Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό: 700 Ευρώ

Χρήση: Gaming ( Κάψιμο )

Χρειάζομαι και οθόνη...ότι να'ναι δεν εχω θέμα

++Πληκτρολόγιο ( κάτι άνετο )

Τα κομμάτια ας είναι απο όπου θέλετε αρκεί να είναι τα φθηνότερα ( και εμπιστεύσιμα )

Εγώ θα το συναρμολογήσω το μηχανηματάκι.

Προτιμότερα κάρτες γραφικών ATi και επεξεργαστή Intel ( 2nd Generation Κ-SERIES (OVERCLOCK) ) επίσης μνήμες καλές για overclock.

Επίσης θα προτιμούσα ένα κουτί με σύστημα υποστήριξης κάρτας γραφικών αν αυτό είναι δυνατόν.

Ευχαριστώ παιδιά !!!!!

Δημοσ.

Ποσό: 700 Ευρώ

Χρήση: Gaming ( Κάψιμο )

Χρειάζομαι και οθόνη...ότι να'ναι δεν εχω θέμα

++Πληκτρολόγιο ( κάτι άνετο )

Τα κομμάτια ας είναι απο όπου θέλετε αρκεί να είναι τα φθηνότερα ( και εμπιστεύσιμα )

Εγώ θα το συναρμολογήσω το μηχανηματάκι.

Προτιμότερα κάρτες γραφικών ATi και επεξεργαστή Intel ( 2nd Generation Κ-SERIES (OVERCLOCK) ) επίσης μνήμες καλές για overclock.

Επίσης θα προτιμούσα ένα κουτί με σύστημα υποστήριξης κάρτας γραφικών αν αυτό είναι δυνατόν.

Ευχαριστώ παιδιά !!!!!

Κατάχλωμο σε βλέπω φίλε μου με τέτοιο budget, όχι κάψιμο, ούτε ζέσταμα δε κάνεις αν μιλάμε για παιχνίδια φρέσκα και όχι 5ετίας. Βέβαια, ότι μπορείς να φτιάξεις μηχάνημα, μπορείς. Θα είναι όμως περιορισμένου βελινεκούς, όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις.

ΑΝ ψαχτείς στις αγγελίες (λίγο που τις κοιτάζω κατά καιρούς), τότε άλλαζει το πράμα: ίσως δε φτιάξεις/βρεις το απόλυτο μηχανάκι, αλλά σίγουρα στήνεις κάτι αξιοπρεπέστατο (ΣΥΝ κάτι οθονάρες που κυκλοφορούν μέσα!!!!!!).

Δημοσ.

Παιδιά ούτε ηχεία θέλω ούτε ποντίκι. Επίσης, με λίγο overclock σε καρτα γραφικών και επεξεργαστή και με καλή ψύξη εννοείται όλα παίζονται...Και ναι γνωρίζω αρκετά καλά απο overclock. Τέλος μιλάμε για games όπως NFS THE RUN, Battlefield 3 ( όχι απαραίτητα στο Ultra και με medium μια χαρά είμαι ), The Elder Scrolls 5 Skyrim ( έστω στο high ).

Δημοσ.

Πολλα +++ στη συνθεση του ραφαηλ...ακριβως τα ιδια ημουν ετοιμος να ποσταρω. Με το dvd θα παει γυρω στα 720 ευρω αλλα αξιζει σιγουρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...