zoranb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Στη μικρή μου κουζίνα δεν ξέρω που να τα βάλω αυτά τα δύο ρολά ώστε να χωράω κ να μπορώ να μαγειρεύω με άνεση αλλά κ να έχω πρόσβαση σε αυτά άμεση. Καμιά ιδέα; Εσείς τί έχετε κάνει;
insomniaK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Βρήκαμε σπίτι στο μέγεθος των αναγκών μας. Τι έγινε με το πηνίο του πλυντηρίου;
ravend Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 παιζουν σταντ που τα βιδωνεις στον τοιχο κ περνας το ρολο,ευκολα κ γρηγορα,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ομορφο.
yioula Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 κρεμαστρα ρουχων η μια αναλογη πιο ομορφη χειροποιητη κατασκευη, χωρις κοστος..
zoranb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 photos έχετε βρε παιδιά να δώ τί εννοείτε; πάντως ψάχνω για κάτι minimal γιατί έχω δεί κ κάτι κουμούτσες άστα να πάνε, εάν γίνεται να συνδιάζει κ χαρτί κ αλουμινόχαρτο ακόμα καλύτερα αλλά να είναι όπως είπα minimal και να μπαίνει στη πλάτη του πάγκου κάπως
μαφαλντα Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Κάτι τέτοιο.Μπορεί να βρεις και ξύλινη ή πλαστική.Εχουν τα σουπερ μαρκετ και τα καταστήματα με είδη κουζίνας.
zoranb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 χμμ πολύ καλό κ μίνιμαλ, που το βρήκες αυτό;
zoranb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 αμάν!!!! έλεος 75Ε? λοιπόν θα ανοίξω thread φτιάχτο μόνος σου μου φαίνεται! ξέρω και πολύ καλό επαγγελματία που φτιάχνει inox κατασκευές, αλλά πρέπει να το δώ καλύτερα για να δώ πως είναι από πίσω κλπ. βρε λες;
Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Το συγκεκριμενο ειναι χαλια για την μεμβρανη και το αλουμινοχαρτο γιατι θα κοβετε με το που το τραβας αν το εχεις πιο χαμηλα απο το υψος των χεριων σου.
zoranb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 εντάξει βρε Toufas δε νομίζω να υπάρχει κ τόσο πρόβλημα
Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Καλα επειδη ειχα κατι αναλογο σε μια δουλεια στο λεω.
zoranb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 ναι καταλαβαίνω καλύτερα τί εννοείς τώρα φίλε και μάλλον έχεις δίκιο και με προβληματίζεις τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα