Anaisthitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα... θα αρχησω λεγοντας για μια ιδεα που μου ηρθε, να βαλω οσα εχει ενα κουτι υπολογιστη σε ενα κουτι (περιβλημα) απο xbox 360 εχω πολλες ιδεες αλλα θελω να συμβουλευτω και να δω τι εχετε να προτεινετε η ιδεα ειναι καλη αλλα προκυπτουν προβληματα οπως τα παρακατω *δεν θα εχει καρτα γραφικων γιατι δεν θα χωραει *δεν θα χωραει ο σκηρος *πως θα βαλω το τροφοδοτικο????? *πως θα βαλω το cd rw?????? *θα χωρεσει το cooler του επεξεργαστη???? μερικες λυσεις που σκεφτικα ειναι να παρω μια μητρικη με onboard gpu και να βαλω 2.5 σκληρο αλλα πως θα βαλω το τροφοδοτικο ειναι το κυριως θεμα και το cd rw δεν με απασχολει ιδιαιτερα να τονισω οτι το pc αυτο δεν το θελω για επιδοσεις το θελω για να κανει την δουλεια ενος notebook επισης για να μην εχω τα παραπανω προβληματα καλη δεν θα ηταν η ιδεα να βαλω ενα notebook κυριολεκτικα μεσα στο xbox? και για το τροφοδοτικο να βρω κατι σε τυπου zotac pc? εδω ενα λινκ για τις διαστασεις του xbox 360 > Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 εσυ τι κομματια εχεις τωρα?μπορεις να παρεις m/b με ενσωματωμενη καρτα γραφικων και να δεις αμα χωραει psu για htpc οσο για το dvd rw νομιζω(χωρις να υποσχομαι τιποτα) οτι μπορεις να συνδεσεις το dvd του xbox με το pc. px δες κατι παρομιο για psu http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=253&area=en και υπολογισε αν περνει μαζι με μια Mini-atx mobo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 βασικα για το dvd κατι εχω δει στο google και κατι μου λεει οτι γινεται, περα απο αυτο εχω μια mobo με onboard gpu εχω σκληρο 2.5 160gb εχω cpu ram ενα χαλασμενο τροφοδοτικο και ενα καλο ενα notebook που μπορει να το βαλω στο mod αλλα ειναι η τελευταια λυση για να μην παει τζαμπα αυτο το τροφοδοτικο που εβαλες καλη φαση δεν ειχα δει ξανα κατι παρομοιο αλλα που βρησκω κατι σαν αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 βασικα για το dvd κατι εχω δει στο google και κατι μου λεει οτι γινεται, περα απο αυτο εχω μια mobo με onboard gpu εχω σκληρο 2.5 160gb εχω cpu ram ενα χαλασμενο τροφοδοτικο και ενα καλο ενα notebook που μπορει να το βαλω στο mod αλλα ειναι η τελευταια λυση για να μην παει τζαμπα αυτο το τροφοδοτικο που εβαλες καλη φαση δεν ειχα δει ξανα κατι παρομοιο αλλα που βρησκω κατι σαν αυτο? υπαρχουν και μικροτερο απο οσο ξερω απλα αν μπορεις να περιμενεις λιγο να σου βρω γιατι γραφω απο κινητο και δεν μπορω να ψαξω τωρα η μητρικη τι μεγεθος εχει? παντος αρκετα καλη η ιδεα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 η μητρικη ε? κατσε να παρω το μετρο αστειευομαι, ειναι περιπου στα 20 κατι εκατοστα και τεριαζει αλλα δεν ειναι εκει το θεμα αμα χρειαστει θα βρω κατι ποιο μικρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Αυτό που λές ίσως να γίνεται αλλά δεν θα είναι και πολύ λειτουργικό. xbox360 pc Πάντως το αντίθετο γίνεται άνετα και μάλιστα θα έχεις προστασία για την κονσόλα για μία ζωή! pc ps3 http://www.youtube.com/watch?v=tFcEQ7qkrwY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoluti0n Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα... θα αρχησω λεγοντας για μια ιδεα που μου ηρθε, να βαλω οσα εχει ενα κουτι υπολογιστη σε ενα κουτι (περιβλημα) απο xbox 360 εχω πολλες ιδεες αλλα θελω να συμβουλευτω και να δω τι εχετε να προτεινετε η ιδεα ειναι καλη αλλα προκυπτουν προβληματα οπως τα παρακατω *δεν θα εχει καρτα γραφικων γιατι δεν θα χωραει *δεν θα χωραει ο σκηρος *πως θα βαλω το τροφοδοτικο????? *πως θα βαλω το cd rw?????? *θα χωρεσει το cooler του επεξεργαστη???? μερικες λυσεις που σκεφτικα ειναι να παρω μια μητρικη με onboard gpu και να βαλω 2.5 σκληρο αλλα πως θα βαλω το τροφοδοτικο ειναι το κυριως θεμα και το cd rw δεν με απασχολει ιδιαιτερα να τονισω οτι το pc αυτο δεν το θελω για επιδοσεις το θελω για να κανει την δουλεια ενος notebook επισης για να μην εχω τα παραπανω προβληματα καλη δεν θα ηταν η ιδεα να βαλω ενα notebook κυριολεκτικα μεσα στο xbox? και για το τροφοδοτικο να βρω κατι σε τυπου zotac pc? εδω ενα λινκ για τις διαστασεις του xbox 360 > Link Καπου εχει παρει το ματι μου κατι Matx που περνουν τροφοδοσια με picopsu (παρομοια με αυτα τον laptop) ψαξτο αν θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 για το αναποδο εχω δει πολλα οποιος εχει καποια συμβουλη ας μου πει πριν τα κανω θαλασσα παιδες σκευτικα κατι yeaaaaah. θα κατεβασω 3d μοντελο για google sketchup και θα τσεκαρω απο εκει αν και πως θα τα βαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 λοιπον τσεκαρε λιγο τροφοδοτικο: http://www.mini-box.com/s.nl/it.A/id.417/.f δες αμα μπορεις να βρεις σε ebay,amazon μητρικη: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23935&cat=3 με ενσωματωμενη cpu και vga μενει χωρος για εναν 2,5αρι σκληρο συμφωνα με τις διαστασεις του xbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 κατσε! για να καταλαβω το psu που εστειλες θελει τροφοδοσια απο φορτιστη λαπτοπ? καλη φαση η μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 κατσε! για να καταλαβω το psu που εστειλες θελει τροφοδοσια απο φορτιστη λαπτοπ? καλη φαση η μητρικη ναι ακριβως!και ενσωματωνεται σχεδον πανω στην μητρικη δες το διαγραμμα που εφτιαξα.λογικα χωρας edit:κοιτα το psu απο ebay.co.uk που δεν εχει τελωνεια κλπ http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_npmv=3&_trksid=m570.l2736&_nkw=picopsu συγκεκριμενα με αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/PicoPSU-160-XT-Power-Supply-Mini-ITX-VIA-Pico-PSU-160XT-/230646892924?pt=UK_Computing_PowerSupplies_EH&hash=item35b3a0497c θα εισαι αρχοντας εφοσον ο zacate καταναλωνει 18 watt edit2:για καποιο λογο το συγκεκριμενο τροφοδοτικο λεει οτι υποστιριζει επεξεργαστες απο 35-65w TDP ενω ο zacate ειναι μονο 18.επειδη δεν ξερω αμα υπαρχει προβλημα δες καποιο μοντελο με μικροτερα watt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Για δες αυτόν http://www.youtube.com/watch?v=TggHtINGIyc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Για δες αυτόν http://www.youtube.com/watch?v=TggHtINGIyc Θέλει πάραααα πολύ δουλειά, εκτός αν έχεις άπλετο χρόνο. Μήπως να το κοίταγες να το πήγαινες σε κανέναν επαγγελματία που ξέρει τι κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Θέλει πάραααα πολύ δουλειά, εκτός αν έχεις άπλετο χρόνο. Μήπως να το κοίταγες να το πήγαινες σε κανέναν επαγγελματία που ξέρει τι κάνει? ενταξει για να κανεις αυτο το απιστευτο πραγμα που εφτιαξε ο τυπος θες και καταληλο εξοπλισμο συν οτι πρεπει να ποιανουν αρκετα τα χερια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ή απλά μπορείς να κλέψεις ιδέες, τα εργαλεία βρίσκονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα