Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Έβαλα και εγώ μια παραγγελία, αν και δεν ξέρω κατά πόσο την χρειάζομαι την μνήμη. Έχω 4GB (και μάλιστα 800-αρες), τα οποία μου είναι αρκετά μέχρι τώρα, απλώς απέχοντας πολύ καιρό από το σπορ της αναβάθμισης, και μη γνωρίζοντας που κυμαίνονται πλέον οι τιμές, με ψιλοθάμπωσαν τα "κάτω από 40 ευρώ" για 8GB μνήμη. Η αλήθεια είναι οτι δεν τα χρειάζομαι (I guess...) και αμφιβάλλω αν οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον τα 8GB θα είναι ακριβότερα από 38-39 ευρώ (μάλλον φθηνότερα θα είναι), για να θεωρηθεί μεγάλη ευκαιρία το τωρινό.
Ntinaras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Έβαλα και εγώ μια παραγγελία, αν και δεν ξέρω κατά πόσο την χρειάζομαι την μνήμη. Έχω 4GB (και μάλιστα 800-αρες), τα οποία μου είναι αρκετά μέχρι τώρα, απλώς απέχοντας πολύ καιρό από το σπορ της αναβάθμισης, και μη γνωρίζοντας που κυμαίνονται πλέον οι τιμές, με ψιλοθάμπωσαν τα "κάτω από 40 ευρώ" για 8GB μνήμη. Η αλήθεια είναι οτι δεν τα χρειάζομαι (I guess...) και αμφιβάλλω αν οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον τα 8GB θα είναι ακριβότερα από 38-39 ευρώ (μάλλον φθηνότερα θα είναι), για να θεωρηθεί μεγάλη ευκαιρία το τωρινό. τωρα εχεις ddr2 και θες να βαλεις ddr3?
bluesattack Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ΤΕΣΠΑ, όπως είπα και στο πρώτο μου μήνυμα, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ, αλλά εγώ θα προτιμήσω τις Vengeance με 6 ευρώ περισσότερο... Kαι τι το τρομεροτερο εχουν οι vengeance ? Eιμαι σχεδον σιγουρος οτι τους περισσοτερους θα τους τραβηξουν τα κερατακια που εχουν Απο κει και περα , και περα της τιμης καλο ειναι να ριξουν μια ματια μερικοι και τι υποστηριζει το mobo τους , ποιες ειναι στη λιστα συμβατοτητας και ποιες οχι , τα volt κλπ. Και 6 Ε ειναι διαφορα
Ntinaras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Kαι τι το τρομεροτερο εχουν οι vengeance ? Eιμαι σχεδον σιγουρος οτι τους περισσοτερους θα τους τραβηξουν τα κερατακια που εχουν Απο κει και περα , και περα της τιμης καλο ειναι να ριξουν μια ματια μερικοι και τι υποστηριζει το mobo τους , ποιες ειναι στη λιστα συμβατοτητας και ποιες οχι , τα volt κλπ. Και 6 Ε ειναι διαφορα πηρα 16γιγα τετοιες απο το αμαζον 52 ευρω
SV1EOD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 πηρα 16γιγα τετοιες απο το αμαζον 52 ευρω Για δώσε το link. Ή ήταν τίποτα σε Black Friday; Πάντως όλα τα λεφτά είναι το διάγραμμα που δείχνει την πτώση της τιμής των συγκεκριμένων μνημών(αντιπροσωπευτικό και των υπολοίπων). Ξεκινάει με πιο χαμηλή τιμή στα 256 ευρώ τον περασμένο Νοέμβριο και καταλήγει στα 38.66 ευρώ του PC1 όταν έβαλε αυτή την τιμή. Ξέρει κανείς γιατί τώρα δεν φαίνεται η τιμή του PC1 αλλά τα περίπου 65 ευρώ που τις έχουν τα άλλα μαγαζιά;
bluesattack Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς γιατί τώρα δεν φαίνεται η τιμή του PC1 αλλά τα περίπου 65 ευρώ που τις έχουν τα άλλα μαγαζιά; Ιδια τιμη εχει ακομα (36.88)
mtzs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Αμα παραλαβετε απο το PC1 γραψτε μου. Πριν 3 μηνες ειχα κανει παραγγελια κατι καλωδια και ποντικια και τα περιμενα 25 μερες. Στο τελος τους πηρα τηλ και ακυρωσα την παραγγελια γιατι ακομη περιμεναν να τα παραλαβουν απ τον προμηθευτη τους. Λεπτομερεια: To ποντικι εγραφε αμεσα διαθεσιμο ηταν σε στοκ (microsoft mouse οχι κατι δυσευρετο δηλαδη- απλα ειχε την πιο φτηνη τιμη στο σκρουτζ) τωρα αυτο που ειναι κατοπιν παραγγελιας απ οτι ειδα οπως το παραγγελνετε εσεις θα το παραγγειλουν και εκεινοι.............. και εχει ο θεος!!! Η συνεχεια εδω στο φορουμ για το ποσο αναξιοπιστοι ειναι
Ntinaras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Για δώσε το link. Ή ήταν τίποτα σε Black Friday; Πάντως όλα τα λεφτά είναι το διάγραμμα που δείχνει την πτώση της τιμής των συγκεκριμένων μνημών(αντιπροσωπευτικό και των υπολοίπων). Ξεκινάει με πιο χαμηλή τιμή στα 256 ευρώ τον περασμένο Νοέμβριο και καταλήγει στα 38.66 ευρώ του PC1 όταν έβαλε αυτή την τιμή. Ξέρει κανείς γιατί τώρα δεν φαίνεται η τιμή του PC1 αλλά τα περίπου 65 ευρώ που τις έχουν τα άλλα μαγαζιά; ακου να δεις τι εγινε ειχανε τα 8γιγα 52 ευρω τις παραγγελνω και επειδη περιμενα ενα μηνα χωρις να ρθουν,τους στελνω μηνυμα και μου στειλαν δευτερες δωρεαν τελικα ηρθαν και οι 2 αλλα με μεγαλη καθυστερηση
SV1EOD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ιδια τιμη εχει ακομα (36.88) Δεν το διατύπωσα καλά. Στον τσιγκούνη ήθελα να πω. ακου να δεις τι εγινε ειχανε τα 8γιγα 52 ευρω τις παραγγελνω και επειδη περιμενα ενα μηνα χωρις να ρθουν,τους στελνω μηνυμα και μου στειλαν δευτερες δωρεαν τελικα ηρθαν και οι 2 αλλα με μεγαλη καθυστερηση Μου είχε συμβεί και εμένα αυτό πριν από κανά 6-7άρι χρόνια με κάτι φορητά DVD-player από pixmania. Anyway στάθηκες τυχερός. Καλοδούλευτες.
DreadKnight Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Αμα παραλαβετε απο το PC1 γραψτε μου. Πριν 3 μηνες ειχα κανει παραγγελια κατι καλωδια και ποντικια και τα περιμενα 25 μερες. Στο τελος τους πηρα τηλ και ακυρωσα την παραγγελια γιατι ακομη περιμεναν να τα παραλαβουν απ τον προμηθευτη τους. Λεπτομερεια: To ποντικι εγραφε αμεσα διαθεσιμο ηταν σε στοκ (microsoft mouse οχι κατι δυσευρετο δηλαδη- απλα ειχε την πιο φτηνη τιμη στο σκρουτζ) τωρα αυτο που ειναι κατοπιν παραγγελιας απ οτι ειδα οπως το παραγγελνετε εσεις θα το παραγγειλουν και εκεινοι.............. και εχει ο θεος!!! Η συνεχεια εδω στο φορουμ για το ποσο αναξιοπιστοι ειναι Το PC1 ειναι παρακλαδι του eshop γι αυτο συνβαινει αυτο
Darth Revan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους.!Εχει παραλάβει κανείς αυτές τις μνήμες;!10 μέρες έχουνε περάσει και ούτε φωνή ουτε ακρόαση...
bluesattack Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Σε εμενα εχουν μαζωχτει και θα τα στειλουν αυριο (λογικα)
Darth Revan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους.!Εχει παραλάβει κανείς αυτές τις μνήμες;!10 μέρες έχουνε περάσει και ούτε φωνή ουτε ακρόαση... Τελικά τους έστειλα email εχθές και με πήρανε σήμερα τηλ και μου είπανε πως εχει γίνει κανονικά η παραγγελία και άυριο μεθάυριο θα λάβω sms να τις πάρω!Οπότε μάλλον κομπλέ!
sv2kgl Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα με πήρανε τηλέφωνο από την εταιρία courier. Οι μνημούλες μου ήρθανε
zacharis1955 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα μου είπαν στο τηλέφωνο ότι μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου θα έχουν εκτελεσθεί (με σειρά προτεραιότητας) όλες οι παραγγελίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα