Προς το περιεχόμενο

jailbreak σε ps3 με 3.50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πως μπορω αφου κανω την διαδικασια να δοκιμασω αν μπορει να παιξει καποιο game απο καποιον εξωτερικο δισκο??? Δηλαδη αν πετυχε η διαδικασια

Δημοσ.

περνας οποιδηποτε παιχνιδι θες στον εξωτερικο

(αν δεν δημιουργηθει μονος του,δημιουργεις εναν φακελο GAMES)και μεσα εκει πετας το παιχνιδι οχι ομως με την ονομασια του αλλα με την "κωδικη"του ονομασια πχ

BLES09009 η BLUS κλπ

αν εχεις καποιο αυθεντικο παιχνιδι που παιζει σε 3.55 ανοιξε μουλτιμαν,κοπιαρε τον στον εξωτερικο(οταν πατησεις το copy σε ρωταει αν θες να μπει στον εσωτερικο πατας οχι και σου λεει θελεις να παει στον εξωτερικο; ναι!)

Για τα παιχνιδια που "δανειζεσαι" οταν κατεβουν με τον καλο θα δεις 2 φακελους και 1 αρχειο

το αρχειο αυτο ανοιγει με το notepad(προχωρας προς τα δεξια και θα δεις θα λεει bles H blus ΚΛΠ)

δημιουργεις εναν φακελο(αν δεν υπαρχει ηδη)με τη ονομασια αυτη και βαζεις εκει τα δεδομενα του παιχνιδιου(ολα αυτα σε περιτωση που ειναι ειτε σε rar ειτε σε iso)

Oταν κοπιαρεις εσυ παιχνιδια θα δεις οτι δημιουργει οποιονδηποτε φακελο χρειαζεται μονος του

επιλεγεις απο μουλτιμαν το παιχνιδι που θες να τρεξει σε πεταει το xmb βαζεις ενα αυθεντικο δισκακι μεσα και επιλεγεις το εικονιδιο του παιχνιδιου(θα δεις οτι εχει αλλαξει κιολας αν πχ βαλεις το GTA IV και εσυ απο μουλτιμαν φορτωσεις GT5,μολις να βγεις απο μουλτιμαν το GTA IV εχει γινει GT5,το πατας και τρεχεις το παιχνιδι)

Δημοσ.

Δες λιγο τα pm σου xristara

Εχω καποια αγορασμενα παιχνιδια.. για να δοκιμασω αν πετυχε το σπασιμο του ps3 θα πρεπει να κανω rip ενα αυθεντικο παιχνιδι που εχω ηδη σε εναν σκληρο εξωτερικο ( τον οποιο δν εχω) η αν γινεται να το κανω rip στον εσωτερικο του ps3? γινεται?

Δημοσ.

Παιδια εκανα jailbreak τελικα το ps3 και παιζει μια χαρα να παιχνιδια απο τον εσωτερικο δισκο του ps3. Αντεγραψα το pro 2012 αλλα οταν παω να παιξω μου ζηταει να κανω update στην 3.66 η νεοτερη εκδοση.. Αρα δεν μπορω να παιξω αυτο το παιχνιδι? Το ιδιο μου λεει και οταν προσπαθω να παιξω απο το αυθεντικο δισκακι..Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει

Δημοσ.

ΤΟ προ2012 δεν παιζει σε cfw3.55 ουτε απο backup(μεσα απ το δισκο σου δηλαδη) ουτε και απο BD-ROM. Αν κανεις αναβαθμιση εχασες το CFW και δεν υπαρχει γυρισμος πισω

Απο τα τελευταια παιχνιδια που εχουν βγει το μονο αξιολογο για να παιξεις ειναι το Uncharted3.

Για περισσοτερες πληροφοριες ποια παιχνιδια παιζουν σε CFW3.55 κοιτα εδω. περιγραφει και το τι πρεπει να κανεις για να παιξουν

Δημοσ.

οτι βλεπεις στο λινκ που σου στειλα για καινουρια παιχνιδια. Τα παλια (δηλαδη εως και αυτα που βγηκαν μεχρι ιουλιο) παιζουν κατα 99%

Fifa12, pro12, assassin's creed revelations, batman arkham city, skyrim δεν παιζουν

Δημοσ.

αυτο δεν μπορεις να το ξερεις απο τωρα

αν βγει καποιο νεο cfw θα παιζουν στανταρ

για την 3.55 πρεπει καποιος να κατσει να βρει καποιο fix Η bug του παιχνιδιου και να το επωφεληθει

δεν ειναι ομως απαραιτητο οτι υπαρχει η οτι θα βγει

πχ για το arkham city που εχει βγει τοσο καιρο δεν εχει βγει καποιο φιξ(ισως και να μην ασχοληθηκε και κανεις μαζι του)

για το battlefield 3 που ασχοληθηκαν βγηκε κατι αμεσα.

Δημοσ.

οχι

αν υπηρχε λες να μην σου εδινα να την περασεις; :Ρ

οσα βλεπεις στο νετ ειναι μουφες

για cfw 3.73 το πανε αν ποτε βαλουν τις αντιζηλιες τους στην ακρη και ασχοληθουν σοβαρα.Ηδη μερικα πρωτα βηματα εχουν γινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...