zourkas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας. Θα μπορούσε κανείς να μου πει πως τοποθετούνται διαφημίσεις adsense σε κάθε άρθρο σε blog αυτόματα? ευχαριστώ προκαταβολικά !!
alexitsios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Βασικά τι πλατφόρμα blog έχεις? blogger, movable type, wordpress?
Redshift Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 αν μιλας για blogger βαζουν max εως 3 ανα σελιδα και οταν το σεταρεις ρυθμιζεις που θες να εμφανιζονται
zourkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 η πλατφόρμα είναι blogger. όταν μπαίνω στο άρθρο θέλω να έχει διαφήμιση μέσα.....αν ανοίγεις το άρθρο είναι άλλη σελίδα σωστά? Αν ναι τότε πες τε μου τον τρόπο να το βάλω εκεί γιατί με gadget δεν ξέρω που να το βάλω.
Redshift Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 δεν ξερω τροπο για να βλεπεις διαφημισεις μονο μεσα στα αρθρα,δεν νομιζω οτι γινεται κιολας το gadget ειναι μονο αν θες την διαφημιση στο footer η στις sidebar η στο header μπες στο design και κανε edit στις αναρτησεις του ιστολογιου,εκει εχει διαφορες επιλογες αν θες μονο στα post τοτε αφαιρεσε το gadget ps.προσεξε μην κανουν μλκες οι φιλοι και γνωστοι σου με πολλα απανωτα κλικ στις διαφημισεις γιατι μπαναρουν για πλακα,μολις μου τις εβγαλαν παρολο που δεν ειχα κανει ποτε κλικ ο ιδιος ουτε ειχα πει σε κανεναν να κλικαρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα