epp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 μιας και λυσαμε ολα τα οικονομικα προβληματα μας,της οικογενειας μας και γενικα ολου του περιγυρου ας ριξουμε και κανα χρημα προς τα εκει για να μη κλαινε τα ορφανα της γουικιλαντ
MaXmaD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πιο συχνα μπαινω στην wikipedia παρα στο google.... Εχει αλλαξει το internet δε λεω... αλλα πρεπει να βγει ο κ. Jimmy Wales και να πει που χρειαζονται 750.000 και βαλε που μαζευει καθε φορα... μονο στους 679 server και στα 95 ατομα προσωπικο?
lary7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εχοντας διαβασει χιλιαδες αρθρα τα τελευταια χρονια αποφασησα να το ριξω και εγω το 10ρικακι μου....Αλλωστε απο τοτε που εκοψα να δινω σε ερανους μου περισσευει ενα 10ρικο για να ρο δινω σε "καλες πραξεις"..
marios_geo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Βρε σαν πολυ έξυπνους μαζεψαμε εδω μέσα. Άκου δωρεά στους κουτοφραγκους. Σιγά τι κάνανε δηλαδή; Εδω, οι ιθαγενείς έχουν ταυτιστεί με την ιδεολογία δεν πληρώνω. Ξεκινώντας απο διόδια, μετρό, φόρους και καταλήγοντας σε όλα αυτα τα δωρεάν πράγματα στο Internet. Μόνο για την δουλειά μου να με πληρώσετε...
leonidas_fs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Οκ αρα εσείς που τον κράζετε προτιμάτε να γεμίσει η Wikipedia με bannerakia και αλλες 1002 διαφημίσεις??? Δηλαδή αν είσασταν ο Richard Stallman ( ιδρυτής του Linux) να φανταστώ οτι θα το πουλούσατε έτσι?? Άλλωστε για πιο λόγο να δώσετε δωρεάν, κορόιδα είστε??
aris1986 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Οκ αρα εσείς που τον κράζετε προτιμάτε να γεμίσει η Wikipedia με bannerakia και αλλες 1002 διαφημίσεις??? Δηλαδή αν είσασταν ο Richard Stallman ( ιδρυτής του Linux) να φανταστώ οτι θα το πουλούσατε έτσι?? Άλλωστε για πιο λόγο να δώσετε δωρεάν, κορόιδα είστε?? Ας γεμισει θα τα βγαλουμε!Θα χασει και ο εν λογω κυριος αμα γινει τσιρκο το site του.(Σιγα μην βαλει ποτε διαφημησεις, αρπαχτή κανει και έξυπνα) Αλλο το ενα αλλο το αλλο με το linux.Ελεος! Αν εκανα δωρεα ποτε θα ηταν σε κανα ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ γιατι μας εχουν σωσει τους φτωχο-Ελληνες και σε κανενα add-blocker που με χει σωσει απο τα νεύρα της διαφημισης για την αχρηστη καταναλωτική μαλακία.
παπι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Οκ αρα εσείς που τον κράζετε προτιμάτε να γεμίσει η Wikipedia με bannerakia και αλλες 1002 διαφημίσεις??? Δηλαδή αν είσασταν ο Richard Stallman ( ιδρυτής του Linux) να φανταστώ οτι θα το πουλούσατε έτσι?? Άλλωστε για πιο λόγο να δώσετε δωρεάν, κορόιδα είστε?? Ε καλα.. δεν θα γινει XXXXXXXXX. Δεν ειναι η μονη δωρεαν υπηρεσια.
leonidas_fs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ε καλα.. δεν θα γινει XXXXXXXXX. Δεν ειναι η μονη δωρεαν υπηρεσια. Συμφωνω αλλα δεν γνωρίζω πολλές δωρεάν εφαρμογές που έχουν πάνω απο 400 εκ. μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα!! Εχετε ιδέα πόσο κοστίζουν τα μηχανήματα για να μπορούν να αντέξουν τόσο traffic μαζεμένο??
