pavlos0160 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα....παρατηρωντας τις τιμες των σκληρων να ανεβαινουν συνεχως κ χρειαζοντας εναν σκληρο ο μονος που βρισκω σε προσυτη τιμη ακομα ειναι ενας Seagate 2ΤΒ USB3 απο πλαισιο.... τ λετε να τον παρω?? Θα ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω seagate καθως μια ζωη επερνα Western Digital....Tι λετε?? Link
deesnider Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Τι "προσιτή τιμή", πανάκριβος είναι, αλλά άμα τον έχεις απόλυτη ανάγκη, πάω πάσο! Σχετικά με την ερώτησή σου τώρα: Ο σκληρός είναι "πως θα σου τύχει" ζήτημα. Άλλος "πίνει νερό" στο όνομα μιας μάρκας και άλλος βγάζει σπυριά στο άκουσμά της. Προσωπικά, όσο αφορά στη seagate, ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, αφού μου έχουν "χτυπήσει" τέσσερις δίσκοι της, αλλά ίσως να ήμουν απλά γκαντέμης. Αν αποφασίσεις να τον αγοράσεις, προσπάθησε να μάθεις - δεν ξέρω αν γίνεται, ρώτα στο κατάστημα - ποιον ακριβώς δίσκο περιέχει η θήκη (σειρά και μοντέλο). Αν ακούσεις σειρά 7200.11, φύγε τρέχοντας! Αλλιώς, ρίξε τη ζαριά σου με την ελπίδα να είσαι τυχερός (και με δεδομένο ότι θα κρατάς back up των δεδομένων σου, πράγμα που αποτελεί "κανόνα" για κάθε δίσκο, ανεξαρτήτως μάρκας).
ridispapas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ριξε μια ματια σε carrefur.....πηρα προχθες τον samsung m3 2TB usb 3 στα 109....αυτοι εχουν stock και δεν εχουν αλλαξει τις τιμες....
BEBIS18 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πήρα έναν Verbatim 2TB USB 3.0 από το media markt στα 119 ευρώ.
jeanthira7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εχω 3 Seagate και είναι αθάνατοι! Αυτός που μας δείχνεις έχει αγοραστεί από εμένα από το ίδιο κατάστημα 90 € πριν από 3 μήνες. Δεν ξέρω πώς άλλαξε η τιμή του...
kostas_dr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Οι βροχές στην Νοτιοανατολική Ασία φταίνε που κατέστρεψαν κάποια εργοστάσια των εταιρειών που ίσως θεωρούν ότι η Κίνα είναι πλέον πολύ ακριβή και ότι οι Κινέζοι εργάτες ίσως αμοίβονται πλουσιοπάροχα . Τι να πει κανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα