abeness Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ποια είναι η κατάληξη των… φακέλων; Αυτό το ερώτημα έχει δύο χρήσεις Η μία να ξέρω, δηλαδή τα αρχεία εικόνας έχουν .jpg ή .gif .. κ.λ.π. Οι φάκελοι λοιπόν τι κατάληξη έχουν;;; Η δεύτερη χρησιμότητα είναι όταν ψάχνεις να βρεις (με ctrl + F ) έναν φάκελο με το όνομα τάδε, αλλά δεν θέλεις να σου εμφανίσει και όλα τα αρχεία με το όνομα τάδε, αλλά ΜΟΝΟ τους φακέλους με το όνομα ταδε… τι γράφεις;;; ταδε.???
nikomas50 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Εγκατάστησε καλύτερα το Everything που είναι free και ταξινομώντας κατά Name βρίσκεις εύκολα και ταχύτατα αυτό που ζητάς.
Bspus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Οι φάκελοι δεν έχουν κατάληξη. Κατα κανονα οχι, αν και απ'οσο δεν υπαρχει λογος περα απο τη συμβατικοτητα για τον οποιο ισχυει αυτο. Μπορεις καλλιστα να φτιαξεις ενα φακελο με οτι καταληξη θελεις. Εγω για παραδειγμα σε ολα τα στικακια μου βαζω ενα φακελο autorun.inf γιατι δυσκολευει τα malware που βασιζονται σε autorun να εγκατασταθουν στο στικακι (ο λογος ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις overwrite ενα φακελο με ενα αρχειο, πρεπει πρωτα με ξεχωριστη κινηση να σβησεις το φακελο) Επισης μπορεις οπως ξερεις να εχεις και αρχεια χωρις καταληξη. Παλι συμβατικα, στα windows αυτο ειναι πολυ σπανιο αλλα δεν ειναι κανονας σε ολα τα λειτουργικα
macabre_sunsets Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Το να βαλεις ".κάτι" στο όνομα ενός φακέλου δεν νομίζω πως το κάνει αυτομάτως κατάληξη. Τουλάχιστον όχι με την έννοια της κατάληξης που έχουν τα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα