Perifin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα.Έχω το Microsoft office 2007 και δεν λειτουργεί το spell check στα ελληνικά.Βασικά, νομίζω οτι δεν υπάρχει καν λεξικό για το spell check λογικά επειδή είναι απο τον θείο μου.Καμία λύση;
nikomas50 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Προφανώς έχεις Microsoft office 2007 όχι ελληνικό. Δεν έχεις παρά να προμηθευτείς το ελληνικό.
Perifin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Ναι έχω το αγγλικό.τι μπορώ να κάνω για να περάσω ελληνικό λεξιλόγιο στο spell check όμως;
VasKag Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 λογικα πρεπει ο "θειος" να εχει και τα proofing tools του office 2007. οποτε καταλαβαινεις.
Perifin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Ναι καταλαβαίνω.Το έψαξα και μάλλον κάτι βρήκα.Ευχαριστώ.
kostas77733 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μια ερωτηση παιδες, για να μην ανοιγω καινουριο θεμα...Θελω να μου πειτε, αν γινετε πως γινετε, σε αρχειο word να εχω "κλειδωμενα" το περισσοτερο κειμενο και να με αφηνει να τροποποιω συγκεκριμενα κομματια απο το word αρχειο...και να πηγαινω απο το ενα στο αλλο με πχ tab η με βελακι...Γινετε αυτο? για να καταλαβετε καλυτερα..εχω καποια αρχεια word που το μονο που χρειαζεται ειναι να αλλαζω ονοματα, ημερομηνιες κλπ..τα αλλα ειναι παντα ιδια...αλλα επειδη πρεπει καθε φορα να ψαχνεισ μεσα στο κειμενο μπορει να ξεχαζω να διορθωσω κατι η να σβησω κατι απο λαθος...ενω αν γινεται αυτο θα παταω πχ tab και θα πηγαινει στο αλλο προσ μορφοποιηση πεδιο...Προφανως γινετε..αλλα................δεν εχω καταφερει να βρω πως..................... Σας ευχαριστω.......................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα