louben Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ιδου Uploaded with ImageShack.us εισαι σιγουρος οτι δεν κανεις κατι λαθος?Εγω το εκανα με chrome.
papars Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Πιο κάτω φτάνω εγώ. Μπαίνω και στο paypal αλλά μόλις πατήσω PAY με γυρνάει στην Logitech με σφάλμα. Άραγε να φταίει που την έχω ξανα-αγοράσει στο παρελθόν; Είπα τώρα σε έναν φίλο να δοκιμάσει. Παρεμπιπτόντως αν στην σελίδα του σφάλματος πατήσω back με ξαναγυρνάει στο paypal και αν πατήσω PAY μου τυπώνει την απόδειξη της logitech αλλά ποτέ δεν γίνεται η χρέωση. Δοκίμασα σε 3 PC στο σπίτι (1PC, 1MAC, 1 android tablet). Μάλλον με έχει βάλει σε black list. Edit. O φίλος μου την έκανε την αγορά από το γερμανικό χωρίς καμία παρενέργεια και με το δώρο τα ακουστικά και με το κουπόνι 5%.
Konstantin77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 παιδες, αν μπορει καποιος ας δει αν λειτουργει και αυτο Link, δειχνει να παιζει και ειναι πολύ καλό, τις 80 τις κανει 40 λιρες...
k_dinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δεν τη βλέπω ρε παιδια, την κατεβάσανε? Ενα link please
Konstantin77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δεν τη βλέπω ρε παιδια, την κατεβάσανε? Ενα link please Link εκανε κανονικα refresh
k_dinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Πιο κάτω φτάνω εγώ. Μπαίνω και στο paypal αλλά μόλις πατήσω PAY με γυρνάει στην Logitech με σφάλμα. Άραγε να φταίει που την έχω ξανα-αγοράσει στο παρελθόν; Είπα τώρα σε έναν φίλο να δοκιμάσει. Παρεμπιπτόντως αν στην σελίδα του σφάλματος πατήσω back με ξαναγυρνάει στο paypal και αν πατήσω PAY μου τυπώνει την απόδειξη της logitech αλλά ποτέ δεν γίνεται η χρέωση. Δοκίμασα σε 3 PC στο σπίτι (1PC, 1MAC, 1 android tablet). Μάλλον με έχει βάλει σε black list. Edit. O φίλος μου την έκανε την αγορά από το γερμανικό χωρίς καμία παρενέργεια και με το δώρο τα ακουστικά και με το κουπόνι 5%. ουτε εμενα με αφηνει με PayPal, δεν ξερω τι γίνεται. Και εγώ πάντως την είχα αγοράσει την άλλη φορά Στο History όμως έχει την παραγγελία αλλά λέει Order Pending Payment
louben Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως ειναι ενα τεμαχιο ανα ατομο η προσφορα μονο για τους νεους>? Παντως εμενα απο γερμανικο δε με αφηνε. Τι να πω???ΠΑντως ηδη μου ηλθε ειδοποιηση οτι τα εστειλαν.
Konstantin77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 αν θελει κανεις απο Αθηνα να του παραγγείλω. Εντωμεταξύ το κουπόνι που εγραψα παραπανω δουλευει super, αλλα μετα βαζει μεταφορικά μεχρι ένα ποσό.
louben Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 . Εντωμεταξύ το κουπόνι που εγραψα παραπανω δουλευει super, αλλα μετα βαζει μεταφορικά μεχρι ένα ποσό. Τι κανει ακριβως το κουπονι αυτο?Δινεις 40 ευρω για κατι που κοστιζει 80 η΄κατι αλλο?
theo58 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μου ηρθε e-mail απο την UPS. Λεει οτι ερθει στις 10/1 αλλα το κοβω να ρχεται νωριτερα οπως ηρθε νωριτερα και το Harmony 600 που ειχα παραγγειλει.
alambi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Χίλια ευχαριστώ και από μένα στον "astymagos" που μας βρήκε αυτήν την εξαιρετική προσφορά. Μόλις πριν 2 λεπτά αγόρασα από το Αγγλικό σαιτ 2 MP Webcam C600 + REE - UE Earphones 100 - Blue + 5% εκπτωση με τον κωδικό που ανέφερε ενας φίλος εδώ, τελική τιμή με τζάμπα μεταφορικα 20,61 στερλίνες !!!! γυρω στα 25 ευρώ !!!! Καλή χρονιά σε όλους .....
alexmm Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εννοείται ότι μόλις τσίμπησα μία, γιατί είχα καθυστερήσει τη προηγούμενη φορά και είχα χάσει τη προσφορά. Ενα ευχαριστώ στον φίλο που την εντόπισε και ευχές σε όλους
zizu10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά τον Macbook Pro το 13άρι τι κάμερα φοράει??? Αξίζει να την πάρω αυτή??? Θα έχω διαφορά???
katcos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Χίλια ευχαριστώ και από μένα στον "astymagos" που μας βρήκε αυτήν την εξαιρετική προσφορά. Μόλις πριν 2 λεπτά αγόρασα από το Αγγλικό σαιτ 2 MP Webcam C600 + REE - UE Earphones 100 - Blue + 5% εκπτωση με τον κωδικό που ανέφερε ενας φίλος εδώ, τελική τιμή με τζάμπα μεταφορικα 20,61 στερλίνες !!!! γυρω στα 25 ευρώ !!!! Καλή χρονιά σε όλους ..... Μία από τα ίδια και εγώ ! Thanks to astymagos και louben ! P.s Έρχεται στο ταχυδρομείο ή στο σπίτι ;
Konstantin77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Τι κανει ακριβως το κουπονι αυτο?Δινεις 40 ευρω για κατι που κοστιζει 80 η΄κατι αλλο? πληρωνεις 40 και παιρνεις κουπονι που αφερει 80. το 5% στο κανει κανονικά ειδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα