leftermann Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 αφού στην πλάτη του πάγκου σου θες να το βάλεις ρε συ Ζόραν. Βάλτο πιό ψηλά από το ύψος των χεριών σου, τι προβληματίζεσαι; πάντως δεν έχω βρει κανένα τέτοιο νταλαβέρι που να δουλεύει σωστά. Το χαρτί κουζίνας το έχω σε ένα τέτοιο και το αλουμινόχαρτο σε ένα τέτοιο
bluesattack Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Στη μικρή μου κουζίνα δεν ξέρω που να τα βάλω αυτά τα δύο ρολά ώστε να χωράω κ να μπορώ να μαγειρεύω με άνεση αλλά κ να έχω πρόσβαση σε αυτά άμεση. Καμιά ιδέα; Εσείς τί έχετε κάνει; Βαλε το αλουμινοχαρτο σε ενα ντουλαπι.Για αυτο χει και τα δοντακια η συσκευασια.Προσβαση ? Δεν ειναι και χαρτοπετσετα βρε συ zoranb To χαρτι σε αυτο το μεταλλικο (ξυλινο ειναι πιθανοτερο να βρεις )
zoranb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 αφού στην πλάτη του πάγκου σου θες να το βάλεις ρε συ Ζόραν. Βάλτο πιό ψηλά από το ύψος των χεριών σου, τι προβληματίζεσαι; προβληματίζομαι γιατί πρέπει να το τραβάς εντελώς κάθετα ώστε να μην κόβεται και μετά να το σηκώνεις ώστε να το πιάνει, ε και αυτο το εντελώς κάθετα είναι λίγο οριακό, λέω γώ τώρα! αυτό δεν εννοείς Toufas?
petalouda1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 zoran εξω απο το σπιτι σου βαλε και μια πινακιδα designed by insomnia.gr
zoranb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 zoran εξω απο το σπιτι σου βαλε και μια πινακιδα designed by insomnia.gr καλό
Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Οχι, επειδη τα δοντια ειναι απο την κατω μερια στο μεταλικο κομματι που τα εχει, οπως το τραβας εσυ επειδη ειναι πιο χαμηλα απο τα χερια εχει μια κλιση προς τα πανω με αποτελεσμα να βρισκει στα δοντια και να κοβετε οπου νανε.
zoranb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μαφάλντα είσαι τρομερή για τα αλουμινόχαρτα όμως μάλλον δεν έχει ε;
μαφαλντα Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μπορεί να έχει παρόμοια που να παίρνει και αλουμινόχαρτο,δεν ξέρω.Αν δεν βρεις βάλτο σε ένα συρτάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα