Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι, διοτι αυτη η κακια φαρα ειναι υποχρεωμενη να σε ταξιδευει τζαμπα, και μαλιστα πρεπει να βαλει και βανακι να σε παιρνει απ' το σπιτι να σε παει μεχρι το σταθμο. Εγω θα τους εκαν μηνυση στους αληταραδες.

Ε καλα, αλλο τζαμπ κι αλλο 1,4!

.... Και μετα σου λενε ασε το αμαξι και πιασε τα ΜΜΜ. Τι λεε ρε, και με πορσε να παω στη δουλεια μου παλι θα δωσω λιγοτερα σε βενζινες.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι, διοτι αυτη η κακια φαρα ειναι υποχρεωμενη να σε ταξιδευει τζαμπα, και μαλιστα πρεπει να βαλει και βανακι να σε παιρνει απ' το σπιτι να σε παει μεχρι το σταθμο. Εγω θα τους εκαν μηνυση στους αληταραδες.

http://www.iefimerida.gr/news/26545/στάσεις-εργασίας-σε-μετρό-τραμ-και-ηλεκτρικό-την-τρίτη

Δημοσ.

Να το πληρωσεις γιατι ετσι πρεπει. Μ αυτα και μ αυτα φτασαμε εκει που φτασαμε. Γιατι ο καθενας κοιταει τη βολεψη του. Οπως δε πληρωσες εσυ εισιτηριο ετσι κανουν συσυηματικα και αλλοι. Αλλοι κανουν φοροδιαφυγη, αλλοι χτιζουν αυθαιρετα, οι δημοσιοι υπαλληλοι μιλανε με τις ωρες στο τηλ γιατι "αυτοι δε πληρωνουν το λογαριασμο" και παει λεγοντας.

android.png

Δημοσ.

Χωρις καρτελακι δε μπορει να σου ζητησει εισιτηριο ειναι παρανομο. Επισης αφου εισαι μικρος και ευελικτος (υποθετω) γιατι δε το εσκασες πριν ερθει ο αστυνομικος?

Δημοσ.

+1 φίλε μου στον από πάνω εγώ όταν ήμουν μικρός το χα κάνει αρκετές φορές αλλά τώρα πια κόβω πάντα εισιτήριο.

Επίσης ήμουν και εγώ εκεί όταν έγινε ο έλεγχος αλλά ευτυχώς είχα πάνω μου το εισιτήριο και ξεμπέρδεψα γρήγορα,όταν είσαι στο μετρό να χτυπάς πάντα εισιτήριο γιατί γίνονται συχνά έλεγχοι!

Δημοσ.

Να φανταστώ ότι όλοι οι επαναστάτες κατά της τιμής του εισιτηρίου εδώ μέσα πηγαίνετε και δίνετε μετέπιπτα 5 ευρώ για έναν καφέ και ντύνεστε με ακριβές και επώνυμες μάκρες ρούχων κτλπ αλά το 1.20 και το 1.40 σας ενοχλεί μόνο;

Δημοσ.

Παιδια παντα δινετε το τικετ στον επομενο. Βλεπω τοσο κοσμο και ελαχιστοι το δινουν ή το αφηνουν στις κυλιομενες πχ κλπ να το παρεις.

Δημοσ.

Να φανταστώ ότι όλοι οι επαναστάτες κατά της τιμής του εισιτηρίου εδώ μέσα πηγαίνετε και δίνετε μετέπιπτα 5 ευρώ για έναν καφέ και ντύνεστε με ακριβές και επώνυμες μάκρες ρούχων κτλπ αλλά το 1.20 και το 1.40 σας ενοχλεί μόνο;

Εχω δωσει και 120 ευρω σε σφινακια. Να παμε το εισιτηριο στα 120 ευρω; Οτι και να πεις, τα ΜΜΜ στην αττικη ειναι ΓΤΠΚ! Δεν αξιζουν 1,2 κ 1,4.

+1 νικ

Δημοσ.

Παιδια παντα δινετε το τικετ στον επομενο. Βλεπω τοσο κοσμο και ελαχιστοι το δινουν ή το αφηνουν στις κυλιομενες πχ κλπ να το παρεις.

εγω γελαω οταν παει καποιος να μου δωσει το εισητηριο του

με την δικαιολογια "sharing is caring"

Δημοσ.

πολυ κακο για το τιποτα. αν δεν σου αρεσουν οι υπηρεσιες του μετρο μη το παιρνεις. και εγω τις θεωρω κακες.

αφου το χρησιμοποιεις πρεπει να πληρωσεις εισητηριο. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. μη διυλυετε τον κονωπα.

εφοσον παρανομησες θα πρεπει να πληρωσεις το αντιτιμο.

η δουλεια του ελεγκτη ειναι προστατευει τα δικαιωματα της εταιριας που εργαζεται. δυστυχως κανει μια εργασια μεσω της οποιας στεναχωρει πολυ κοσμο καθε μερα και γινεται μισητος. μπλεκει σε καυγαδες οπως ακριβως και οι δημοτικοι αστυνομικοι και οι τροχονομοι. καποιος ομως πρεπει να την κανει αυτη τη δουλεια.

Δημοσ.

εγω γελαω οταν παει καποιος να μου δωσει το εισητηριο του

με την δικαιολογια "sharing is caring"

Θυμαμαι σκηνικο στην εισοδο του μετρο.

Εχω το εισητηριο στο χερι, παω να το επικυρωσω και οπως παω στα μηχανηματα, μου πιανει το χερι καποιος και νομιζα εγω η χαζη πως τον ηξερα και δεν τον θυμομουν. Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω ποιος ειναι, τον χαιρεταω, μου χαμογελαει, και μου δινει στο χερι το εισητηριο του και μου λεει ΄για να μη πληρωσεις΄. Τον ευχαριστω και φευγω... παραλιγο ρομπα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...