερει... οπως κ να εχει διαβασε τα να εχεις μια ιδεα τι παιζει κ μετα ρωτας κιολασ...
sakaplias100 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ολλα καλα με αυτα που γραφουν και το διακοπτακι που εχει πανω η μητρικη μου για core unlock σε τι το χρισιμοποιω???
cabdik Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ποιον επεξεργαστη σκεφτεσαι να βαλεις? το unlocking γινεται συνηθως μεσα απο το BIOS, ενεργοποιωντας το ACC, CORE unlock ή καπως ετσι τελοσπαντων.
Thanos1972 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Και με το διακοπτακι της asus,εαν το κανεις,θα δοκιμασει να τον ξεκλειδωσει μονο του.η οταν ανοιγεις τον υπολογιστη,σου λεει να πατησεις το 4 για το core unlocker.μετα θα σβησει ο υπολογιστης και θα προσπαθησει να τον ξεκλειδωσει.Εαν ολα πανε καλα δεν θα χρειαστει να πειραξεις κατι στο bios.εαν δεν ξεκλειδωσει,δωκιμαζεις να ξεκλειδωσεις τον εναν απο τους 2 πυρηνες.
sakaplias100 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 αυτο θελω να μου εξηγησετε με το διακοπτακι βημα βημα τι κανω. 1 ειναι κλιστο το pc 2 ανιγω το διακοπτι .κσι μετα το pc 3 και πατας το 4 και αυτο ηταν? βεβαια ο επεξεργαστησ θα ειναι back edition phenom
Thanos1972 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Το black edition δνε λεει κατι.black edition ειναι και ο X2 555 που ξεκλειδωνει και ο x4 955 Που δεν ξεκλειδωνει. Εαν ξεκλειδωνει,ανοιξε το πλαινο καπακι,βγαλε το ρευμα απο πισω απο το τροφοδοτικο και πατα 5 φορες το Power για να ξεφορτισει,γυρνα μετα το διακοπτακι και βαλε ρευμα,κλεισε καπακι και βαλε μπρος (με την μιζα).δεν θα χρειαστει να πατησεις το 4 μετα.
sakaplias100 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 εγω ηξερα οτι αλαζεις το τζαμπερακι και μετα πατας το κουμπι για να κσεφορτισει. αλλα γιατι να ξεφορτησω τιν μιητρικη διλαδι ρεσετ μητρικης προτα??
Thanos1972 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον,ας υποθεσουμε οτι ειναι σιγουρος οτι ξεκλειδωνει ο επεξεργαστης σου.Τωρα,αυτο που λες ειναι το ρεσετ στο bios.εσυ δεν θελεις να κανεις κατι τετοιο. Τα βηματα που θα κανεις ειναι. 1 ανοιγεις το πλαινο του κουτιου 2 σβηνεις το τροφοδοτικο απο πισω απο το διακοπτακι του 3 βγαζεις το καλοδιο τροφοδοσιας του τροφοδοτικου 4 κρατας πατημενο το κουμπι που βαζεις μπροστα τον υπολογιστη και περιμενεις να σβησουν τα λαμπακια που εχει επανω στην μητρικη 5 γυριζεις το διακοπτη αφου εχουν σβησει τα λαμπακια και ξαναβαζεις την τροφοδοσια,ανοιγις τον διακοπτη του τροφοδοτικου και ανοιγεις τον υπολογιστη.εαν σου εχει ξεκλειδωσει,θα το δεις οτι εχει γινει τετραπυρηνος b55-b60 και τετοια,εξαρταται ποιον διπυρηνο εχεις ηδη. Το 2-3-4- δεν ειναι αναγκαια να τα κανεις αλλα καλυτερα κανε τα για να μην καψεις και τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα