insomnier12345 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να βάλω hackintosh στο netbook μου και επειδή μετά από μια έρευνα στο ίντερνετ είδα πως η εσωτερική ασύρματη κάρτα του netbook, δεν είναι συμβατή με hackintosh, μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο εξωτερικό usb wireless adapter που να έχει μεγάλη εμβέλεια, καλό σήμα και να μην ξεπερνάει τα 30-40 Ευρώ που να είναι συμβατή με Mac Os X Snow Leopard??? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 τυχαία έπεσε στα χέρια μου αυτό http://www.getnet.eu/products_GN-531U.html κοστίζει κάπου στα 12 έως 14 ευρώ και το δοκίμασα αναγνωρίστηκε με τους drivers των leopard 10.5 δούλεψε άψογα με το λαπτοπ της υπογραφής μου το μόνο που δεν μπορώ να σου πω είναι τι γίνετε με την εμβέλεια δεν το έψαξα αυτό καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 AWUS036H, δοκιμασμένη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 AWUS036H, δοκιμασμένη λύση. Όντως!!!! Κρίμα που δεν λειτουργεί σε Lion.... ελπίζω σύντομα να βρεθεί κάτι διότι πρόκειται για το καλύτερο usb wifi adapter!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Όντως!!!! Κρίμα που δεν λειτουργεί σε Lion.... ελπίζω σύντομα να βρεθεί κάτι διότι πρόκειται για το καλύτερο usb wifi adapter!!!!! Εγώ το δουλεύω σε Lion τώρα, απλά το έχω σε 32bit γυρισμένο το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δεν ήξερα ότι στο Lion μπορούσα να κάνω boot σε 32bit! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Πολύ ωραία!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 AWUS036H, δοκιμασμένη λύση. Όντως!!!! Κρίμα που δεν λειτουργεί σε Lion.... ελπίζω σύντομα να βρεθεί κάτι διότι πρόκειται για το καλύτερο usb wifi adapter!!!!! Ειναι τοσο καλο αυτο? Εχει δυνατο σημα? Παιζει καποιο παρομοιο με δυνατο σημα που να εχει και 802.11n? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Είναι πολύ δυνατό! Έχω την έκδοση με την κεραία των 1000mW ( υπάρχει και με κεραία των 500mW) και μου πολλαπλασιάζει την εμβέλεια 4-5 φορές!!!!! Αλλά το πιο σημαντικό, σε σημεία που η κεραία του MBP έχει αβέβαιο σήμα (πότε πιάνει-πότε το χάνει), με το Alfa έχω φουλ σήμα! Για draft N δεν γνωρίζω κάποιο να σου προτείνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ωραια. Και εγω εχω ξενερωσει με την εμβελεια του wifi του mbp, ειναι μικροτερη και απο κατι φθηνιαρικα netbook και σκεφτομαι για μια τετοια λυση, αλλα θα την ηθελα πιο πληρη: να παιζει κανονικα και σε lion και να ειναι και wifi 802.11n. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Στο θέμα της ενσωματωμένης κεραίας, υπάρχει πάντα ο συμβιβασμός από την μία να έχει την ισχύ ώστε να σου προσφέρει ικανοποιητικό σήμα, από την άλλη να μην είναι πολύ ισχυρή ώστε να σε επιβαρύνει με μεγάλη ακτινοβολία! Εξαρτάται από τον κατασκευαστή αν θα μετατοπιστεί προς την μία κατεύθυνση ή την άλλη! Το Alfa έχει μακρύ καλωδιάκι 2 μέτρων, το βάζεις μακρυά και έτσι δεν υπάρχει θέμα ακτινοβολίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnier12345 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, κάτι από Πλαίσιο, Multirama, e-shop κ.τ.λ. υπάρχει;; Τα καταστήματα που έχουν αυτό το alfa, έχουν αρκετά μεταφορικά και και και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Στο θέμα της ενσωματωμένης κεραίας, υπάρχει πάντα ο συμβιβασμός από την μία να έχει την ισχύ ώστε να σου προσφέρει ικανοποιητικό σήμα, από την άλλη να μην είναι πολύ ισχυρή ώστε να σε επιβαρύνει με μεγάλη ακτινοβολία! Εξαρτάται από τον κατασκευαστή αν θα μετατοπιστεί προς την μία κατεύθυνση ή την άλλη! Το Alfa έχει μακρύ καλωδιάκι 2 μέτρων, το βάζεις μακρυά και έτσι δεν υπάρχει θέμα ακτινοβολίας. Νομιζω το προβλημα του mpb με την μικρη εμβελεια ειναι ελεω αλουμινιου. Απο οτι ξερω το 90% των καρτων δικτυων εκπεμπουν με ιδια ισχυ, απλα καποιες εχουν μεγαλυτερη ευαισθησια. (αυτο δεν εχει να κανει με ακτινοβολια,μονο η ισχυς εκπομπης εχει να κανει με την ακτινοβολια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, κάτι από Πλαίσιο, Multirama, e-shop κ.τ.λ. υπάρχει;; Τα καταστήματα που έχουν αυτό το alfa, έχουν αρκετά μεταφορικά και και και... Εδώ κοίταξες; Νομίζω ότι έχει την πιο συμφέρουσα τιμή! Νομιζω το προβλημα του mpb με την μικρη εμβελεια ειναι ελεω αλουμινιου. Απο οτι ξερω το 90% των καρτων δικτυων εκπεμπουν με ιδια ισχυ, απλα καποιες εχουν μεγαλυτερη ευαισθησια. (αυτο δεν εχει να κανει με ακτινοβολια,απαρα μονο η ισχυς εκπομπης) Ναι, έχεις δίκιο ότι το αλουμίνιο μειώνει την απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnier12345 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Θέλω να αγοράσω από ελληνικό μαγαζί... Και θέλω να πληρώσω με μετρητά στο κατάστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Θέλω να αγοράσω από ελληνικό μαγαζί... Και θέλω να πληρώσω με μετρητά στο κατάστημα... Αθήνα είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα