Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τη δεδομενη στιγμη αξιζει πολυ να δωσεις 49 ευρω ακομη και να πας στο se xperia neo v στη vodafone

υπαρχει λογος που εχεις βαλει linkς μονο απο το e-shop? επιδοτηση να υποθεσω? εκτος του οτι τα κινητα αυτα ειναι καπως παλια μοντελα, μπορεις να τα βρεις σε αλλα ονλινε καταστηματα αρκετα φθηνοτερα. πχ το για το samsung galaxy mini εχει βγει νεο μοντελο στα λεφτα αυτα το galaxy Y. :-/

απο αυτα παντως..θα πηγαινα στο galaxy mini :)

Δημοσ.

βασικά θελω να παρω συσκευή απο κατάστημα το οποίο ειναι στην πόλη μου για να μην δωσω μια σε μεταφιρκα αλλα και να μην τρεχω να πακετάρω και να στελνω ταχυδρομικός σε περίπτωση που μου βγάλει προβλημα.

καταστιμα που υπαρχουν στην λαμια οπου μενω.

vodafone, germanos, multirama, e-shop, getitnow, wind, cosmote.

βασικά θελω να παρω συσκευή απο κατάστημα το οποίο ειναι στην πόλημου για να μην δωσω μια σε μεταφιρκα αλλα και να μην τρεχω να πακετάρω και να στελνω ταχυδρομικός σε περίπτωση που μου βγάλει προβλημα. καταστιμα που υπαρχουν στην λαμια οπου μενω. vodafone, germanos, multirama, e-shop, getitnow, wind, cosmote.

για αυτο εδω τι λετε ειναι καλο ?

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42126.action

Δημοσ.

βασικά θελω να παρω συσκευή απο κατάστημα το οποίο ειναι στην πόλη μου για να μην δωσω μια σε μεταφιρκα αλλα και να μην τρεχω να πακετάρω και να στελνω ταχυδρομικός σε περίπτωση που μου βγάλει προβλημα.

βασικά θελω να παρω συσκευή απο κατάστημα το οποίο ειναι στην πόλημου για να μην δωσω μια σε μεταφιρκα αλλα και να μην τρεχω να πακετάρω και να στελνω ταχυδρομικός σε περίπτωση που μου βγάλει προβλημα. καταστιμα που υπαρχουν στην λαμια οπου μενω. vodafone, germanos, multirama, e-shop, getitnow, wind, cosmote.

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42126.action

Εμένα προσωπικά το χ8 δεν μου αρέσει καθόλου. Μπορείς να βρεις και συσκευές με android 2.2 σε τέτοια τιμή. Η γνώμη μου είναι να διαλέξεις ένα από αυτά τα 2.

Δημοσ.

http://www.vodafone....ls-42126.action

φιλε μου σου προτεινω να πας Πλατεια Παρκου στην Vodafone να παρεις το xperia NEO V ..δεν συγκρινεται με τα υπολοιπα στα και κατω απο 200 απο θεμα χαρακτηριστικων.

το χ8 που εδωσες σε link ειναι αρκετα παλιο κινητο και δεν παρει την τελευταια αναβαθμιση σε 4.0 ανδροιδ.

ενας λογος παραπανω για να πας στο NEO V

Δημοσ.
Δημοσ.

+1 στον από πάνω,150 ευρώ κ έχεις την καλύτερη συσκευή σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων.

είστε όμως όλοι διαβόλοι στις συμβουλές,πάντα πρόταση για υπέρβαση στο bugdet κάνετε,αφού πια το σκέφτομαι να διαβάσω τέτοια θέματα γιατί δεν μπορώ να κατασταλάξω σε χρηματικό πόσο!

Δημοσ.

Είχε x στις βίντεο κλείσεις... Τι στο διάολο στραβός είμαι.

Θα με βάλετε σε έξοδα... Να πάρω το πρώτο μου "χαζό" κινητό;

Ναι έχετε δίκαιο. Το x που είδα ήταν στην διάρκεια της μπαταρίας χωρίς βίντεο κλήση.

m5Ztgs.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...