Stockholm4ever Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Οι μισοι και παραπανω άνθρωποι πάνω στον πλανήτη έχουν αυτο το πράγμα.. Τελικά υπάρχει πλήρη θεραπεία που να σκοτώνει τον έρπητα και να τον βγάζει απο τα χείλια σου ή ακομα το ψάχνουν? Αηδιάζω και μονο στην ιδέα ότι έχω το παράσιτο και μπορεί να εκδηλωθεί όποτε ναναι
dreamercon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Οι μισοι και παραπανω άνθρωποι πάνω στον πλανήτη έχουν αυτο το πράγμα.. Τελικά υπάρχει πλήρη θεραπεία που να σκοτώνει τον έρπητα και να τον βγάζει απο τα χείλια σου ή ακομα το ψάχνουν? Αηδιάζω και μονο στην ιδέα ότι έχω το παράσιτο και μπορεί να εκδηλωθεί όποτε ναναι Να ιαθείς πλήρω από τον έρπη δεν γίνεται - πάντα θα υπάρχει ακόμα και αν δεν υπάρχουν σημάδια. Αν το σκεφτείς, όλη η εσωτερική λειτουργία του ανθρώπινου σώματος είναι ψιλο-αηδιαστική, όπως την δεχόμαστε, δεχόμαστε και τον έρπη.
PavelX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Όπως είπε και ο dreamercon, απλά το δέχεσαι και παίρνεις τα μέτρα σου. Σου προτείνω αυτό: Πάντα έχω 2 μαζί μου just in case. Εάν το προλάβεις, κάνει θαύματα το Compeed (μέσα σε λίγες ώρες).
GothicCrusader Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ο έρπης δεν «φεύγει» με τίποτα γιατί τροποποιεί το dna, άρα μπακάλικα βιολογικά «δεν μπορεί» να φύγει γιατί γίνεται ένα και το αυτό. Θα εκπλαγείς πόσοι άλλοι παρόμοιοι ιοί υπάρχουν.
scullyist Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Εδώ έχουμε τον καρκίνο μέσα μας και είναι απλά πότε και αν θα πυροδοτηθεί, και κάθεσαι και ασχολείσαι για το αν βγάλεις έρπητα κάποια στιγμή -στα χείλη κιόλας- που είναι για 5-10 μέρες και φεύγει. Βρες κάτι πιο χοντρό τουλάχιστον να βασανίζεις τον εαυτό σου βρε παιδί μου, την σπαταλάς που την σπαταλάς την ενέργεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα