DioNiSis_000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα. επαναφερω το θεμα απ τον αλλο κοσμο εχω 3d τηλεοραση αλλα δεν εχω 3d player. αν κατεβασω μια 3d ταινια σε στικακι και το βαλω στην τηλεοραση θα μπορω να δω 3d ταινια? οι περισσοτερες ταινίες που κυκλοφορούν ειναι half-sbs οποτε δεν χρειαζεσαι απαραίτητα 3d player. οταν τις βαζεις να παιζουν η εικονα φαίνεται διπλη δεξια-αριστερα. τοτε στο μενου της τηλεορασης πας στο 3d επιλεγεις sbs και την δειχνει 3d η τηλεοραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εχω βαλει μια ταινια να παιζει με τον mpc αλλα οι υποτιτλοι δε φαινονται σωστα Τους εκανα μετατροπη σε 3d και τωρα φαινονται και στη δεξια και αριστερη εικονα Αφου βαλω την τιβι σε 3d βλεπω οτι εχουν αρκετο ειδωλο οι υποτιτλοι και λιγοτερο η ταινια Μηπως φταιει ο MPC ή κατι αλλο ? Πρεπει να εχω καποιον ειδικο player ? Αν θελω να δω καποιο τορεντ demo πχ online ειναι εφικτο με τον aceplayer ή vlc ή δε θα εχω καλο αποτελεσμα παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erjen Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Λοιπον.απλο pc .ταινια ειτε half sbs ειτε half ou 3d.player βαζετε μονο τον gom player ο οποιος εχει ρυθμιση στους υποτιτλους για να παιξουν σωστα και μετα κουμπι στο τηλεχειριστηριο 3d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα