kostas77733 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μια ερωτηση παιδες...Θελω να μου πειτε, αν γινετε πως γινετε, σε αρχειο word να εχω "κλειδωμενα" το περισσοτερο κειμενο και να με αφηνει να τροποποιω συγκεκριμενα κομματια απο το word αρχειο...και να πηγαινω απο το ενα στο αλλο με πχ tab η με βελακι...Γινετε αυτο? για να καταλαβετε καλυτερα..εχω καποια αρχεια word που το μονο που χρειαζεται ειναι να αλλαζω ονοματα, ημερομηνιες κλπ..τα αλλα ειναι παντα ιδια...αλλα επειδη πρεπει καθε φορα να ψαχνεισ μεσα στο κειμενο μπορει να ξεχαζω να διορθωσω κατι η να σβησω κατι απο λαθος...ενω αν γινεται αυτο θα παταω πχ tab και θα πηγαινει στο αλλο προσ μορφοποιηση πεδιο...Προφανως γινετε..αλλα................δεν εχω καταφερει να βρω πως..................... Σας ευχαριστω.......................
kyriakh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πέρασε ένας χρόνος. οκ το ξέρω.Το ξεκλειδώνεις για να εργαστείς, και το χωρίζεις για να κάνεις αυτό που λες τη μεταφορά με βελάκι ή ταμπ ανοίγεις το κείμενο, πας παράθυρο/δημιουργία παραθύρου/παράθυρο/τακτοποίηση όλων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα