tzanakos21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 παιδια εχω αποκωδικοποιητη αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807317 της NOVA αλλα πριν λιγους μηνες διεκοψα την συνδρομη. υπαρχει τροπος τουλαχιστον να βλεπω τα καναλια STAR,MEGa κτλ. μεσω αποκωδικοποιητη για καθαρη εικονα?αν υπαρχει θελω μερικες υποδειξεις ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Όχι, και αυτά κρυπτογραφημένα έρχονται. Χωρίς κάρτα... Μόνο αν ο αποκωδικοποιητής είχε ενσωματωμένο δέκτη για επίγεια ψηφιακά κανάλια θα μπορούσες να βλέπεις σε καλύτερη ποιότητα (εκεί που υπάρχει σήμα). Ο συγκεκριμένος δεν έχει. Αν λοιπόν στην περιοχή σου υπάρχει επίγεια ψηφιακή μετάδοση πρέπει να προμηθευτείς τον αντίστοιχο αποκωδικοποιητή (αν δεν έχει ενσωματωμένο η τηλεόραση σου) για να έχεις καλύτερη εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δεν μπορεις γιατι τα καναλια αυτα δεν εκπεμπονται ελευθερα απο τον δορυφορο. Μονο ert world και vouli μπορεις να παρακολουθησεις με τον αποκωδικοποιητη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Στην ουσια μονο Free 2 air Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzanakos21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 εχω ακουσει απο φιλους οτι υπαρχει smartcard hackarismeni κ βλεπεις nova χωρις να εισαι συνδρομητης ξερετε εσεις τιποτα τετοιο? αλλιως με ενα απλο αποκωδικοποιητη θα κανω την δουλεια μου?το θεμα ειναι θα τον συνδεσω στο πιατο της nova? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Η Nova άλλαξε το σύστημα και οι γνωστές κάρτες έπαψαν να λειτουργούν. Τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία αυτών. Δεν ξέρω αν έχει βγει κάτι καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
presdec Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 BUMP, εχει κανεις νέα περι αυτού: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα