bebis4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596242&catid=010200 εχω το παραπανω μοντελο και σκεφτομαι να βαλω ενα σκληρο δισκο στις 7200 στροφές για να γινει ποιο γρήγορος. ηδη εχω βαλει 2γιγα μνημη και τωρα εχει 4. θα ηθελα την γνωμη σας: 1. για το αν αξιζει τον κοπο μια τετοια αλλαγή σκληρού 2. αν αν ναι ποιο σκληρο να παρω? 3. αν βαλω τελικα καινουργιο σκληρο θα μπορω να περασω τα win 7 home premium που εχει τωρα πανω με τον κωδικο που έχω ή όχι? 4. το παλιο σκληρο που θα βγαλω αν μπορω να τον κρατησω στην κατασταση που ειναι τώρα και αν τον ξαναβαλω πανω το dellaki θα είναι στην εργοστασιακη του κατάσταση? 5. οι θερμοκρασιες με την αλλαγη του σκληρου θα ανεβουν? 6. ασχετο. τι λετε για Ubuntu στο dellaki μου? ευχαριστω εκ των προτέρων.
cabdik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 ποσες θεσεις για σκληρο εχει? μια ή μηπως 2? αν εχει μια, αναγκαστικα θα χρειαστεις να βγαλεις τον παλιο για να μπει ο νεος. αλλα αν χωρουσε και τους 2, θα εκανες απλα ενα acronis true image απο τον εναν στον αλλον. τωρα απλα κανε εγκατασταση με το serial Νο που εχεις!
stamatisx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 1)Ουσιαστική διαφορά θα δεις, μόνο με SSD αν βάλεις, αλλά κοστίζει... 2)Εξαρτάται από το πόσα διαθέτεις και τι χωρητικότητα θες 3)Ναι μπορείς να τα κάνεις εγκατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα 4)Στην ίδια κατάσταση που τον έβγαλες στην ίδια θα τον βρείς 5)Στα ίδια επίπεδα, με SSD οι θερμοκρασίες θα πέσουν 6)Μια χαρά θα το πάρει
stamatisx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 2)Εξαρτάται από το πόσα διαθέτεις και τι χωρητικότητα θες
jtheogr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι εποχή για αγορά σκληρού καλύτερα να περιμένεις 2-3 μήνες.
ors_86 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 καμια πρόταση για ssd? Λόγο της πλημμύρας στην Ταϊλάνδη οι τιμές έχουν διπλασιαστεί σε όλους τους δίσκους, όπως επίσης υπάρχει και πρόβλημα διαθεσιμότητας. Από τους καλύτερους SSD είναι της OCZ οι VERTEX 3.
bebis4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 τελικα θα περιμενω γιατι οντως οι τιμες ειναι καυτες.... σας ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα