Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Από ό,τι είδα έχουν βγει και τα υπόλοιπα από τα webisodes (αρκετά καλά με μερικές κορυφαίες σκηνές -στο 3ο λύθηκα στα γέλια) και επίσης εχουν ξεκινήσει και τα κανονικά επεισόδια.

Έχει δει κανείς τη σειρά; Διατηρεί το ύφος/χιούμορ;

• 5 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Τελικά η σειρά είναι πολύ κάψιμο :)

Η 1η season έχει βγει σε DVD. 6 επεισόδια και το prequel (που είχε βγει αποσπασματικά στα webisodes).

Παρανοϊκό σενάριο σε συνδυασμό με "low budget" σκηνικά και εφέ, σκόπιμο 60's movie στιλάκι, μπόλικες παραπομπές σε πολλαπλά είδη παλιών ταινιών και των τεχνικών που γυριζόντουσαν, χιουμοριστικές αναφορές σε παλιά και πιο σύγχρονα στερεότυπα σειρών/ταινιών και εθνικοτήτων.

Πραγματικά κάτι "φρέσκο" και διαφορετικό στο χώρο. Μπράβο τους για την έμπνευση. Απλά δεν προτείνεται να τα δείτε απανωτά γιατί από το πολύ κάψιμο κάπου επέρχεται ένας κορεσμός.

Υπάρχουν σοβαρές ελπίδες για 2η season.

Επίσημο site: http://www.sbs.com.au/danger5/

(btw μόνος μου τα γράφω - μόνος τα διαβάζω)

• 11 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προσπαθώ να βρω (για να αγοράσω ) το DVD αλλά τζίφος. 

Κανά link από κατάστημα; 

• Moderators
Δημοσ.

Ό,τι έχω βρει είναι τα μαγαζιά από Αυστραλία, τα οποία αναφέρουν και στη σελίδα του Facebook. (JB Hi-fi (awaiting stock), Dymocks (δεν λέει availability)(εκεί κάνει link και το SBS Shop) και  ABC Shop (awaiting stock)).

Οι τιμές πρέπει να είναι σε όλα σε Australlian dollars (όχι ότι έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στην ισοτιμία από το USD), αλλά τα μεταφορικά βγαίνουν πολύ παραπάνω από το κόστος του DVD...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ό,τι έχω βρει είναι τα μαγαζιά από Αυστραλία, τα οποία αναφέρουν και στη σελίδα του Facebook. (JB Hi-fi (awaiting stock), Dymocks (δεν λέει availability)(εκεί κάνει link και το SBS Shop) και  ABC Shop (awaiting stock)).

Οι τιμές πρέπει να είναι σε όλα σε Australlian dollars (όχι ότι έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στην ισοτιμία από το USD), αλλά τα μεταφορικά βγαίνουν πολύ παραπάνω από το κόστος του DVD...

Εμ πέστο έτσι. Έχω φίλη που θα πάει Αυστραλία τα Χριστούγεννα. ;)

Παρεμπιπτόντως, το πρώτο link που παραθέτεις (JB Hi-fi) έχει μεταφορικά 9,28 δολλάρια για Ελλάδα - κι αν πάρουμε 2 κομμάτια, βγαίνει 30 δολλάρια + μεταφορικά (γιατί έχει promo με 2 DVD βγαίνει 15 δολλάρια ανά DVD).

Ψήνεσαι; :)

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...