4saken Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Ποια καινουργια η παλια σειρα σας εχει εκπληξει ευχαριστα η δυσαρεστα φετος? Για μενα απογοητευση η δευτερη season του Walking Dead και ευχαριστη εκπληξη το Homeland.
skiabox Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μεγαλύτερη φετινή επιτυχία είναι το 'homeland' νομίζω και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και το 'ringer'.
DKNI Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μεγαλυτερη απογοητευση το Terra Nova καθως παροτι οχι φαν του Σπιλμπεργκ των τελευταιων ετων, περιμενα να βλεπεται (αλλα δεν με πειραζει καθοτι δεν ειχα επενδυσει πανω του) Το Homeland ειχε παρει πολυ καλες κριτικες εξαρχης οποτε ειναι αναμενομενη η επιτυχια του, αποκαλυψη για μενα ειναι το American Horror Story καθοτι εξελισσεται καλυτερα αποτι περιμενα
Pantelthekiller Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Τα κακά για φέτος: Terra Nova (δεν σχολιάζω άλλο) Two and a Half Men (Είχε που είχε πέσει πολύ της τελευταίες 2-3 χρονιες έφυγε(τον φύγανε)και ο μοναδικός ηθοποιός που την κράταγε την σειρά...και έγινε σαπουνόπερα) The Walking Dead (Aμα αυτή είναι σειρά με ζόμπια εγώ είμαι ο Γιάγκος δράκος και ζω στο γραφείο μου στην Giant...) Grimm (Αμα έχεις κάνα εχθρό και θέλεις να τον εκδικηθείς πες του για την σειρά,μιλάμε καλύτερα star να έβλεπα...) Unforgettable (Μακάρι να το ξεχάσω γρήγορα...αλλιώς με κόβω με ψυχολογικό Τραύμα στο τέλος) Falling Skies (Axaxaxa ας το κλείσει κάποιος γιατί θα πεθάνω από τα γέλια ) Τα καλά για φέτος: Sons of Anarchy (πίστευα ότι θα κάνει κοιλια,αλλα με εξέπληξε ευχάριστα) South Park (Ήταν καλύτερη η σειρά σε σύνολο από την περσινή χρονια...δεν το περίμενα) Dexter (Οτι και να κάνανε χειρότερα από την πέμπτη season δεν έπαιζε να την κάνουν την σειρά...πλέον γύρισε ο καλός παλιός dexter) Breaking Bad (μέσα στο top 3 μου) House (Δεν ξέρω το περίμενα περισσότερο καλο φέτος μάλλον λόγο της φυλακής...αλλα δεν κράτησε πολύ.Εξακολουθεί να είναι μέσα στο Top 5 μου) American Horror Story (Τα πρώτα δυο επεισόδια με προβληματίσανε...αλλα μετά μπήκα στο κλίμα της σειράς, πιστεύω είναι διαμαντάκι) Misfits (Mπήκε δυναμικά η σειρά και ο σγουρομάλλης πιο αηδία από ποτε ) Person of Interest (Ώρες ώρες λίγο υπερβολικό αλλα βλέπετε ευχάριστα) The Big Bang Theory (Παίζει να είναι η καλύτερη season της σειράς η φετινή) Thundercats 2011 (Καλύτερο απότι το περίμενα αλλα η συγγένεια και τα τόσα πολλά filler είναι στα μείον...βλέπετε ευχάριστα) Bored to Death (Mπήκε δυναμικά η σειρά,πίστευα ότι θα κάνει κοιλια) Τα μέτρια για φέτος: Supernatural(Oτι και να πω είναι λίγο,μέχρι την πέμπτη season ήταν μέσα στο top 5 σειρές για εμενα...από εκεί και μετά ήρθε το χάος) Once Upon a Time (Μόλις έβαλα την σειρά να την δω νόμιζα ότι έκανα λάθος...Πήγα στο tv.com και κατάλαβα ότι δεν μου κάνουν πλακα.Βλέπετε ευχάριστα αλλα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο) The Vampire Diaries (Πίστευα ότι τα είχα δει όλα στην ζωή μου αλλα μετά ήρθαν τα υβριδια...δεν σχολιάζω άλλο) LeveRage (Βλέπετε ευχάριστα και έχει το γέλιο του ώρες ώρες) Alphas (Καλοκαιρινή σειρά,σε ώρες λειψυδρίας από σειρές βλέπετε...) True Blood (Aντε να γυρίσει ο τρελός από τα τσιμέντα γιατί η σειρά φέτος έπεσε πολύ στα ματια μου...μάγισσες το κάναμε) Teen Wolf (Καλοκαιρινή σειρά,σε ώρες λειψυδρίας από σειρές βλέπετε...) Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2011 από Pantelthekiller
konnak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Εγώ το Homeland δεν το περίμενα τόσο καλό (ελπίζω να μην μας απογοητεύσει στη συνέχεια), σαφώς και είναι η αποκάλυψη της τωρινής χειμερινής σεζόν. Απογοήτευση δεν ξέρω, για καμία δεν είχα τρελές προσδοκίες, ήλπιζα ότι το Terra Nova θα ήταν έστω καλό, αλλά είναι απαράδεκτο. Χειρότερη νέα σειρά που είδα, ανεξάρτητα από προσδοκίες, είναι το New Girl, είναι απίστευτο τι σειρές μπορεί να βγουν εν έτει 2011 και που επενδύουν τα κανάλια. Πραγματικά ο χειρότερος πιλότος που έχω δει στη ζωή μου. Α, τώρα είδα ότι λες και για σειρές που ήδη παίζονταν, τότε θα προσθέσω ότι κάπως ευχάριστη έκπληξη είναι η καλή σεζόν μέχρι τώρα του How I Met Your Mother μετά τις τελευταίες μέτριες έως χλιαρές. Για το Dexter ακόμα δεν έχω αποφασίσει, σαφώς είναι καλύτερο από πέρυσι αλλά άποψή μου είναι ότι έχει συσσωρευθεί μια κούραση που οι σεναριογράφοι δε φαίνονται διατεθειμένοι να εξαφανίσουν, ειδικά αν συνεχίσει μέχρι την Ολυμπιάδα του Ρίο, και επαναλαμβάνεται σε ένα μοτίβο που έχουμε ξαναδεί.
kostas_dr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Το The Fades του BBC ήταν πολύ καλό. Ελπίζω να βγάλουν και 2ο κύκλο. Εξίσου καλό ήταν και το Bedlam. Το Teen Wolf ήταν πολύ καλύτερο απ' ότι το περίμενα. Έχει αρκετά καλό καστ με εξαίρεση τον πρωταγωνιστή!!! Καλός και ο 2ος κύκλος του Boardwalk Empire. Θα υπάρξει και 3ος κύκλος έμαθα. Για το Terra Nova ας μη συνεχίσω γιατί θα πικραθούμε. Τον 2ο κύκλο του Walking Dead τον περίμενα καλύτερο. Περιμένω να δω τι θα σκεφθούν να βάλουν στον 2ο κύκλο του Falling Skies.
Pantelthekiller Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 @PantherKiller Τοσες σειρες και οχι Homeland? Να φανταστείς βλέπω και άλλες 4-5 αλλα δεν νομίζω να αξίζει να της αναφέρω ούτε καν ... Δυστυχώς το Homeland δεν το έχω δει ακόμα αν και έχω ακούσει καλά λόγια εδώ μέσα στο forum. Όταν το δω θα επιστρέψω με καινούρια κριτική-προσωπική άποψη για την σειρά αυτή.
skiabox Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Να προσθέσω και το πολύ καλό The Secret Circle μιας και από ότι είδα δεν το έχει αναφέρει κανείς.
viper2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Το The Fades του BBC ήταν πολύ καλό. Ελπίζω να βγάλουν και 2ο κύκλο. Εξίσου καλό ήταν και το Bedlam. ναι τα ξεχασα αυτα ωραια ητανε αν και το bedlam ηταν μικρο
bscyb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 απογοήτευση της χρονιάς μέχρι τώρα είναι το walking dead το οποίο αν και βλέπεται ακόμα έχει πέσει πολύ σε σχέση με πέρυσι και αποκάλυψη της χρόνιας εκτός από το homeland το οποίο αναφέρατε οι περισσότεροι θεωρώ ότι είναι και το person of interest το οποίο αν και έχει αυτοτελή επεισόδια είναι πολύ καλό
black_widow Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εκπλήξεις ( θετικές ): 1 ) Revenge : Το trailer και το πρώτο επεισόδιο με είχαν κάνει να βαρεθώ απίστευτα αλλά τελικά η σειρά βλέπεται ευχάριστα. 2) Vampire Diaries : To ένα επεισόδιο πιο γαμάτο από το άλλο 3) Τhe Secret Circle : Eντάξει , δε τρελαίνομαι αλλά σίγουρα πολύ καλύτερο από ό,τι το περίμενα 4) Teen Wolf : Όταν είδα το trailer γέλαγα και είπα να δω το πρώτο επεισόδιο από περιέργεια και τελικά βλέπεται Εκπλήξεις ( αρνητικές ): 1) Τhe Walking Dead : Καλύτερα να βγάζαν λιγότερα επεισόδια 2) Dexter : Eντάξει έχει βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη season με αυτή την ηθοποιό που ποτέ μου δε χώνευσα αλλά όχι να φτάσουμε σε σημείο να ασχολούμαστε με την αδερφή του πιο πολύ με αυτόν 3) Supernatural : Άλλη πλοκή περίμενα και άλλη μας βγήκε από το πρώτο επεισόδιο , ξενέρωσα. Αναμενόμενα ( είτε θετικά είτε αρνητικά ): 1) Terra Nova : Είναι τόσο φόλα όσο το περίμενα 2) Falling Skies : Είναι τόσο φόλα όσο το περίμενα 3) Αlphas : Καλή σειρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα