Προς το περιεχόμενο

καταλληλο αυτοκινητο για νεο οδηγο

deadwar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορειται να προτεινεται καποιο αυτοκινητο;επισης ειδα οτι υπαρχει και η επιλογη για αυτοκινητο

που ειναι και μηχανικο αλλα καυ αυτοματο.λενε τιποτα αυτα;υπενθυμιζω οτι διαθετω 6-7 χιλιαρικα για

μεταχειρησμενο αμαξακι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπορειται να προτεινεται καποιο αυτοκινητο;επισης ειδα οτι υπαρχει και η επιλογη για αυτοκινητο

που ειναι και μηχανικο αλλα καυ αυτοματο.λενε τιποτα αυτα;υπενθυμιζω οτι διαθετω 6-7 χιλιαρικα για

μεταχειρησμενο αμαξακι.

Μηχανικο και αυτοματο δεν νομιζω να γινεται.Τα σειριακα ειναι και αυτοματα και μπορεις να ανεβοκατεβαζεις και χειροκινητα ταχυτητες αλλα χωρις συμπλεκτη ή με τον λεβιε ή με πεταλουδες στο τιμονι οπως το civic μου.

Με τοσα λεφτα κοιτα για καποιο μεταχειρισμενο Jazz .το ειχα και ειναι παρα πολυ καλο.

κι εγω! βγαινει μαλλον κατι παραπανω απο αυτα που θελεις να δωσεις, αλλα ειναι και αυτοματο, φουλ χλιδη, υγραεριο (μην προβληματιζεσαι που εχει 2 δεξαμενες, συνολικα 170 λιτρα...λογικα δεν καιει πολυ :mrgreen: ) και ειναι το next best thing απο το προηγουμενο ποστ! :devil:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1919213/

μονο για την εφορια καθε χρονο θα ηθελα τα αντερα μου.παρακαλω πολυ οποιος ξερει να προτεινει κατι να το

κανει αλλιως να μην ξεφευγουμε απο το θεμα.φιλικα

Εγώ που ξεκίνησα με αυτόματο, ήταν παιχνιδάκι. Ίσα ίσα που το ξεψάρωμα το έχεις περάσει εντελώς.

TS, άραξε μια μέρα σε ένα φανάρι και κόψε άτομα που οδηγάνε. Θα δεις υπερήλικες, ξανθιές, άτομα που έχουν το Laptop με Facebook στα γόνατα και μιλάνε και στο Bluetooth, (μισο)κοιμισμένους που πάνε στη δουλειά, γιδοβοσκούς κ.α κ.α

..και φοβάσαι το τιμόνι; Αν δεν είσαι χαζός, θα μάθεις σε 1 24ωρο οδήγησης. Μη σε ψαρώνει η σχολή οδηγών, σχεδόν τίποτα απ' όλα αυτά που σου λέει δεν θα κάνεις στους δρόμους της Αθήνας.

Άρα πάρε ένα αμάξι που σου ΑΡΕΣΕΙ και σε ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ για ΧΡΟΝΙΑ, και άσε το "κολλάει" να έρθει από μόνο. Αν είναι να αγοράσεις αμάξι για να αποφύγεις μισή-μια βδομάδα ψάρωμα, για εμένα είναι κακή αγορά.

σε 24 ωρες οδηγησης το μονο που θα μαθεις ειναι να καταφερεις να επιβιωσεις οδηγοντας απο ενα σημειο σε αλλο.

για σοβαρη εμπειρια θες πολυ καιρο.

Άρα νταξ, είμαι Gifted μάγκες.

Υ.Γ: Καλά το ξέρω ότι γ__ω και δ___ω, αλλά με δεδομένο ότι όλος ο πλανήτης οδηγάει νόμιζα ότι δεν ήμουν κάτι special.

Ontopic: Πάρε 700ρι Smart, δεν υπάρχει καλύτερο αμάξι και πιο εύκολο στα πάντα του για την Αθήνα. Θα κάνει και για σένα. Γνώμη μου που έχω οδηγήσει κάμποσα αμάξια μέσα σε 8 μήνες που έχω το δίπλωμα.

Εγω παντως μονο gifted δε θα το ελεγα αυτο... Δηλαδη στους 8 μηνες που οδηγεις δεν αντιληφθηκες ας πουμε οτι τον πρωτο καιρο εκανες διαφορες βλακειες και γενικα ησουν "ο χαρος βγηκε παγανια?". Και δεν το θετω προσωπικα, ΟΛΟΙ οι νεοι οδηγοι ειναι ετσι, εξαλλου το Ν δε το επιβαλει χωρις λογο ο νομος σχεδον σε ολες τις χωρες.

Και δεν μιλαμε μονο για το αυτοκινητο, οτιδηποτε καινουργιο ξεκιναει να κανει ο ανθρωπος θελει καποιο χρονο προσαρμογης. Το αμαξι θελει παραπανω χρονο γιατι ειναι συνθετη σχετικα δραστηριοτητα και εμπεριεχει διαφορους κινδυνους και ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ τους οποιους ΜΟΝΟ με εμπειρια αντιλαμβανεσαι δε πα να εισαι και ο Αινσταιν και να παιζεις racing simulators εδω και 15 χρονια.

Προσωπικα το χρονικο διαστημα που χρειαστηκα για να μαθαινω να αξιολογω ορθα διαφορα ΒΑΣΙΚΑ θεματα που προκυπτουν κατα την οδηγηση, να αντιλαμβανομαι εγκαιρα καποιες λεπτομερειες και να οδηγω συγκεντρωμενα και ΟΧΙ ψαρωμενα (η ξεψαρωμενα) το προσδιοριζω γυρω στον ενα μηνα σε επαρχιακους μαλιστα δρομους, χωρις την ζουγκλα της Αθηνας δηλαδη.

ΥΓ. Το πιο επικινδυνο πραγμα στην οδηγηση, μετα το αλκοολ/ναρκωτικα, ειναι η υπερεκτιμηση των ικανοτητων του οδηγου απο τον εαυτο του. To χειροτερο ειναι πως οι Ελληνες οδηγοι σε αυτον τον τομεα διακρινονται...

ΥΓ. Το πιο επικινδυνο πραγμα στην οδηγηση, μετα το αλκοολ/ναρκωτικα, ειναι η υπερεκτιμηση των ικανοτητων του οδηγου απο τον εαυτο του. To χειροτερο ειναι πως οι Ελληνες οδηγοι σε αυτον τον τομεα διακρινονται...

και για να συμπληρώσω... η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου

Άρα νταξ, είμαι Gifted μάγκες.

Υ.Γ: Καλά το ξέρω ότι γ__ω και δ___ω, αλλά με δεδομένο ότι όλος ο πλανήτης οδηγάει νόμιζα ότι δεν ήμουν κάτι special.

Ontopic: Πάρε 700ρι Smart, δεν υπάρχει καλύτερο αμάξι και πιο εύκολο στα πάντα του για την Αθήνα. Θα κάνει και για σένα. Γνώμη μου που έχω οδηγήσει κάμποσα αμάξια μέσα σε 8 μήνες που έχω το δίπλωμα.

ως μεγεθος αυτοκινητου ναι

ως κινητηρας παιζει να ειναι η πιο ηλιθια επιλογη για αυτοκινητο πολης.

και για να είμαστε λίγο στο θέμα.

λίγο δύσκολο να σου προτείνει κάποιος μεταχειρισμένο αυτοκίνητο διότι οι τιμές παίζουν.

βασικά θέλεις κάτι μέχρι 1300 κυβικά.

κάτι σε στυλ hyundai i10, fiat punto, toyota yaris...

ή κάτι τέτοιο

μαλιστα μαλιστα.τωρα εχω καποιες επιλογες να κοιταξω απο αυτα που μου προτεινατε.αλλη μια απορια.αν θελω

να παρω κατι απο αθηνα θα πρεπει να κατεβω να το δω και να γινουν ολα τα σχετικα ε;γιατι ειμαι απο κερκυρα

και θα πρεπει να μου φυγει καμια 300αρα μονο για εισητηρια και ξενοδοχειο + οτι ζητησει η μεταφορικη για αθηνα-κερκυρα...

ουφ!

το τζιμνι τι λογο υπαρξης εχει?

αυτο ειναι για κανα νησι μεγεθους σαντορινης να κανεις τις καλοκαιρινες σου διακοπες.για καμια αλλη χρηση δε κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...