total18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης:Εχω φτιαξει ενα blog ολα ειναι μια χαρα ομως εχω μια απορια.Επειδη το blog Που εχω ειναι για μαγικα κολπα και εχει μεσα διαφορα βιντεακια θα ηθελα εαν υπαρχει τροπος οταν ο αλλος πηγαινει σε μια κατηγορια να υπαρχει hide και να υπαρχει προυποθεση πως μονο οι χρηστες που εχουν κανει εγγραφη στο blog να μπορουν να δουν το περιεχομενο. Ευχαριστω προκαταβολικα
alexitsios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 βασικά δεν μας είπες ποια blog πλατφόρμα χρησιμοποιείς
total18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 χαχχαχαχ το ξεχασα χρησιμοποιω το blogger
cicano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Για σωστή δουλειά και περισσότερες επιλογές πήγαινε σε δικό σου hosting και wordpress, το blogger είναι για Light καταστάσεις
total18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη αυτο που λεω γινετε σε wordpress?Η διαδικασια για το στησιμο ειναι παρομοια με το blogger η τελειως διαφορετικη?
alexitsios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Αρχικά ρίξε μια ματιά στα παρακάτω βίντεο που έχω φτιάξει: Εγκατάσταση wordpress Δημιουργία Σελίδων, δημοσιεύσεων και χρηστών Wordpress widgets Themes
total18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 alexitsios θα τσεκαρω τα βιντεκια σε ευχαριστω πολυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα