rip Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Τι λειτουργικό σύστημα έχει ? Αναφέρομαι σε αυτούς που το αγόρασαν ..
thes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 FreeDOS, κοινώς δεν έχει. Πάντως για τα χρήματά του (και με την προϋπόθεση ότι δεν θα επιλεγεί λειτουργικό με κόστος) είναι πολύ καλή επιλογή. Τώρα, σίγουρα με 40-50 ευρώ παραπάνω υπάρχει κάτι καλύτερο, και με ακόμα παραπάνω 40-50 ευρώ υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο, και πάει λέγοντας. Συμπέρασμα (προσωπικό): θεωρώ για 257 ευρώ, είναι πολύ καλή τοποθέτηση σε φορητό με τα χαρακτηριστικά του.
alex723243 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια πηρα τον υπολογιστη και οταν το ανοιξα καθος ακολουθουσα τις οδηγιες εγκαταστασεεις εκει που μου ζηταει γλωσσα αφου παταω μετα κολαει και δεν μπορω να κανω τιποτα τι να κανω ??? μπορειτε να με βοηθησετε??
kamui Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ξεκινάς την εγκατάσταση από Partinion ή δισκάκια? Αν είναι δισκάκια έχει καλώς ισως είναι χτυπημένα, από το δίσκο θα σε γελάσω δεν μου έρχεται κάτι.
sattack Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 το πηρα για φιλο κ παει πολυ καλα! Με παραξενεψε κ το ψαξα: ο amd e-300 εχει διπλασια ισχυ απο τα πρωιμα netbook με τους intel n270-280 και υποβοηθουμενος απο την καλη καρτα γραφικών, το συνολο ξεπερναει τις προσδοκιες. τα intel με intel GMA vga ειναι απαραδεκτα δε πα να χει Intel SanFransisco Bridge i37, με τετοια γραφικα ειναι για πεταμα. καλυτερα ο λιγο πιο αδυναμος AMD με την καλη VGA, το συνολο μετραει. καλα για netbook δεν το συζηταω, πανε αυτα, οσα κοροιδα τσιμπησαν τσιμπησαν. Τωρα οποιος θελει κατι απλο για internet μονο, παιρνει tablet.
vasileios1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια πηρα τον υπολογιστη και οταν το ανοιξα καθος ακολουθουσα τις οδηγιες εγκαταστασεεις εκει που μου ζηταει γλωσσα αφου παταω μετα κολαει και δεν μπορω να κανω τιποτα τι να κανω ??? μπορειτε να με βοηθησετε?? δεν εχει εγγυηση?
nek4d Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια πηρα τον υπολογιστη και οταν το ανοιξα καθος ακολουθουσα τις οδηγιες εγκαταστασεεις εκει που μου ζηταει γλωσσα αφου παταω μετα κολαει και δεν μπορω να κανω τιποτα τι να κανω ??? μπορειτε να με βοηθησετε?? δοκιμασε με αλλο cd/λειτουργικο
iguana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 τα intel με intel GMA vga ειναι απαραδεκτα δε πα να χει Intel SanFransisco Bridge i37, με τετοια γραφικα ειναι για πεταμα. καλυτερα ο λιγο πιο αδυναμος AMD με την καλη VGA, το συνολο μετραει. καλα για netbook δεν το συζηταω, πανε αυτα, οσα κοροιδα τσιμπησαν τσιμπησαν. Τωρα οποιος θελει κατι απλο για internet μονο, παιρνει tablet. Δεν συμφωνώ. Τα tablet όπως λες είναι αποκλειστικά για ίντερνετ.Δεν μπορείς να κάνεις καμία σοβαρή δουλεια με αυτα. Τα νετμπουκ εκτος του ιντερνετ μπορουν να δουλεψουν και ως κανονικοί υπολογιστες για βασικές δουλειες γραφείου ,έχω δουλέψει απροβληματιστα από Οffice μέχρι και aytocad και photoshop κλτ. Δεν αντικαθηστουν το desktop αλλά θα τα βγάλουν πέρα όταν τα χρειαστέις να κάνεις μια δουλίτσα. Άρα λοιπόν σε διαφορετικό κοινό απευθύνονται τα νετμπουκ και σε διαφορετικο τα ταμπλετ.
sdfun Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά το Compaq laptop με ΑΜD E-300 είχε το ΜΑΚΡΟ ΜΕ 209+ΦΠΑ ξέρετε αν έχει τελειώσει? Αν και πιστεύω ότι τώρα τα Χριστούγεννα πολλά πολυκαταστήματα θα έχουν πολύ δυνατές προσφορές!
weirdo Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=44352&pcode=SHOW_PROD44352
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα