kostask91 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα.. σκεφτομαι για αναβαθμιση του υπολογιστη μου η και αγορα καινουργιου.κ εχω το εξης θεμα.. μηπως μπορω να συνδιασω αυτα που εχω ηδη και να φτιαξω ενα καλο συνολο και σε περιπτωση που δε γινεται να παω σε αγορα καινουργιου για να γλιτωσω λεφτα.. εχω επεξεργαστη q6600 , 4 gb ram DDR2 στα 667 ,μια μητρικη gibabyte αυτη τη στιγμη δε μπορω να δω ποια ειναι , καρτα γραφικων gt520 και τροφοδοτικο τωρα θα αγορασω ενα corsair 600W ..το θελω για gaming ευχαριστω εκ των προτερων
cabdik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 1 αυτα που εχεις θεωρω οτι κρατανε καλα ακομα! με μια καλη καρτα γραφικων και λιγο ανεβασμα στον επεξεργαστη δεν θα εισαι πολυ πισω σε επιδοσεις απο το να παρεις ενα εντελως νεο συστημα! 2 αυτα που εχεις δυστυχως δεν συνδυαζονται με κανενα καινουριο, αν αλλαξεις τελικα. οπωσδηποτε CPU- MOBO- RAM θα μπουν καινουρια. επισης, η καρτα γραφικων ουτως η αλλως πρεπει να αλλαχτει, εφοσον μιλας για παιχνιδια! 3 τι μονιτορ εχεις?
kostask91 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 δηλαδη αν κρατησω επεξεργαστη και μητρικη ?? και αλλαξω καρτα γραφικων?? LG flatron 20' 4 χρονων
cabdik Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 και οι μνημες εξαρτωνται απο μητρικη και επεξεργαστη!! αν θες να βαλεις καινουρια, δεν υποστηριζουν DDR2 RAM!! οποτε υποχρεωτικα θα πας σε DDR3!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα