Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφού στην πλάτη του πάγκου σου θες να το βάλεις ρε συ Ζόραν. Βάλτο πιό ψηλά από το ύψος των χεριών σου, τι προβληματίζεσαι;

πάντως δεν έχω βρει κανένα τέτοιο νταλαβέρι που να δουλεύει σωστά. Το χαρτί κουζίνας το έχω σε ένα τέτοιο

be20e6e75d43a626.jpg

και το αλουμινόχαρτο σε ένα τέτοιο

A352-30179.jpg

Δημοσ.

Στη μικρή μου κουζίνα δεν ξέρω που να τα βάλω αυτά τα δύο ρολά ώστε να χωράω κ να μπορώ να μαγειρεύω με άνεση αλλά κ να έχω πρόσβαση σε αυτά άμεση. Καμιά ιδέα; Εσείς τί έχετε κάνει;

Βαλε το αλουμινοχαρτο σε ενα ντουλαπι.Για αυτο χει και τα δοντακια η συσκευασια.Προσβαση ? Δεν ειναι και χαρτοπετσετα βρε συ zoranb :D

To χαρτι σε αυτο το μεταλλικο (ξυλινο ειναι πιθανοτερο να βρεις )

Δημοσ.

αφού στην πλάτη του πάγκου σου θες να το βάλεις ρε συ Ζόραν. Βάλτο πιό ψηλά από το ύψος των χεριών σου, τι προβληματίζεσαι;A352-30179.jpg

προβληματίζομαι γιατί πρέπει να το τραβάς εντελώς κάθετα ώστε να μην κόβεται και μετά να το σηκώνεις ώστε να το πιάνει, ε και αυτο το εντελώς κάθετα είναι λίγο οριακό, λέω γώ τώρα!

αυτό δεν εννοείς Toufas?

Δημοσ.

Οχι, επειδη τα δοντια ειναι απο την κατω μερια στο μεταλικο κομματι που τα εχει, οπως το τραβας εσυ επειδη ειναι πιο χαμηλα απο τα χερια εχει μια κλιση προς τα πανω με αποτελεσμα να βρισκει στα δοντια και να κοβετε οπου νανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...