Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μενα οι σειρες που καναν κλικ σε μενα τουλαχιστον

fringe Τρομερη αγωνια ο 4ος κυκλος για το τι συμβαινει με τον πρωταγωνιστη και δεν τα κακαρωσε :whistle:

HAVEN μια σειρα βασισμενη στο βιβλιο του στηβεν κινγκ THE COLORADO KID που εχει να κανει με μια μικρη πολη της αμερικας που οι κατοικοι η τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν σουπερ δυναμεις και μερικοι της χρης για να κανουν κακο και αλλοι κανουν κακο ομως καταλαθος.Ενας αστυνομικος και μια πρακτορας του FBI που παει εκει για μια απλη ρουτινα και ανακαλυπτει το μυστικο της πολης και τελικα μενει εκει προσπαθουν να φερουν σε ταξη τη πολη παντα ομως κρατωντας κρυφο για οτι συμβαινει εκει.Η σειρα αν και ο πρωτος κυκλος στα πρωτα επ το βρηκα λιγο βαρετο πηρε τα πανω του και ο δευτερος κυκλος εχει τη μια ανατροπη μετα την αλλη.και παει και για τριτο κυκλο.σε οσους αρεσε το fringe θα αρεσει και αυτο που η διαφορα ειναι πως εκεινο κεινοταν στη επιστημονικη φαντασια αλλα ενω εδω στο παρανορμαλ.Θα το χαρακτηριζα κατι σαν ζωνη του λυκοφωτος...

once upon a time εγω το βρηκα εντυπωσικο και αγωνιωδες αν και το ολο στορυ θυμιζει πολυ το enchated με την διαφορα πως εκει ηταν καρτουν που βγηκαν στο πραγματικο κοσμο.αλλα δεν ειναι πολυ παιδκο μιας και καπιες σκηνες ηταν creepy και δεν ειμαι σιγουρος αν η σειρα απευθυνεται σε παιδια η σε μεγαλα παιδια :confused:

HAWAII FIVE 0 φοβερο ριμεικ απ τα 70ς με ωραια ανατρεπτικα επεισοδια :rolleyes:

Διαβολικα μυαλα η καλυτερη σειρα εβερ με πρακτορες του FBI να κυνηγανε SERIAL KILLERS αν και τα εγκληματα ειναι πολυ γκορι

το RINGER ειναι τελικα καλο και με ανατροπες αν και το στορυ το χουμε δει πολλες φορες σε αλλα θριλερ

TEENWOLF ενταξει βλεπεται τιποτα σπουδαιο λιγο απο TWILIGHT εχει

SECRET CIRCLE ενταξει βλεπεται τιποτα σπουδαιο λιγο απο CHARMED εχει

και χειροτερη σειρα ΤΕΡΑ ΝΟΒΑ πλακα μας κανουν; σε παρακαλω κομητη μου πεσε γρηγορα και σκοτωσε τον σπαστικο δοικητη τα σπαστικα παιδια τη ξενερωτη αγγλιδα γιατρο τον ξενερωτο αγγλο πρωην της ξενερωτης αγγλιδα γιατρου και τον μπατσο χαρη θα μας κανεις.Α και αφησε τους δεινοσαυρους να μεινουν να γελαμε με το χαλι που εχουν σαν CGI παντα B)

TΟ AMERICAN HORROR STORY ενταξει θα το χαρακτηριζα σαν το american beauty meets the sixth sence :rolleyes: ανυπομονω για καθε επεισοδιο

το falling skies καλυτερο απο τερα νοβα αλλα με ενα σωρο αμερικανιες που σε εκνευριζουν

το supernatural ακομα ο 7ος κυκλος παραμενει βαρετος

και το two and a half men ΤΡΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΛΙΟ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΙ

Δημοσ.

Όντως το Haven είχε ένα πολύ καλό 2ο κύκλο. Θα περιμένουμε κάποιο καιρό μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια. Έχει έκτακτο επεισόδιο νομίζω 6 Δεκεμβρίου λόγω Χριστουγέννων! Πάντως 13 επεισόδια για κάθε κύκλο είναι λίγα.

Επίσης το Criminal Minds είναι μια από τις ελάχιστες σειρές που είναι ενδιαφέροντες ακόμα και στον 7ο κύκλο! Λυπήθηκα που έφυγε από την σειρά η Rachel Nichols. Αυτό το κορίτσι στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της είναι λίγο άτυχο.

Επίσης καλό είναι και το Death Valley.

Απογοητεύτηκα με το The Cape. Το περίμενα πολύ καλύτερο. Αρκετά κακό σε ορισμένα επεισόδια, μέτριο σε άλλα, μόνο το διπλό ήταν κάπως καλό. Κρίμα για την παρουσία της Summer. Τι να σου κάνει και αυτή;

Δημοσ.

star12 : Θα αστειεύεσαι για το ringer.Πιστεύω να έχεις δει μέχρι και το 9ο επεισόδιο.Πιο ανατρεπτικό και πολύπλοκο σενάριο δεν έχει υπάρξει σε σειρά, μην πω και σε ταινία γενικότερα.Απίστευτα ποιοτικό το ringer. 10/10 από εμένα.Τι άλλο να ζητήσεις από μια σειρά!

Δημοσ.

To damages δεν το βλεπει κανεις?

Η "εκπληξη" για μενα ηταν οτι βγαλανε 4η σαιζον αφου κανανε skip μια χρονια και στην 3η φαινοταν οτι θα τελειωνε

Δυνατη σειρα με δικαστηρια, corruption και τα σχετικα

Δημοσ.

Παιδιά για εμένα η έκπληξη της χρονιάς είναι το Boardwalk Empire (ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΗ είναι, καμία σχέση με την μούφα το Sopranos - Το λέω γιατι νομίζω οτι το γράφουν οι ίδιοι)... Απο την πρώτη σαιζόν μου άρεσαν μόνο 3 (Το πρώτο, ένα στην μέση και το τελευταίο) επεισόδια. Τώρα πραγματικά είναι η μόνη σειρά που περιμένω πώς και πώς.

Ε η απογοήτευση είναι το Walking Dead και το Dexter (που πήγαν οι ωραίοι σκοτωμοί και τα τελετουργικά του Dexter - Βέβαια είναι ωραίος ο DK)

Επίσης χωρίς να το καταλάβω έχουν περάσει δύο- τρείς βδομάδες και δεν έχω κατεβάσει τα τελευταία επεισόδια απο Sons of Anarchy (πέρσι με εκνεύριζε απίστευτα η 3η σαιζόν και παίζει να μην την έχω δεί και όλη, δεν θυμάμαι, φέτος δεν με εκνευρίζει, οπότε βελτιώθηκε), How I Met Your Mother (με το φαγητό συβήθως αντι για τηλεόραση) και Supernatural (καθώς περιμένω να κατέβει καμια ταινία ή άμα καθαρίζω το θρανίο μου) - πραγματικά σήμερα το συνηδητοποίησα-. Αυτα τα βάζω στο εξ'αρχής αδιάφορα, οπότε δεν με απογοήτευσαν.

Δημοσ.

Το Playboy Club ήταν εξαιρετική μούφα!!!

Απ' την άλλη το Prime Suspect με την Maria Bello δεν ήταν κακό. Το κόψανε και αυτό.

Γενικά φέτος στην αμερικανική τηλεόραση γίνεται μακελειό (μου ήρθε στο μυαλό ο Στέφανος Χίος τώρα!!!).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...