Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα.

Εδώ και καμιά εβδομάδα έχω κολλήσει στην επιλογή motheroboard και μνημών:

To σύστημα είναι ένας i7 - 2600k που κάθετε και περιμένει :-)

Μια κάρτα 6670 (δεν παίζω καθόλου παιχνίδια)

Σε Motheroboard είμαι μεταξύ των:

ΑSUS P8P67 EVO &

GIGABYTE UD4-B3

Σε μνήμες ανάμεσα σε:

Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit-2x4GB-PC3-12800-9-9-9-24

Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit-2x4GB-PC3-12800-8-8-8-24

Corsair-Vengeance-8GB-Dual-Channel-DDR3- CMZ8GX3M2A1866C9

Corsair-Vengeance-Low-Profile-8GB-Dual-Channel-DDR3-Memory-Kit-CML8GX3M2A1600C9 λόγο Noctua d14.

Βασίζομαι πάνω σας ...

Δημοσ.

Για mobo το Asus Maximus IV - Gene ή το Asus P8Z68-V Pro αν σε ενδιαφέρουν περισσότερα expansion slots.

Για μνήμες τις Low Profile αφού έχεις την Noctua, διαφορά σε επιδόσεις δεν θα δεις σε πραγματική χρήση όποιες κι αν διαλέξεις.

Ξέρεις τι με χαλάει στην Asus P8Z68-V Pro η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.....

ποσα διαθετεις φιλε μου για την μητρικη + μνημες?

Μέχρι 250ευρω.

Δημοσ.

Ξέρεις τι με χαλάει στην Asus P8Z68-V Pro η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.....

Τα έχεις μπερδέψει λίγο, οι μητρικές με socket 1155 (H67, P67, Z68 desktop chipsets) δεν έχουν κάρτα γραφικών γιατί η GPU είναι ενσωματωμένη στον επεξεργαστή Sandy Bridge.

Με το Z68 έχεις την δυνατότητα ενεργοποίησής του, στην περίπτωση που δεν θέλεις να έχεις ξεχωριστή κάρτα, ή απλώς για χρήση του Quicksync , ενώ με το P67 δεν την έχεις.

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των 3 chipset της πλατφόρμας Sandy Bridge .

Ενεργοποίηση του ενσωματωμένου κυκλώματος γραφικών της CPU : Z68, H67

Δυνατότητα για overclocking της CPU : Z68, P67

Δυνατότητα χρήσης του Intel Smart Response Technology feature : Z68

Wise choice για την συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι mobo με Z68 chipset, και οι παραπάνω υλοποιήσεις της ASUS είναι νομίζω από τις καλύτερες .

Δημοσ.

αν και θα σου πώ +1 για την Asus Gene-Z που σου πρότεινε ο ati8assos, προσωπικά πιστεύω οτι είναι πεταμένα λεφτά για απλή χρήση. και με μια P67 μητρική θα κάνεις την δουλειά σου... η συγκεκριμένη έχει πολλά θετικά που μπορώ να στα αναλύσω αλλα είναι ολα θέμα πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις.. μπορείς να έχεις ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα με λιγότερα χρήματα. (90 για μητρική και 55 για μνήμες)

Δημοσ.

Τα έχεις μπερδέψει λίγο, οι μητρικές με socket 1155 (H67, P67, Z68 desktop chipsets) δεν έχουν κάρτα γραφικών γιατί η GPU είναι ενσωματωμένη στον επεξεργαστή Sandy Bridge.

Με το Z68 έχεις την δυνατότητα ενεργοποίησής του, στην περίπτωση που δεν θέλεις να έχεις ξεχωριστή κάρτα, ή απλώς για χρήση του Quicksync , ενώ με το P67 δεν την έχεις.

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των 3 chipset της πλατφόρμας Sandy Bridge .

Ενεργοποίηση του ενσωματωμένου κυκλώματος γραφικών της CPU : Z68, H67

Δυνατότητα για overclocking της CPU : Z68, P67

Δυνατότητα χρήσης του Intel Smart Response Technology feature : Z68

Wise choice για την συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι mobo με Z68 chipset, και οι παραπάνω υλοποιήσεις της ASUS είναι νομίζω από τις καλύτερες .

Σε ευχαριστώ ήσουν κατατοπιστικότατος. Βλέπεις εγώ έχω μείνει στο ι7-940 με Asus P6T Deluxe.

Δημοσ.

εγω παλι στη θεση σου γιατι θα καθομουν σε i7 940 πουλωντας την μητρικη και αγοραζοντας μια x58 με συγχρονα καλουδια (Usb 3-sata 3 κτλ) πχ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21414&cat=3 και 12 Gb ram?σορυ για το οφτοπικ αλλα μιλαμε για Hi end cpu που κοστιζει (ή κοστιζε) 3 φορες οσο ενας 2500κ τωρα ειδα 2600κ

Δημοσ.

Τον Ι7-940 τον εχεις ηδη?

Ναι στο pc του σπιτιου.

Τωρα εχω και καθετε τον i7-2600k

εγω παλι στη θεση σου γιατι θα καθομουν σε i7 940 πουλωντας την μητρικη και αγοραζοντας μια x58 με συγχρονα καλουδια (Usb 3-sata 3 κτλ) πχ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21414&cat=3 και 12 Gb ram?σορυ για το οφτοπικ

Ο i7 2600k είναι για καινούργιο υπολογιστή στο γραφείο.

O 940 δουλεύει στο σπίτι.

Δημοσ.

+1 για την μητρικη που προταθηκε.αφου εφτασες ως εδω με 2600 και maximus 4 gene Βαλε και 2 σετακια απο αυτες http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25589&cat=4 16gb που ειναι πιο φτηνα απο ποτε

Ναι στο pc του σπιτιου.

Τωρα εχω και καθετε τον i7-2600k

Ο i7 2600k είναι για καινούργιο υπολογιστή στο γραφείο.

O 940 δουλεύει στο σπίτι.

οοps sorry

Δημοσ.

Εμ,οκ ασχετο με το θεμα αλλα τι να την κανεις τοση δυναμη στο γραφειο?εαν την χρειαζεσαι για πολυ απαιτητικα προγραμματα οκ,αλλιως,ειναι πολλα τα λεφτα για να τον βλεπεις να καθεται.

Δημοσ.

Εμ,οκ ασχετο με το θεμα αλλα τι να την κανεις τοση δυναμη στο γραφειο?εαν την χρειαζεσαι για πολυ απαιτητικα προγραμματα οκ,αλλιως,ειναι πολλα τα λεφτα για να τον βλεπεις να καθεται.

Οχι δεν την χρειαζομε (office, web, & HD movies)άλλα επειδή οτι φτιάχνω το κρατάω για καιρό (όσον άφορα M/B και CPU) παίρνω πάντα κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

εσυ ξερεις καλυτερα,αλλα 450ε για cpu-mobo για δουλειες γραφειου ειναι λιγακι overkill.εννοω οτι με λιγοτερα χρηματα θα εισαι παραπανω απο ευχαριστημενος,ssd πχ σιγουρα αξιζει

Δημοσ.

Αυτα τα εκανες και με εναν διπυρηνο amd ανετα για πολλα χρονια.τεσπα,αφου τον εχεις ηδη τον 2600Κ η προταση μου θα ηταν να ανταλλαξεις αυτον που εχεις στο σπιτι και να τον πας στο γραφειο και να παρεις τον 2600Κ για το σπιτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...