panos9553 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια..Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο πολυμηχανημα για οικιακη-απλη χρηση το πολυ μεχρι 50-60 ευρω,επισης επειδη δεν εχω ψαχτει σε αυτο το κοματι να μου πειτε ποιες εταιριες ειναι αξιοπιστες και γενικοτερα τι να προσεξω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 απο που εισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 απο που εισαι; Αυτο το διαστημα μενω Πατρα..γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 για να βρω μαγαζι που θα ειναι εκει κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 για να βρω μαγαζι που θα ειναι εκει κοντα Προτεινε μου καποια για αρχη και βλεπουμε..να δω και τι παιζει.. Πχ εχω προσεξει μεχρι στιγμης αυτα http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/Printers---Mfp/Mfp/HP-Deskjet-2050P-Inkjet-Mfp-CH355B.htm http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/Printers---Mfp/Mfp/Epson-Stylus-SX235W-Inkjet-Multi-C11CB23303.htm Τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 νομιζω πως ειναι καλητερο το epson αλλα περιμενε να σου απαντησουνε και αλλοι γιατι δεν τα ξερω καλα για τα πολυμηχανημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 νομιζω πως ειναι καλητερο το epson αλλα περιμενε να σου απαντησουνε και αλλοι γιατι δεν τα ξερω καλα για τα πολυμηχανημα Οκ..για να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα