Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα επρεπε σε καθε σταθμο να υπαρχουν ελεγκτες στα μηχανηματα και να ελεγχουν τα εισητηρια...ειναι πολυ απλο, και δε θα ειχε ζημία η μετρο και δε θα εφτανε στο 1,40 το εισητηριο.Δε νομιζω να τους κοστισουν οι μισθοι των ελεγκτων περισσοτερο απο τη ζημία που εχουν ηδη λογω τον τζαμπατζιδων.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τι συζητάμε?

Την ερμηνεία του νόμου?

Το ηθικό του πράματος?

Τους όρους που έχει θέσει η εταιρία?

Δημοσ.

Την ερμηνεία του νόμου?

Το ηθικό του πράματος?

to αν θα επρεπε το παιδι να πληρωσει το προστιμο αλλα οπως και σε καθε συζητηση υπαρχουν και διακλαδωσεις.

Δημοσ.

Την ερμηνεία του νόμου?

Το ηθικό του πράματος?

Εντο Ελλαντα εχει ντικιο να μη καταλαμπενι.

Δημοσ.

Αν δεν ησουν τσαμπατζης δε θα εμπαινες αφου δεν ειχες λεφτα.

Οταν δεν εχεις λεφτα πας και παραγγελνεις πιτογυρα και λες του σουβλατζη οτι δεν θα πληρωσεις μετα?

NAI ΡΕ ΦΙΛΕ! δεν ειχα λεφτα...να μην γυρναγα σπιτι μου? που να ξερα κυριακή στις 11¨30 το βραδυ ότι δουλευει άνθρωπος

Δημοσ.

NAI ΡΕ ΦΙΛΕ! δεν ειχα λεφτα...να μην γυρναγα σπιτι μου? που να ξερα κυριακή στις 11¨30 το βραδυ ότι δουλευει άνθρωπος

Άστα αυτά. Μαζί τα φάγατε :P

Δημοσ.

Οταν δεν εχεις λεφτα πας και παραγγελνεις πιτογυρα και λες του σουβλατζη οτι δεν θα πληρωσεις μετα?

M'αρεσει που προσπαθεις να βγεις κι απο πανω.

Ωραια τοτε για να τελειωνουμε γιατι αποτι βλεπω στου κουφου την πορτα...

1. Αφου βγηκες και φροντισες να μην κρατησεις λεφτα για την επιστροφη

2. Χωρις να εχεις κανονισει το πως θα γυρισεις πισω

3. Και αφου δεν φανταστηκες οτι οι ελεγκτες δουλευουν 11:30 το βραδυ και ειπες να γινεις πονηρος και να τους πιασεις κοτσους, οπως αλλωστε δουλευει κι αυτος που οδηγει το συρμο να σε παει σπιτι σου, αυτοι στα συστηματα ασφαλειας για να φτασεις με ασφαλεια σπιτι σου στις 11:30 κλπ κλπ

4. Και συνεχιζεις να ψαχνεσαι για το πως δεν θα ξαναπληρωσεις το προστιμο που οφειλεις (οπως οφειλες και το εισητηριο)

5. Τοτε μην τσινας. Και μεθαυριο αν σου ρθει τιποτα με τη φορολογικη δηλωση σε 10πλασια αξια του προστιμου, μην κανεις θρεντς στα φορουμ να ρωτας αν ειναι νομιμο η οχι.

Με λιγα λογια ανελαβε τις ευθυνες των (εν γνωσει σου) τιμωρουμενων πραξεων σου, αντι να εχεις για ολα απο μια δικαιολογια.

Ειναι τοσο απλο. Πηγες ειτε απο αφελεια, ειτε απο αναγκη, ειτε απο πονηρια να τα βολεψεις στο τσαμπα, την πατησες εληξε. Αλλα εσυ ψαχνεσαι ακομα να μην πληρωσεις...Εκει ειναι το περιεργο. Ψαχνεσαι να μη πληρωσεις προστιμο και προσπαθεις να πεισεις οτι πληρωνεις εισητηριο/εχεις καρτα στο μετρο?

Δημοσ.

Οι γονεις που αγοραζουν και επικυρωνουν εισιτηριο για τα παιδια τους πρεπει να πανε φυλακη?

Πως μπορουν να αποδειξουν οτι πηρες επικυρωμενο εισιτηριο?

• Moderators
Δημοσ.

lol

Μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ποστάρεις. :)

Δημοσ.

Υπαρχουν και τα ποδια.Πολυ μαλθακοι εχουμε γινει, 1-2 ωρες αποσταση περπατιεται ανετα. Ειδικα με ενα μπουκαλι μπυρα στο χερι.

Δημοσ.

Υπαρχουν και τα ποδια.Πολυ μαλθακοι εχουμε γινει, 1-2 ωρες αποσταση περπατιεται ανετα. Ειδικα με ενα μπουκαλι μπυρα στο χερι.

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό. Αρκεί να μην είναι παραπάνω τα μπουκάλια, κι αντί να βγείς Αγ. Δημήτριο να βρεθείς στα Σεπόλια...

Δημοσ.

Να το πληρωσεις γιατι ετσι πρεπει. Μ αυτα και μ αυτα φτασαμε εκει που φτασαμε. Γιατι ο καθενας κοιταει τη βολεψη του. Οπως δε πληρωσες εσυ εισιτηριο ετσι κανουν συσυηματικα και αλλοι. Αλλοι κανουν φοροδιαφυγη, αλλοι χτιζουν αυθαιρετα, οι δημοσιοι υπαλληλοι μιλανε με τις ωρες στο τηλ γιατι "αυτοι δε πληρωνουν το λογαριασμο" και παει λεγοντας.

android.png

Αν και συμφωνώ με τη λογική σου δε έχω μια παρατήρηση. Δε φταίει ο "φονιάς" φταίει η ανυπαρξία ενός αποτελεσματικού οργανισμού συστήματος ελέγχου.

Για να λειτουργήσει αποτελεσμάτικά το κράτος δε πρέπει να θεωρεί ότι όλοι κάνουν αυτό που πρέπει αλλά αυτό που τους συμφέρει.

Θα πρότεινα λοιπόν τον καθένα να μη πληρώσει αν μπορεί για να αναγκαστεί ο μηχανισμός να αναπτύξει δικλείδες ασφαλείας ... δέσ' το ότι είσαι "beta user" της του ΟΑΣΑ !!

Δημοσ.

Και εννοειται πως περναει στους γονεις σου!

Θα παραξενευόμουν αρκετά αν η εφορία είχε μηχανισμό να διασταυρώσει αριθμό ταυτότηας με ΑΦΜ γονέα. Εντάξει δεν είναι δήμος/ΔΕΗ που τα στοιχεία τους είναι ότι να 'ναι (και συνήθως πεταμένες κούτες σε κανα υπόγειο) ... απλά λέω

το πρόβλημα με το ελληνικό κράτος είναι πως εδώ και 180 χρόνια δεν έχει βγει release έκδοση

release υπάρχει αλλά όλοι χρησιμοποιούν πειρατικές κόπιες ... γι αυτό δε σταυρώνει χρήμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...