Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας φίλοι insomniacs,όπως αναφέρω και στον τίτλο θέλω να παίξω ενα παιχνίδι του 2004(Pacific Fighters λέγετε)στο λάπτοπ της υπογραφής μου αλλά δεν παιζει.υπάρχει καποιος τρόπος να το κάνω να παίζει?

Δημοσ.

Οταν λες παλιο, ποσο παλιο εννοεις? Παντως εγω που ειχα θεμα με το mokey island 3 που δεν γινοτανε συμβατο με τιποτα, το επαιξα μεσω Scummvm. Δες και εδω στο ποστ #458 για να καταλαβεις.

Δημοσ.

Οταν λες παλιο, ποσο παλιο εννοεις?

What's wrong with you...Read the whole post ! ! !tongue.gif

...όπως αναφέρω και στον τίτλο θέλω να παίξω ενα παιχνίδι του 2004(Pacific Fighters λέγετε)...

Δημοσ.

δεν το εκανα εδιτ.εμενα ουτε να το εγκαταστησει δεν μπορει και σας ευχαριστω ολους για την γρηγορη απαντηση.και εσω win 7 64bit και το παιχνιι ειναι αυθεντικο.

Δημοσ.

δεν το εκανα εδιτ.

Χαχα. Ναι εχεις δικιο. Το ειδα και απο τον αλλο υπολογιστη που ειχα ανοιξει το θεμα σου οταν το εγραψες και το ειχα αφησει εκει χωρις να εχω κανει refresh κλπ. :mrgreen:

Οταν λες δεν στο κανει ουτε ινσταλ? Τι σου βγαζει?

http://www.tomshardware.co.uk/forum/105751-25-game-wont-install-arghhhh Ριξε μια ματια, εχει το ιδιο προβλημα με εσενα και φαινεται να το ελυσε.

Δημοσ.

1η φορα:βαζω το σιντι,πατω διπλο κλικ,μου βγαζει την γλωσσα που θα γινει η εγκαταστηση παταω και μετα μου βγαζει ενα παραθυρο των γουϊντοους και μου λεει να το εγκαταστησει με τις προτεινομενες ρυθμισεις ή αν η εγκατασταση ολοκληρωθηκε(αυτο συνηθως το βγαζει οταν κατι δεν πηγε καλα με την εγκατασταση)

τις υπολοιππες φορες δεν μου βγαζει τιποτα μετα το διπλο κλικ.στο λινκ που μου εδωσες που λεει πως γινεται?διαβασα το λινκ αλλα δεν γινεται τιποτα. :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Νομιζω πως αμα το κανεις οπως λεει στο τελος, δηλαδη στο exe στην εγκατασταση το ανοιξεις ως διαχειρηστης αφου πρωτα εχεις κανει πανω του δεξι κλικ εχεις παει ιδιοτητες και στο compability (συμβατοτητα) επιλεξεις windows xp sp3 και εφαρμογη μετα.

Για δοκιμασε το και πες.

Δημοσ.

Δεν γινεται να χαλασει το cd. Κανε προσπαθειες μπας και τα καταφερεις. Εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα στο internet με το ιδιο παιχνιδι. Για κανε και μια αναζητηση στο google. Με θεμα συμβατοτητας ειναι κατι μαλλον.

Πρωσοπικα δεν το ξερω το παιχνιδι αλλα πρεπει να ειναι expansion του il2? Οταν το κανεις nstall σου εχει επιλογη για Standalone ή Merged? Αν ναι, επελεξε Merged.

Δες και εδω: http://vmf124.combatsim.com/how-to-install-merged-version-of-pacific-fighters.html

Kαι: http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/49310655/m/1561033017

Δημοσ.

στα ελληνικα ειναι το πισι οποτε μονο ελληνικους χαρακτηρες μου βγαζει και ινσταλλ ουτε που ξεκιναει.ευχαριστω πολυ που με βοηθας! :-D :-D :-D :-Dεγω δεν εχω το gold expansion οποτε το 1ο λινκ δεν βοηθαει :cry: :cry: :cry:

στο 2ο δεν πολυκαταλαβαινω,μπορεις να μου εξηγησεις τι λεει?

Δημοσ.

στο 2ο δεν πολυκαταλαβαινω,μπορεις να μου εξηγησεις τι λεει?

Και εκει αν καταλαβα καλα το εχει εγκαταστησει και δεν τρεχει και οχι οτι δεν μπορει να το κανει ουτε εγκατασταση.

Για πες ακριβως τα βηματα που ακολουθεις?

Δημοσ.

σορρυ μεγαλε δεν ειδα οτι ποσταρες.

λοιπον,βαζω το σιντι πατω διπλο κλικ μου βγαζει ενα μηνυμα των windows και μετα τιποτα.

Δημοσ.

Που πατας διπλο κλικ? Τι μηνυμα σου βγαζει? Σου βγαζει καποιο install ή οχι? Κοιταξες μηπως μπορεις να πας στο cd μεσω του υπολογιστη μου, να κανεις δεξι κλικ και ανοιγμα και να βρεις το setup.exe απο εκει ή το autorun?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...