athlios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 δε καταλαταβτε,το νοημα ειναι οτι εχει ψηλο κεντρο βαρους και ειναι στενο,αρα ειτε κανει χειροφρενα ειτε τα βρει σκουρα σε πολυ ανωμαλο εδαφος,πετρες,μεγαλη κλιση θα χει προβλημα... Προφανως στο ανωμαλο δε θα πηγαινει με τα ιδια χιλιομετρα που μαζεψε για να κανει χειροφρενιες και μλκιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Fiat Panda!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ντίνο έχει αυτά που λες αλλά είναι και καλά "ζυγίσμενο" για τζιπ . Εκτός δρόμου που αναφέρεις δεν τούμπαρει εύκολα, πρώτα θα γλυστρισουν οι τροχοί στη κλίση και μετά θα αρχίσει να τουμπαρει. Εκτός δρόμου βάζει τα γυαλιά στα περισσότερα 4χ4 που υπάρχουν και λόγο όγκου πάει άνετα πόλη. Αν το θέλει κάποιος για κωλιδια (στο χώμα μια χαρά κάνει ), ας μην πάρει τζιπ... εγω ψηφιζω niva και μετα vitara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ενα καλοδιατηρημενο nissan sunny κ αγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ΥΓ. Το πιο επικινδυνο πραγμα στην οδηγηση, μετα το αλκοολ/ναρκωτικα, ειναι η υπερεκτιμηση των ικανοτητων του οδηγου απο τον εαυτο του. To χειροτερο ειναι πως οι Ελληνες οδηγοι σε αυτον τον τομεα διακρινονται... και για να συμπληρώσω... η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου Πειτε τα χρυσοστομοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkst3EL Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ρε σεις τι τζιπάκια και πράσσινα άλογα του λέτε του ανθρώπου. Τζιπάκι είναι σίγουρο οτι εχει περισσότερα έξοδα απο τα μικρά αυτοκίνητα πόλης(μόνο τα λάστιχα να σκεφτείς). Απο μένα φίλε μου suzuki swift, toyota yaris, nissan micra(άμα το πας το design), huyndai i20, hyundai i10(πιο μικρό αλλα να ξέρεις.... ΣΚΥΛΙ) άντε και vw polo αλλα θα βγει πιο ακριβό. Για μένα όποιο βρεις πιο φτηνο πιο καινουριο και να σου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον να ειμαι και παλι.προεκυψε κατι που δεν το περιμενα και με βολευει ως το οτι θα γλυτωσω χρηματα. και αυτο ειναι οτι θα παρω το αυτοκινητο του παππου μου που πηρε την αποφαση να μην ξαναοδηγηση μιας και ειναι 66 χρονων αλλα και πριν 4-5 μηνες ειχε σπασει το ποδι του και επειδη φοβαται μου το εδωσε.ειναι το skoda το octavia δεν ξερω ομως περισσοτερα γιατι εχω να δω το αυτοκινητο του εδω και 2 χρονια και δεν θυμαμαι τιποτα παρα το οτι ειναι κανονικο μεγεθος προς μεγαλο.τι γνωμη εχετε για αυτο το αμαξι;ειδα μερικα μοντελα skoda χωρις να γνωριζω πιο ειναι το ακριβες μοντελο του παππου μου και παρατηρησα μεχρι στιγμης το οτι καινε καμια 10αρια λιτρα βενζινη στα 100 χιλιομετρα αλλα οκ παλευεται.τι αλλο να προσεξω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δέν το λές και κατάλληλο για νέο οδηγό,άλλα όσο πιο νωρίς στα δύσκολα τόσο καλύτερα.Το αμάξι είναι μεγάλο,οπότε κοίτα αν διαθέτει park assist.Εαν δέν έχει,καλό θα ήταν να εγκαταστήσεις ένα αφού το κόστος είναι σχετικά μικρό (Φιλική συμβουλή,για το καλό όλων!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δέν το λές και κατάλληλο για νέο οδηγό,άλλα όσο πιο νωρίς στα δύσκολα τόσο καλύτερα.Το αμάξι είναι μεγάλο,οπότε κοίτα αν διαθέτει park assist.Εαν δέν έχει,καλό θα ήταν να εγκαταστήσεις ένα αφού το κόστος είναι σχετικά μικρό (Φιλική συμβουλή,για το καλό όλων!) για το παρκαρισμα ειναι αυτο ε;εχεις δικιο μεχρι να το μαθω καλο θα ηταν να βαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ποιο κινητηρα εχει και ποιας χρονιας ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Οδηγησα σημερα το i10 που ηταν νοικιασμενο απο την ασφαλεια και εντυπωσιαστηκα... Ειναι ενα κουβαδακι αλλα πολυ τελειο για την πολη και ταξιδι ισως. Σε σχεση με το renault megane το 5θυρο του 2000 που εχω μου εκανε εντυπωση ποσο ευκολα παρκαρα, ποσο ευκολα το εβαζα οπου ηθελα ,πως χωραγα να περασω στα στενα με ανεση χωρις αγχος μη βρω ,εστρηβε πανευκολα σε σχεση με το αλλο αν και λιγο περιεργο το τιμονι του πιο σκληρες αναρτησεις καλο γκαζι για τα κυβικά του και δε κροταλιζει με 2ρη ταχυτητα οταν πας ψιλοαργα ,ενω στο renault δε γλυτωνεις να μη πατησεις συμπλεκτη.Και οι ταχυτητες αλλαζαν πανευκολα σε σχεση και με το renault και το vw golf αλλα και το micra και το colt. Πιστευω πως πλεον δεν εχει νοημα το μεγαλο αυτοκινητο στη πολη και αν δεν εχεις αρκετα χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα