viper2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ή μας τρολλαρουν ή το εχουν γεμισει arab extremists...
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει, μου αρκεί που σε μερικούς μήνες θα έχουμε νέα επεισόδια.
viper2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 best xmas since the great depression... =]
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 7 επεισόδια στη 2η season συνολικά σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο preview της season.Προσοχή το link περιέχει spoilers (σύντομες περιλήψεις) για τα τρία πρώτα επεισόδια. ...Now imagine a second season that’s somehow even more insane. The creators of the show came to Fantastic Fest with the first three episodes and they have honestly made it even better, creating one of the best, most irreverent absurdist comedies of recent years. It shouldn't be a surprise - these are the guys behind Italian Spiderman, after all - but the jump in quality is remarkable....This may sound absurd, but I ensure you, the reality is even sillier. There's almost no time to breathe in-between laughs. Seen altogether, the three are almost too much to take. There’s only so much absurdity the mind can take before caving in on itself. http://badassdigest.com/2014/10/01/fantastic-fest-review-danger-5-season-two-is-the-craziest-tv-show-youve-eve/
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 4 Ιανουαρίου η πρεμιέρα της 2ης season στο SBS, σύμφωνα με σχετικό post στην επίσημη Facebook σελίδα τους. https://www.facebook.com/danger5tv/posts/821120477929429
viper2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν είμαι σίγουρος (ακομα) αλλα μου φαίνεται οτι ειναι ακομα ποιο υπερβολικό...
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέχρι το 3ο επεισόδιο έφτασα. Είναι και πάλι χαοτικό και με κάνει να γελάω σε ανησυχητικό βαθμό. Ίσως αυτή τη φορά έχουν προσπαθήσει να χωρέσουν πολύ περισσότερα στοιχεία (αναφορές, τυχαίες ατάκες, cutaways κλπ) σε κάθε επεισόδιο και το editing είναι λίγο απότομο (αλλά νομίζω αυτό το είχε και η πρώτη season). Θετικές πάντως οι εντυπώσεις και από αυτή τη season, μέχρι στιγμής.
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 το τελευταίο mixtape ηταν σε χρυσή κασέτα. #nuff_said
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα