Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα....παρατηρωντας τις τιμες των σκληρων να ανεβαινουν συνεχως κ χρειαζοντας εναν σκληρο ο μονος που βρισκω σε προσυτη τιμη ακομα ειναι ενας Seagate 2ΤΒ USB3 απο πλαισιο....

τ λετε να τον παρω?? Θα ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω seagate καθως μια ζωη επερνα Western Digital....Tι λετε??

Link

Δημοσ.

Τι "προσιτή τιμή", πανάκριβος είναι, αλλά άμα τον έχεις απόλυτη ανάγκη, πάω πάσο!

Σχετικά με την ερώτησή σου τώρα: Ο σκληρός είναι "πως θα σου τύχει" ζήτημα. Άλλος "πίνει νερό" στο όνομα μιας μάρκας και άλλος βγάζει σπυριά στο άκουσμά της.

Προσωπικά, όσο αφορά στη seagate, ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, αφού μου έχουν "χτυπήσει" τέσσερις δίσκοι της, αλλά ίσως να ήμουν απλά γκαντέμης.

Αν αποφασίσεις να τον αγοράσεις, προσπάθησε να μάθεις - δεν ξέρω αν γίνεται, ρώτα στο κατάστημα - ποιον ακριβώς δίσκο περιέχει η θήκη (σειρά και μοντέλο). Αν ακούσεις σειρά 7200.11, φύγε τρέχοντας! Αλλιώς, ρίξε τη ζαριά σου με την ελπίδα να είσαι τυχερός (και με δεδομένο ότι θα κρατάς back up των δεδομένων σου, πράγμα που αποτελεί "κανόνα" για κάθε δίσκο, ανεξαρτήτως μάρκας).

Δημοσ.

Εχω 3 Seagate και είναι αθάνατοι!

Αυτός που μας δείχνεις έχει αγοραστεί από εμένα από το ίδιο κατάστημα 90 € πριν από 3 μήνες.

Δεν ξέρω πώς άλλαξε η τιμή του...

Δημοσ.

Οι βροχές στην Νοτιοανατολική Ασία φταίνε που κατέστρεψαν κάποια εργοστάσια των εταιρειών που ίσως θεωρούν ότι η Κίνα είναι πλέον πολύ ακριβή :confused: :confused: :confused: και ότι οι Κινέζοι εργάτες ίσως αμοίβονται πλουσιοπάροχα :shifty: :shifty: :shifty: .

Τι να πει κανείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...