friendgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Αυτα τα εκανες και με εναν διπυρηνο amd ανετα για πολλα χρονια.τεσπα,αφου τον εχεις ηδη τον 2600Κ η προταση μου θα ηταν να ανταλλαξεις αυτον που εχεις στο σπιτι και να τον πας στο γραφειο και να παρεις τον 2600Κ για το σπιτι. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο σε αυτό μαζί σου. ΑΛΛΑ ποιος κανει format σε 2 μηχανήματα ? Ασε που του σπιτιού ειναι Dead Silent .... Το σκεφτομε πάντως. Θα δω αισθητές διάφορες ανάμεσα σε i7-940 με ι7-2600k ? Απο δισκο δεν θα δω διότι ειχα παρει Intel 320 που ειναι Sata2.
VasPolys Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Διαφορες στο ιντερνετ,office κλπ δεν θα δεις.Μονο αν βαζεις καμια ταινια σε προγραμμα για να περασεις τους ξεχωριστους υποτιτλους σε ενα αρχειο ή αν παιζεις καθολου με το photshop αλλα και παλι οχι τοσο τρελα πραγματα οσα θα περιμενες. Οσο για μητρικη και μνημες παιξε με το Ζ68 το φθηνοτερο που θα βρεις. Και μνημες δες ποιες ειναι συμβατες με την μητρικη που θα επιλεξεις αλλα εχε το νου σου να ειναι 1,5v οχι 1,65v ετσι εχω ακουσει για τις μνημες σε Sandy Bridge και δεν το εχω ψαξει και πολυ για να στο αιτιολογησω και σιγουρα οχι πανω απο 2χ4gb για τις δουλειες που το θελεις ειναι σκοτωμα.
friendgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Διαφορες στο ιντερνετ,office κλπ δεν θα δεις.Μονο αν βαζεις καμια ταινια σε προγραμμα για να περασεις τους ξεχωριστους υποτιτλους σε ενα αρχειο ή αν παιζεις καθολου με το photshop αλλα και παλι οχι τοσο τρελα πραγματα οσα θα περιμενες. Οσο για μητρικη και μνημες παιξε με το Ζ68 το φθηνοτερο που θα βρεις. Και μνημες δες ποιες ειναι συμβατες με την μητρικη που θα επιλεξεις αλλα εχε το νου σου να ειναι 1,5v οχι 1,65v ετσι εχω ακουσει για τις μνημες σε Sandy Bridge και δεν το εχω ψαξει και πολυ για να στο αιτιολογησω και σιγουρα οχι πανω απο 2χ4gb για τις δουλειες που το θελεις ειναι σκοτωμα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν αναβαθμιζομε συχνά, σε motherboard και cpu (δεν είμαι του βάλε- βγάλε σε αυτά τα 2) όταν φτιάχνω καινούργιο pc, κοιτάω να είναι κυρίως απροβλημάτιστο, χωρίς να έχω ως γνώμονα την τιμή. Έλα μου όμως που και 200 ευρώ να δώσω για mobo διαβάζω προβλήματα. http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=680382 Έτσι μέχρι να βγάλω άκρη κάθετε ο επεξεργαστής στο τραπέζι και τον κοιτάω.
Luciddream Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 παιδιά γιατι τόσο αγάπη στο Z68?? και γιατι να δώσει +80 ευρώ ενώ δεν χρειάζεται overclock?? δεν σας νιώθω.....
friendgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 παιδιά γιατι τόσο αγάπη στο Z68?? και γιατι να δώσει +80 ευρώ ενώ δεν χρειάζεται overclock?? δεν σας νιώθω..... Καλησπερα. Το θέμα είναι να μην μου σπάσουν τα νευρά ..... Δηλαδή δεν έχω πρόβλημα να πάω και στην Asus P8Z68 Deluxe αρκεί να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.
Luciddream Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 μα έτσι και αλλιώς θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. και με μια των 90-100 ευρώ.
VasPolys Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη με καποιο απο αυτα τα Ζ68 δεν θα ειναι καλυμενος? Asrock Z68M/USB3 http://www.skroutz.gr/s/347785/Gigabyte-GA-Z68P-DS3-B3.html MSI Z68A-G43 (B3) Asus P8Z68-V LX Ολες τους στα 100 ευρω και ολες τους αστερια για την δουλεια που το χρειαζεται το PC. Προβληματα ολες μπορει να βγαλουν ειτε δωσεις 100 ειτε δωσεις 300---1000.Για την χρηση που το προοριζεις ουτε κανενα τρελο overclock ουτε crossfire/sli.Μια μητρικη θελεις να βαλεις πανω την CPU και να το αφησεις να παιξει οπως ειναι.Μην δινεις ετσι 50αρικα.Ακομα και να σου ερθει η εμπνευση να παιξεις λιγο πχ overclock καμια καλυτερη καρτα γραφικων για παιχνιδια ολες οι μητρικες θα ανταπεξελθουν μια χαρα. Δεν ισχυει οτι το ακριβο ειναι και το καλυτερο και δεν θα βγαλει προβληματα εδω ισχυει οτι το ακριβο εχει παραπανω λειτουργιες και καλυτερα components που δεν θα χρησιμοποιησεις ή δεν θα σου χρειαστουν ποτε.Και σε μια τελικη αν βγαλει προβλημα γι αυτο υπαρχει η εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα