Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μισοι και παραπανω άνθρωποι πάνω στον πλανήτη έχουν αυτο το πράγμα.. Τελικά υπάρχει πλήρη θεραπεία που να σκοτώνει τον έρπητα και να τον βγάζει απο τα χείλια σου ή ακομα το ψάχνουν? Αηδιάζω και μονο στην ιδέα ότι έχω το παράσιτο και μπορεί να εκδηλωθεί όποτε ναναι

Δημοσ.

Οι μισοι και παραπανω άνθρωποι πάνω στον πλανήτη έχουν αυτο το πράγμα.. Τελικά υπάρχει πλήρη θεραπεία που να σκοτώνει τον έρπητα και να τον βγάζει απο τα χείλια σου ή ακομα το ψάχνουν? Αηδιάζω και μονο στην ιδέα ότι έχω το παράσιτο και μπορεί να εκδηλωθεί όποτε ναναι

Να ιαθείς πλήρω από τον έρπη δεν γίνεται - πάντα θα υπάρχει ακόμα και αν δεν υπάρχουν σημάδια.

Αν το σκεφτείς, όλη η εσωτερική λειτουργία του ανθρώπινου σώματος είναι ψιλο-αηδιαστική, όπως την δεχόμαστε, δεχόμαστε και τον έρπη.

Δημοσ.

Όπως είπε και ο dreamercon, απλά το δέχεσαι και παίρνεις τα μέτρα σου.

Σου προτείνω αυτό:

715818_max.jpg

Πάντα έχω 2 μαζί μου just in case. Εάν το προλάβεις, κάνει θαύματα το Compeed (μέσα σε λίγες ώρες).

Δημοσ.

Ο έρπης δεν «φεύγει» με τίποτα γιατί τροποποιεί το dna, άρα μπακάλικα βιολογικά «δεν μπορεί» να φύγει γιατί γίνεται ένα και το αυτό.

Θα εκπλαγείς πόσοι άλλοι παρόμοιοι ιοί υπάρχουν.

Δημοσ.

Εδώ έχουμε τον καρκίνο μέσα μας και είναι απλά πότε και αν θα πυροδοτηθεί, και κάθεσαι και ασχολείσαι για το αν βγάλεις έρπητα κάποια στιγμή -στα χείλη κιόλας- που είναι για 5-10 μέρες και φεύγει. Βρες κάτι πιο χοντρό τουλάχιστον να βασανίζεις τον εαυτό σου βρε παιδί μου, την σπαταλάς που την σπαταλάς την ενέργεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...