παπι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνω αλλα δεν γνωρίζω πολλές δωρεάν εφαρμογές που έχουν πάνω απο 400 εκ. μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα!! Εχετε ιδέα πόσο κοστίζουν τα μηχανήματα για να μπορούν να αντέξουν τόσο traffic μαζεμένο?? traffic ; Youtube facebook blogspot wordpress microsoft ebay flikr etc. Τεσπα με τετιο traffic που εχει μια χαρα θα τα παει με ενα απλο μπαναρακι (πιο μικρο κι απο αυτο του insomnia)
leonidas_fs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 traffic ; Youtube facebook blogspot wordpress microsoft ebay flikr etc. Τεσπα με τετιο traffic που εχει μια χαρα θα τα παει με ενα απλο μπαναρακι (πιο μικρο κι απο αυτο του insomnia) Συμφωνω αλλα δεν γνωρίζω πολλές δωρεάν εφαρμογές που έχουν πάνω απο 400 εκ. μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα!! Εχετε ιδέα πόσο κοστίζουν τα μηχανήματα για να μπορούν να αντέξουν τόσο traffic μαζεμένο?? αναφέρω την λέξη Δωρεάν. Απο αυτές που αναφέρεις ή κάτι θα εχει να αγοράσεις ή θα είναι παράρτημα.
panagos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δίνω δωρεές στη wiki και στο "The Richard Dawkins Foundation for Reason and Science". Δεν με νοιάζει αν είναι ζάμπλουτοι ή όχι οι ιδιοκτήτες. Συμφωνώ με αυτό που κάνουν, το έργο τους με έχει βοηθήσει πολύ - και συνεχίζει να με βοηθάει- γουστάρω και τους δίνω τα λεφτά μου. Όπως δεν θα μπορούσα να έχω την απαίτηση από κανέναν να κάνει το ίδιο, έτσι δεν δέχομαι τις επικρίσεις κανενός για το που και αν θα κάνω εγώ donation. πχ στην UNISEF δεν δίνω γιατί διαφωνώ με πολλά από αυτά που (ισχυρίζονται ότι) κάνουν. και life goes on..
leonidas_fs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δίνω δωρεές στη wiki και στο "The Richard Dawkins Foundation for Reason and Science". Δεν με νοιάζει αν είναι ζάμπλουτοι ή όχι οι ιδιοκτήτες. Συμφωνώ με αυτό που κάνουν, το έργο τους με έχει βοηθήσει πολύ - και συνεχίζει να με βοηθάει- γουστάρω και τους δίνω τα λεφτά μου. Όπως δεν θα μπορούσα να έχω την απαίτηση από κανέναν να κάνει το ίδιο, έτσι δεν δέχομαι τις επικρίσεις κανενός για το που και αν θα κάνω εγώ donation. πχ στην UNISEF δεν δίνω γιατί διαφωνώ με πολλά από αυτά που (ισχυρίζονται ότι) κάνουν. και life goes on.. Δεν το ξερω αυτο το Richard Dawking Foundation. Θες να μας πεις με 2 λόγια τι κάνει? Ακούγετε ενδιαφέρον πάντως!
Dark_son20 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 traffic ; Youtube facebook blogspot wordpress microsoft ebay flikr etc. σε όλα αυτά εκτός του ebay και της microsoft είσαι εσύ το εμπόρευμα και άλλοι πληρώνουν στο ebay κρατάει από τον πωλητή ποσοστό ακόμα και αν δεν πουληθεί το αντικείμενο οπότε δεν είναι δωρεάν microsoft τι εννοείς ακριβώς?
zeniath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Τίποτα δεν είναι τζάμπα καταλάβετέ το. Όταν μια υπηρεσία είναι τζάμπα τότε απλά χρησιμοποιούν τα δεδομένα από τόσους χρήστες για έρευνα αγοράς, τι ενδιαφέρει τον κόσμο και γενικά για να δούνε το trend και να πουλήσουν τα δεδομένα σε διαφημιστικές εταιρίες. Όταν μια υπηρεσία είναι τζάμπα τότε εσύ είσαι το προϊόν. Στην τελική δεν βγήκα να ζητήσω φράγκα για τα άρθρα που γράφω εγώ και όλοι εμείς. Λεφτά έχουν και απλά θέλουν κι άλλα. Παρεμπιπτόντως, γιατί δεν έχω δει κανένα που να δίνει Open Source/Freeware και γενικά δωρεάν το λογισμικό του (ότι κ αν είναι αυτό) να ζει στην ψάθα; Χμμμμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα