GothicCrusader Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πάντως αν θέλει κάποιος πραγματικά να τον βοηθήσει τότε δεν πρέπει να τις λύσει, άρα δεν έχει σημασία και το πώς είναι γραμμένες ...
panosno1com Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Θα ηθελα να του λυσω μια απο αυτες για να δει το πως λυνονται αλλα ετσι που τα χει γραψει δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το ισον που ειναι το ενα "μελος" που ειναι το αλλο !!!
weissheit Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά δεν ζήτησε να τον κρίνετε, βοήθεια ζήτησε. Ίσως για κάποιους δικούς του λόγους να μην δύναται να τις λύσει (μπορεί να μην προλαβαίνει, να είναι θεωρητική και να μην τον αφορά, κλπ). Εγώ αν μπορούσα θα σε βοηθούσα και αν έχεις κάποια ερώτηση πάνω στα φιλολογικά μπορείς να με ρωτήσεις, αλλά δυστυχώς με τα μαθηματικά, έστω και με τα απλά, δεν τα πήγαινα ποτέ καλά, έχει περάσει και καιρός από τότε!
Dark_son20 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 πια θεωρητική? οι ασκήσεις είναι δημοτικού... να ήταν κάτι σε δύσκολα μαθηματικά να πω ok δεν θα τα χρειαστεί στη καθημερινότητα ktlp... αλλά εξισώσεις πρώτου βαθμού χρησιμοποιούμε κάθε μέρα σε ότι συναλλαγές κάνουμε...
The_Judas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Στο δημοτικό δεν κάνουν τέτοιες ασκήσεις αν θυμάμαι καλά αλλά στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου. Πάντως είναι πανεύκολες οι ασκήσεις... δεν χρειάζεται να είναι κανείς μαθηματικός για να τις λύσει.
Dark_son20 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 6η δημοτικού ο βαφτισιμιός μου κάνει πρώτου βαθμού κανονικά. το ξέρω γιατί εγώ τον βοηθάω στα μαθηματικά. αυτές, αν και επειδή είναι κακογραμμένες δεν βγάζω άκρη, με το ζόρι να είναι 1η γυμνασίου λόγο των ανισώσεων που δεν έχω δει κάτι τέτοιο ακόμα στο βιβλίο της έκτης
GothicCrusader Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά δεν ζήτησε να τον κρίνετε, βοήθεια ζήτησε. Ίσως για κάποιους δικούς του λόγους να μην δύναται να τις λύσει (μπορεί να μην προλαβαίνει, να είναι θεωρητική και να μην τον αφορά, κλπ). Εγώ αν μπορούσα θα σε βοηθούσα και αν έχεις κάποια ερώτηση πάνω στα φιλολογικά μπορείς να με ρωτήσεις, αλλά δυστυχώς με τα μαθηματικά, έστω και με τα απλά, δεν τα πήγαινα ποτέ καλά, έχει περάσει και καιρός από τότε! Ο άνθρωπος δεν πρέπει να φοβάται την κριτική - όπως μεγαλώνουμε τώρα τα πιτσιρίκια, αλλά να καθοδηγείται από αυτή και ακόμα και να αποκτήσει και τις άμυνές του σε αυτή. Η κριτική υπάρχει παντού και γίνεται είτε το θέλουμε είτε όχι, είτε όταν το περιμένουμε, είτε όταν όχι. Ε, κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι μπορούν να απαντηθούν τέτοιες ασκήσεις εδώ. Διότι αν μπορεί να τις λύσει και θέλει τη λύση είναι τεμπελάκος και πρέπει να στρωθεί να μάθει να διαβάζει για να προετοιμαστεί για αυτά που του έρχονται στο μέλλον. Αν δεν μπορεί να τις λύσει, έχει σημαντικά κενά που δεν μπορούν να λυθούν έτσι απλά μέσω του φόρουμ. Να πάει στο δάσκαλό του, στο μπαμπά του ή στη μαμά του να τον βοηθήσουν και να βρει τη σωστή λύση μέσα από το κοινωνικό περίγυρώ του.
weissheit Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εγώ σαν μαθήτρια δεν ήμουν ποτέ άριστη, έλυνα καμιά φορά από τα έτοιμα και παρά ταύτα πέρασα στην φιλοσοφική με πολύ καλό βαθμό και δεν χρωστάω ούτε ένα μάθημα στην σχολή μου - ένα απλό παράδειγμα για να μην συγχέουμε καταστάσεις. Απλά η γνώμη μου είναι ότι καλύτερα να μην απαντάει κανείς σε κάτι απ' τη στιγμή που δείχνει απροθυμία παρά να το κάνει με ειρωνεία σαν τον επόμενο Ροίδη. Αλλά εγώ τέλειωσα τώρα με την υπεράσπιση, μπήκε κι αυτός και πέταξε έτσι ένα μήνυμα, δεν μου δίνει άλλο το ερέθισμα να συνεχίσω.
Lucifer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ναι ρε ασπρίλα, αλλά εσύ ξέρεις να το λύνεις αυτό. Μπορεί να μην το κάνεις πια συνειδητά, αλλά όταν στο σουπερμάρκετ λες "τα τέσσερα γάλατα κάνουν 10 ευρώ, αν πάρω και ένα πακέτο τσιγάρα με 4, πόσα γάλατα παίρνω" αυτό το πράγμα κάνεις, επειδή το έχεις μάθει.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Χωρίς πλάκα αν ήταν καθαρογραμμένες θα τις έλυνα επιτόπου και θα τις πόσταρα, έτσι για να μην πηγαίνει χαμένο το χειρωνακτικό δυναμικό του μέλλοντος. Άσπλαχνοι ποιός θα μου τυλίγει τα σουβλάκια στο μέλλον;
-nick- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Χωρίς πλάκα αν ήταν καθαρογραμμένες θα τις έλυνα επιτόπου και θα τις πόσταρα, έτσι για να μην πηγαίνει χαμένο το χειρωνακτικό δυναμικό του μέλλοντος. Άσπλαχνοι ποιός θα μου τυλίγει τα σουβλάκια στο μέλλον; Αποφοιτοι της ΣΕΜΦΕ ?
YiN Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Παίζει να είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μπορώ να την πω σε κάποιον επειδή δεν μπορεί να κάτσει να λύσει κάτι στα μαθηματικά. Γιορτάζω την περίσταση με λίγη σαμπάνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά δεν ζήτησε να τον κρίνετε, βοήθεια ζήτησε. Βλέπεις, όμως, πως τα φέρνει η ζωή...
bnvdarklord Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Θα σου λύσω το πρώτο 1) 7x-15=3x+9 7x-3x = 15+9 4x = 24 x = 24/4 x = 6. Ωραια νιώθω καλύτερα μετά την γραμμική αλγεβρα της σχολής μου.
pabou13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Φερνουμε τον αγνωστο x στο πρωτο μερος, κανουμε πραξεις και στην συνεχεια λυνουμε προς το x (μπορει να χρειαστει και καμια διαιρεση εδω για να βγει το αποτελεσμα) Καποιες χρειαζονται και επιμεριστικη για να λυθουν. Δεν νομιζω να υπαρχει καποια που να μην λυνεται ετσι, ελπιζω να βοηθησα λιγακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα