Προς το περιεχόμενο

Corsair XMS3 8GB DDR3-1600 MHz 36.88 € στο PC1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δώσε το link. Ή ήταν τίποτα σε Black Friday;

Πάντως όλα τα λεφτά είναι το διάγραμμα που δείχνει την πτώση της τιμής των συγκεκριμένων μνημών(αντιπροσωπευτικό και των υπολοίπων). Ξεκινάει με πιο χαμηλή τιμή στα 256 ευρώ τον περασμένο Νοέμβριο και καταλήγει στα 38.66 ευρώ του PC1 όταν έβαλε αυτή την τιμή.

Ξέρει κανείς γιατί τώρα δεν φαίνεται η τιμή του PC1 αλλά τα περίπου 65 ευρώ που τις έχουν τα άλλα μαγαζιά;

Πλεόν με το λανσάρισμα των DIMM 8GB (http://www.valueram.com/datasheets/KVR1333D3E9S_8G.pdf) οι τιμές αναμένεται να υποχωρήσουν και άλλο.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"05/12/11 14:00: Τιμολόγηση Παραγγελίας: σε εξέλιξη. Η Παραγγελία σας είναι έτοιμη να σταλεί με VFS Courier"

Αύριο μάλλον θα τις έχω...

Δημοσ.

γιατι?

οι συγκεκριμένες ειναι στα 1,65V, ενω οι sandy brige λενε οτι θελουν μεχρι 1,5V.

Λογικα θα παιζανε, αλλα δεν ηθελα να το ρισκάρω αφου δεν τις είχα αμεση ανάγκη..

Δημοσ.

Κι εμένα είναι στην αποστολή πριν 12 λεπτά

Κι εγώ για sandy bridge τις θέλω αλλά έχω παραγγείλει τις Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz , τι να κάνω ;;

Μια χαρα είναι οι μνήμες. Απλα έχουν ένα μικρό overclock στην ουσία. Κατέβασε σε 1,5 v και ω του θαύματος θα γίνουν 1333MHz

Δημοσ.

Μια χαρα είναι οι μνήμες. Απλα έχουν ένα μικρό overclock στην ουσία. Κατέβασε σε 1,5 v και ω του θαύματος θα γίνουν 1333MHz

Μα στα 1600 τις θέλω ... για Ζ68 μητρική με τον Ι7-2600

Δημοσ.

Ερώτηση σε AMD κάνουν?

παντου κανουν

εχουν τελειωσει χρονια τωρα τα περιεργα με τις ασυμβατοτητες με τις μνημες.

Δημοσ.

παντου κανουν

εχουν τελειωσει χρονια τωρα τα περιεργα με τις ασυμβατοτητες με τις μνημες.

τι κανουν !!!!! η προσφορα τελειωσε νωμιζω ...........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...