Προς το περιεχόμενο

Αναπαραγωγή 3D ταινιών

dika

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λογικά ΌΧΙ :P η 3D ταινία πρέπει να αναπαράγεται απευθείας από κάποιο 3D player ή με usb στην τηλεόραση! εκτός αν έχει nvidia vga kai 3D vision! αν ήταν τόσο εύκολο να παίξει 3D τότε δεν θα αγοράζαμε 3D dvd player και ούτε 3D tv!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα επειδη εχω και γω την ιδια ακριβως απορια και δν καταλαβα τι ακριβως ειπες τι πρεπει να κανουμε αν εχουμε μια 3d ταινια κατεβασμενη και μια 3d tv με γυαλια για να την δουμε??

Ρε σεις είναι προφανές ότι to 3D στην ουσία είναι δύο εικόνες "αριστερά και δεξιά ή πάνω και κάτω" τις οποίες ο player που θα τα αναπαράγη θα πρέπει να είναι 3D ώστε να μπορεί να κάνει αυτές τις 2 εικόνες "σαν" μία ώστε τα γυαλιά να δείχνουν την μια στο ένα μάτι και το άλλο στο άλλο...οπότε για να δούμε κατεβασμένο 3D θέλει να μπει σε εξοτερικό δίσκο και να συνδεθεί στην TV ή να την κάνεις με live straiming ή από dvd player 3D

Και εγώ μπερδεμένως είμαι παιδιά :P έχει 2 μέρες που αγόρασα την samsung UE46D8000 και home cinema samsung 5550 :P και εγώ ψάχνω λύσεις για να δουλέψω σωστά το 3D!

Αν θέλετε στείλτε μου σε pm κάποιο skype ή msn για να λύσουμε τις απορίες μας!

εγω που εβαλα αρχειο κατεβασμενο απο ιντερνετ σε τηλεοραση 3d δεν επαιξε οπως επρεπε αλλα εδειχνε 2 εικονες διπλα διπλα..

η τηλεοραση samsung led 3d σειρα 6

Ναι φίλε αυτό είναι το 3D ;) δύο εικόνες! θα ήθελα αν μπορούσες να μου στείλεις το βίντεο που κατέβασες για να δω τη ανάλυση είναι γιατί κάνω πειράματα ακόμα χαχα... λοίπον άκου! θα ενεργοποιήσεις το 3Δ και θα βάλεις την επιλογή με το εικονίδιο που δείχνει τις οθένες δίπλα δίπλα! Από που έτρεξες το βίντεο? :/ αν π.χ. σύνδεσες τον υπολογιστή σου και έτρεξες το βίντεο από τον υπολογιστή, τότε μην περημένεις να δεις 3D εικόνα!

Το 3D στην ουσία ενώνει αυτά τα δύο κομμάτια σε ένα!...

• 1 χρόνο αργότερα...

Το pc μπορεί να παίξει τα πάντα μαζί και 3D άρkει προφανώς να εχεις 3D τηλεόραση.

Βάζεις και παιζει το video από το pc. Το video φαίνεται διπλό πατάς το κουμπί 3D στο remote τις TV σου και κάνει merge τα 2 μέρει σε ένα 3D

• Like 1

Το pc μπορεί να παίξει τα πάντα μαζί και 3D άρkει προφανώς να εχεις 3D τηλεόραση.

Βάζεις και παιζει το video από το pc. Το video φαίνεται διπλό πατάς το κουμπί 3D στο remote τις TV σου και κάνει merge τα 2 μέρει σε ένα 3D

xωρεις 3D TV μπορεις να κανεις Pseudo-3D με τα μπλε-κοκκινα γυαλια

http://1.bp.blogspot.com/_kpddIxvnkbk/SdyWjonc27I/AAAAAAAAAL8/SepuYObUaAw/s400/325px-3D_glasses_istock.jpg

http://thebuzzmedia.com/wp-content/uploads/2009/02/left-4-dead-3d-screenshot.jpg

γιατί υπάρχουν 3d blu ray players? αφου λογικά πάντα εφόσον έχεις blu ray player που δεν είναι 3d και βάλεις να παίξει ένα 3d bluray δισκάκι θα παίξει σωστά? άρα εκεί κολλάει η ερώτηση μου...φτάνει ένα 3d blu ray player για να δεις 3d ταινία?

αφου λογικά πάντα εφόσον έχεις blu ray player που δεν είναι 3d και βάλεις να παίξει ένα 3d bluray δισκάκι θα παίξει σωστά?

Πως o player θα παίξει σωστά το 3D υλικό, αφού δεν έχει δυνατότητα αναπαραγωγής 3D υλικού;

Βασικά όλο το σου post, αν και μικρό, είναι αρκετά χαοτικό, δε βγάζω νόημα. Ή κάνεις λάθη στη διατύπωση των αποριών σου ή τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου(ή και τα 2). Ισχύει ό,τι σου έχει πει ο @biomecanoid, με την επιπλέον διευκρίνιση ότι στην παραπάνω ισότητα, τη θέση του 3d blu ray player (εξωτερικού) μπορεί να πάρει είτε ο ενσωματωμένος player της 3D TV, είτε ένας εξωτερικός media player, είτε ένας player που έχεις στο pc σου εγκατεστημένο(κι έχεις βεβαίως συνδεμένο το pc με την 3D TV).

μια χαρά καταλαβαίνω τι ρωτάω, αφού έχω κατεβάσει ταινία 3d και την έχω δει σε 3d tv κανονικά δεν καταλαβαίνω που χρειάζεται το 3d bluray, δηλαδή το blu ray που δεν είναι 3d δεν παίζει τα 3d δισκάκια? προσπαθώ να μάθω σε τι συνεισφέρει ο 3d bluray player.

παιδια νομιζω πως για να τις δειτε τις ταινιες απο το πσ θα πρεπει να κατεβασετε ειδικους οδηγους για τις καρτες γραφικων σας και να εχετε τον απαραιτητο εξοπλισμο για 3d τουλαχιστον περυσι στο site της nvidia ελεγε οτι με αυτον τον τροπο θα καταφερουμε να δουμε 3δ απο το πσ στην τηλεοραση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...