evve Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα προβλημα με τη συνδεση του laptop στο internet και πραγματικα εχω σπασει το κεφαλι μου να καταλαβω τι τρεχει! Δεδομενου ομως οτι ειμαι ασχετη με αυτα, μαλλον κατι δεν κανω σωστα. Ενω στο κινητο μου συνδεομαι κανονικα, ο υπολογιστης, παρ'ολο που εντοπιζει το δικτυο με σημα καμπανα, δεν μου εμφανιζει καν τη καρτελα για να εισαγω το κλειδι και να συνδεθω. Το ακομη πιο περιεργο ειναι οτι καποια στιγμη το μεσημερι, γυρνωντας σπιτι, ειχε συνδεθει αυτοματα χωρις να πειραξω τιποτα. Κλεινοντας ομως τον υπολογιστη το προβλημα επανηλθε. Εχετε καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω;
Gennaios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 το πιο πιθανω να κοιταξεις αν καποιες υπηρεσιες ανοιγουν κατα την εκκινηση πρωτα απο ολα...αν σου δουλευει το svchost.exe τσεκαρε στην διαχειριση εργασιων και υστερα εναρξη εκτελεση και πατα msconfig στις υπηρεσιες δες αν ειναι ολες κλικαρισμενες απο τα βασικα και υστερα αμα ειναι οκ θα σου πω!
aledjo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 πρεπει να σβησεις τα προφιλ με τους κωδικους που εχεις για τα ασυρματα δικτυα. καπου λεει "διαχειριση ασυρματων δικτυων"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα