Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ποια είναι η γνώμη σας για την Prolog?

Εύκολη/Δύσκολη ?

Αξίζει τον κόπο να κάτσει να τη μάθει κανείς ?

Δημοσ.

Έχει να κάνει καθαρά με το αν τη χρειάζεσαι. Προσωπικά έχω ασχοληθεί ελάχιστα κι αυτό αναγκαστικά και ήθελα απλά να τελειώσει το μαρτύριο :P

Δημοσ.

έχω ασχοληθεί για κάποιο χρονικό διάστημα με αυτή τη γλώσσα, δε με ενθουσίασε να σου πώ την αλήθεια αλλά σαν λογική είχε ενδιαφέρον, δηλαδή το πως είναι φτιαγμένη και το πως δουλεύει.. μόνο αυτό μου άρεσε δηλαδή και τίποτα άλλο..

για εφαρμογές κτλ δε ξέρω τι παίζει αλλά φαντάζομαι επειδή η prolog λύνει "εύκολα" πολλά προβλήματα σε AI καλό είναι να την ξέρεις αν θές να κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση

δύσκολη όχι δεν είναι αρκεί να μπεις στη λογική

το αν αξίζει τον κόπο πιστεύω πως ναι αξίζει να ασχοληθείς, γενικά ο λογικός προγραμματισμός έχει ενδιαφέρον

Δημοσ.

Όπως σου είπαν και τα παιδιά δύσκολη δεν την λες, την λες περίεργη αν έχει ασχοληθεί με άλλα πράγματα προγραμματιστικά.

Η χρήση της είναι να λύνει προβλήματα AI και μόνο αυτή θα έλεγα.

Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτή η κατεύθυνση, ή αν δεν ξέρεις ακόμα κατά πόσο σε ενδιαφέρει, πιάσει μια άλλη γλώσσα καλύτερα

γιατί θα παιδευτείς σχετικά άδικα.

Προσωπικά που μπορώ να μιλήσω, δεν θα ήταν μία από τις γλώσσες που θα επέλεγα να ασχοληθώ ούτε να μπερδευτώ γενικότερα

αν μου δυνόταν η ευκαιρία να την αποφύγω δηλαδή τελείως θα την απέφευγα. :P

Δημοσ.

Είναι γλώσσα που λύνει προβλήματα λογικής. Αν θες να φτιάξεις εφαρμογές για win, android κτλ Θα σου χρησιμέψει πιο πολύ η c++, java.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...