terekos13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Πριν καμια βδομάδα με έπιασαν ελεγκτες χωρις εισιτηριο στο μετρο συντάγματος.Είχα ταυτότητα και την έδωσα στον ελεγκτη και μου εκοψε το ''κέρασμα΄΄.Το πρόστιμο είναι 42 ευρώ,γιατί είμαι κάτω των 18 ετών! Αν δεν το πληρώσω εντος 20 ημερών,υποτίθεται ότι πάει στην εφορία.Εγώ όμως δεν έχω ούτε φορολογικη δήλωση ούτε τίποτα! Ξερετε αμα πηγαίνει στην εφορία του πατέρα μου ή της μάνας μου ή δεν πάει πουθενά και είμαι κομπλέ?
greekparot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Και εγω την έφαγα πρόπερσι. Έκοψα εισιτήριο μισό, διότι είχα το πάσο του ΕΑΠ (ανοικτό πανεπιστήμιο) & μου λέει μια πολυ κακια ελεγκτής ότι παρότι είναι σε ισχύ το πάσο το μετρό δεν το δέχεται. Και ενω ήμουν διατεθειμένος κ´ της είπα να πάω να κοψω άλλο ένα μισο εισητητηριο ήταν αρνητική!! Τώρα για την δική σου περίπτωση αφου δεν έχεις αφμ χλωμο να σε κάνουν κάτι. Εγω είχα γιαυτο κ το πλήρωσα.
firewalker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω πως η σχετική υπηρεσία πρέπει να ενημερώσει τους γονείς του ανήλικου και πως η προθεσμία των 20 ημερών ισχύει από την στιγμή που θα γίνει η ενημέρωση αυτή.
De@th L0rd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Τα πληρώνεις και τελειώνει η ιστορία. Αν δεν θες να πληρώνεις πρόστιμα μην κάνεις παρανομίες.
moldovan20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μη το πληρώνεις ,κάνε σα να μην έγινε ποτέ . Έτσι η ιστορία τελειώνει ακόμα καλύτερα .
terekos13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Καλά προφανώς και δεν έχω σκοπό να πληρώσω τα ''κερατιάτικα'' της χειρότερης φάρας.Το θέμα είναι να μην φορτόσω γονείς για βλακείες.
pournaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Καλά προφανώς και δεν έχω σκοπό να πληρώσω τα ''κερατιάτικα'' της χειρότερης φάρας.Το θέμα είναι να μην φορτόσω γονείς για βλακείες. Ε ναι, διοτι αυτη η κακια φαρα ειναι υποχρεωμενη να σε ταξιδευει τζαμπα, και μαλιστα πρεπει να βαλει και βανακι να σε παιρνει απ' το σπιτι να σε παει μεχρι το σταθμο. Εγω θα τους εκαν μηνυση στους αληταραδες.
IOSTEFO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Καλά προφανώς και δεν έχω σκοπό να πληρώσω τα ''κερατιάτικα'' της χειρότερης φάρας.Το θέμα είναι να μην φορτόσω γονείς για βλακείες. Μην τα πληρώνεις στην Ελλάδα μόνο τα κορόιδα πληρώνουν.
terekos13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 1ον οι ελεγκτες είναι ιδιωτικοι υπαλληλοι συνεπως δεν μπορουν να σου παρουν στοιχεια...και εγω φυσικα δεν του έδειξα τίποτα,λεγοντας του κόσμια πάντα ότι δεν έχει το δικαίωμα.Αυτος εκτος απτο οτι με έβρισε με εσπρωξε κιας οπότε φυσικά έγινε φασαρία,δικαίως κιόλας!Δεν εχει κανενα δικαιωμα να με ακουμπαει. 2ον Οταν ήρθε το ''όργανο'' (με τη χαρακτηριστικη καθυστέρηση),του έδειξα την ταυτοτητα μου,επειδη αυτός έχει το δικαίωμα να δει τα σοιχεια μου και αυτος τα έδωσε στον ελεγκτη.κάτι το οποίο απαγορεύεται! Φυσικά στη συνέχεια δημιουργησα τρελή φασαρία με αποτέλεσμα να πάρω το ''κερατιατικο'' και να με βγαλει το ''οργανο'' εξω απ'το μετρο.
thanocaster Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή, εάν κάποιος με κλέψει μέσα στο μαγαζί μου και έρθει η αστυνομία και του πάρει τα στοιχεία, δεν έχω δικαίωμα να ξέρω ποιος με έκλεψε. Μάλιστα. Κάθε μέρα μαθαίνω κι από κάτι καινούργιο...
terekos13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Απ'τη στιγμη που ο ελεγκτης δεν σου δινει τα στοιχεια του (το καρτελακι λεει ενα 4ψηφιο κωδικο) και δεν ειναι και δημοσιος υπαλληλος ή οργανο της τάξης απο που και ως που να του δωσω τα στοιχεια μου? στον αστυνομο τα εδωσα γιατι έχει δικαιωμα,αυτος δεν εχει κανενα.
-nick- Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Και εγω την έφαγα πρόπερσι. Έκοψα εισιτήριο μισό, διότι είχα το πάσο του ΕΑΠ (ανοικτό πανεπιστήμιο) & μου λέει μια πολυ κακια ελεγκτής ότι παρότι είναι σε ισχύ το πάσο το μετρό δεν το δέχεται. Και ενω ήμουν διατεθειμένος κ´ της είπα να πάω να κοψω άλλο ένα μισο εισητητηριο ήταν αρνητική!! Τώρα για την δική σου περίπτωση αφου δεν έχεις αφμ χλωμο να σε κάνουν κάτι. Εγω είχα γιαυτο κ το πλήρωσα. Γιατι δεν το δεχονται αφου ειναι σε ισχυ ? Ε ρε χλεπες που χρειαζονται
bluesattack Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Αυτο ειναι το κακο με τα χαμηλα προστιμα.420 Ε θα επρεπε να ηταν , οχι 42
terekos13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Τελοσπανων,το θεμα ειναι αλλο, να πληρώσω ή δεν πρόκειται να έρθει τίποτα επειδ΄η ειμαι ανηλικος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα