GiannisT13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Η καρτα γραφικων μου κινειτε με auto το φαν στους 78-80 βαθμους.Μολις το βαζω στο 100 % πεφτει απευθειας κατω απο τους 30. παρολάυτα οταν η καρτα γραφικων ειναι στους 80 βαθμους το fan δουλευει στο 20-25 % .Ειναι φυσιολογικό αυτό ? Αν οχι τι φταεί κ πως επιδιορθωνεται ? Ευχαριστώ
Luciddream Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 και εγώ δεν έχω καταλάβει ποτέ πώς δουλεύει το ανεμιστήρι της ATI. και στην παλιά μου κάρτα δεν έκανε δουλειά στο AUTO, και σε αυτήν που έχω τώρα πάλι δεν κάνει. το 100% που έβαλες είναι αν θέλεις να μετατρέψεις την κάρτα σε ελικόπτερο, προτείνω κάτι σε 50% για οταν παίζεις παιχνίδια κτλπ... δυστυχώς μάλλον θα πρέπει να το βάζεις μόνος σου
Cosbuster Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Κατέβασε το MSI Afterburner και φτιάξε δικό σου profile για το πως να λειτουργεί ο ανεμιστήρας ανάλογα με τη θερμοκρασία.
Luciddream Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Κατέβασε το MSI Afterburner και φτιάξε δικό σου profile για το πως να λειτουργεί ο ανεμιστήρας ανάλογα με τη θερμοκρασία. σωστό και αυτό, το είχα ξεχάσει απο τότε που δημιουργούσε θέμα με το punkbuster
dangar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ο ανεμιστήρας δουλεύει βάσει των ρυθμίσεων που υπάρχουν στο vga bios. Με το RBE μπορείς να τις αλλάξεις και να δουλεύεις όπως θες. Το έχω κανει στη δική μου (4870)και δουλεύει κρέμα . Βέβαια οι όποιες επεμβάσεις στο VGAbios προυποθέτουν γνώση και προσοχή.
Chris92 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα,για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα σας πω και εγω το προβλημα μου.ειχα μια 4870 στον υπολογιστη οπου δουλευε κανονικα,με χαμηλες θερμοκρασιες(40-45 βαθμους iddle) και 44% ο ανεμιστηρας.Με το που εβαλα αλλη μια(μεταχειρισμενη) 4870 σε διαταξη crossfire οι ανεμιστηρες δουλευαν μονο στο 12% και οι θερμοκρασιες εκτινασονταν.αναγκαστηκα κατεβασα στο msi afteburn και εκανα προφιλ να δουλευουν στο auto οι ανεμιστηρες αλλα και παλι ορισμενες φορες οταν ανοιγουν τα widows πρεπει να ελεγχω αν πραγματι λειτουργουν στο auto γιατι αρκετες φορες δεν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη και πρεπει να το κανω χειροκινητα.ξερετε τι μπορει να φταει?ειναι προβλημα hardware ή απλα οι drivers της ati κανουν τα γνωστα τους παιχνιδια
GiannisT13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 παιδια μπορειτε να μου δοσετε καποιο link για το msi aferburner ?
Cosbuster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 παιδια μπορειτε να μου δοσετε καποιο link για το msi aferburner ? http://event.msi.com/vga/afterburner/overview.htm Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το βρήκες μόνος σου στο google.
GiannisT13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εαν αλλαξω το fan το πρόβλημα θα λυθεί ? Παιδια,κατεβασα το msi.τι πρεπει να κανω ωστε να ελεγξω την θερμοκρασια ?
JohnVani18 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ναί, είναι φυσιολογικό. Κι εμένα η 1η 4850 που είχα πάρει (καθαρή ATi) σε τέτοιες θερμοκρασίες ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα