k_dinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δεν σου εδωσε Tracking number? Εμενα παντως μου εστειλαν κανονικα. Τωρα μου το στειλανε, στη σελιδα της UPS λεει για Δευτέρα 28/11. Ξεκίνησε απο Ολανδλια, τωρα είναι Γερμανια. Επρεπε να το παρω απο το γερμανικο, αλλα δεν καταλαβαινα λεξη και δεν ειχε επιλογη για αγγλικη γλωσσα..
astymagos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Τα γερμανικα site τα σνομπαρουμε λογω Μερκελ!
omilos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Επρεπε να το παρω απο το γερμανικο, αλλα δεν καταλαβαινα λεξη και δεν ειχε επιλογη για αγγλικη γλωσσα.. και γω που την παρηγγειλα απο το γερμανικο τα ιδια με σενα, απο ολλανδια πηγε γερμανια αλλα παραδοση μου λεει στις 02.12.2011..προφανως επειδη ειμαι επαρχια θα καθυστερησει λιγο παραπανω
armadilos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Πολύ καλή προσφορά. Παιδευόμουν εδώ και καιρό με μια Crypto η οποία δεν έπαιζε στα 64bit και ήθελα να αγοράσω μια κάμερα. Και για όσους φίλους δεν παρήγγειλαν από το γερμανικό site, να τους υπενθυμίσω ότι Chrome και IE9 έχουν δυνατότητα για μετάφραση στα αγγλικά.
c_access Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ηρθε σημερα η camera. Πολυ καλη. Thanks στον topic starter.
k_dinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Tωρα που ειμαι μελος στο αγγλικο, μπορω να κανω αγορές από το γρρμανικό ή πρεπει να κανω εκ νεεου εγγραφη? (Η UPS παιρνει κανενα τηλεφωνο πριν ερθει?)
c_access Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Tωρα που ειμαι μελος στο αγγλικο, μπορω να κανω αγορές από το γρρμανικό ή πρεπει να κανω εκ νεεου εγγραφη? (Η UPS παιρνει κανενα τηλεφωνο πριν ερθει?) Εμενα με πηραν, και μαλιστα επειδη δεν ήμουν σπιτι, αλλαξα την διευθυνση παραδωσης και μου την εφεραν μεσα σε μιση ωρα στο χωρο εργασιας!
fsbmaniac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Απλα αδιανοητη ποιοτητα για την τιμη της...πραγματικα crystal clear εικονα ...πηρα συνολο 12 και εφυγαν σε 3 μερες.... επρεπε να ειχα παρει καμια 30 αρια
astymagos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Απλα αδιανοητη ποιοτητα για την τιμη της...πραγματικα crystal clear εικονα ...πηρα συνολο 12 και εφυγαν σε 3 μερες.... επρεπε να ειχα παρει καμια 30 αρια θελω ποσοστα
louben Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ΠΑιδια επανερχομαι γιατι η προσφορα εγινε ακομη καλυτερη.Απο το αγγλικο site παραγγελνεις την καμερα ,σου κανει αυτοματα δωρο 5%(με το που την εβαλα στο καλαθι μου βγηκε ενα πλαισιο που μου ελεγε δωρο 5% κτλ) δωρεαν μεταφορικα ΚΑΙ δωρο τα ακολουθα ακουστικα. http://www.logitech.com/en-us/ue/ue-earphones/devices/UE100 με noice cancellation αξιας γυρω στις 15 λιρες. Τελικα τιμη για ολα(με τα μεταφορικα) 24.6 ευρω(20.61 λιρες). Για καποιο λογο απο το γερμανικο site δεν εδινε δωρο τα ακουστικα. Νομιζω οτι πλεον η προσφορα τα σπαει......
papars Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Το δώρο το δίνει και στο Γερμανικό site. Το θέμα είναι ότι δεν ολοκληρώνει την παραγγελία με μήνυμα ότι δεν δικαιούμαστε δωρεάν μεταφορικά. Στο αγγλικό την ολοκληρώνει; Edit: Δοκίμασα και στο Αγγλικό και στο Γερμανικό, με μία και με 2 κάμερες και σε όλες τις περιπτώσεις μόλις πάει να γίνει επιβεβαίωση της πληρωμής με πετάει έξω με μήνυμα αποτυχία συναλλαγής (Unable To Process Order). Δοκίμασα Paypal και κάποια άλλη πιστωτική με το ίδιο αποτέλεσμα.
theo58 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Πρωτον ευχαριστω τον topic starter, και δευτερον τον louben που επανεφερε το τοπικ με την νεα προσφορα. Τσιμπησα και γω μια με δωρο τα ακουστικα. Σ'εμενα αν και πατησα για το 5% εκπτωση, δεν μου την εκανε για καπι λογο αλλα και παλι 26,80 που βγηκε ειναι πολυ καλη περιπτωση. Ευχαριστω και παλι και αναμενω παραλαβη για εντυπωσεις. ΕΝΤΙΤ... Το δώρο το δίνει και στο Γερμανικό site. Το θέμα είναι ότι δεν ολοκληρώνει την παραγγελία με μήνυμα ότι δεν δικαιούμαστε δωρεάν μεταφορικά. Στο αγγλικό την ολοκληρώνει; Edit: Δοκίμασα και στο Αγγλικό και στο Γερμανικό, με μία και με 2 κάμερες και σε όλες τις περιπτώσεις μόλις πάει να γίνει επιβεβαίωση της πληρωμής με πετάει έξω με μήνυμα αποτυχία συναλλαγής (Unable To Process Order). Δοκίμασα Paypal και κάποια άλλη πιστωτική με το ίδιο αποτέλεσμα. Εμενα κανονικα με εβγαλε Order completed με invoice, ενω μου ηρθε e-mail επιβεβαιωσης και απο logitech και απο paypal. Ξαναδοκιμασε γιατι και μενα μ εβγαλε κατι για τα μεταφορικα αλλα στο τελος δεν χρεωθηκε τιποτα παραπανω απ οσο επρεπε.
louben Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Γενικα δοκιμασα πολλες φορες και οντως μερικες φορες μου κολλαγε και εμενα.Απο γερμανικο δεν εδινε το ακουστικα και το αγγλικο κολλαγε συχνα.Τελικα με τα πολλα το αγγλικο το δεχτηκε. Στην παραγγελια μου βγηκε ενα παρθυρο με μια κοπελα που ελεγε μονο για σημερα μπλα μπλα +5% το οποιο και περασε αυτοματα. Αλλα εξακολουθει και παιζει (αν και εχει ληξει) και ο εξης κωδικος,. VIP5OFF .Μου ηλθε και εμενα e-mail επιβεβαιωσης απο logitech+pay pal οποτε λογικα θα σταλει.Μολις μου ελθει shipping mail θα ενημερωσω (απο δευτερα μαλλον). EDIT:τα ακουστικα τι λενε?Τα εχει καποιος?
papars Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Πρέπει να έχω δοκιμάσει και 50 φορές συνολικά και στα 2 site χωρίς υπερβολή. Με τίποτα δεν περνάει η παραγγελία. Firefox, chrome, IE8 τα ίδια είτε με paypal είτε με κάρτα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζω από αυτούς. Πριν λίγες μέρες πήρα χωρίς καμία επιπλοκή κάτι ποντίκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα