Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Εχω ενα προβλημα με ενα ipod touch 8gb. Το πηρα απο ιντερνετ (αγγελια) στα 80 ευρω,αλλα ειδα οτι ενω εχει μπαταρια και κλεινω τη συσκευη και μετα απο 1-2 μερες την ξανα ανοιγω,μου εχει φτασει στην κοκκινη γραμη η μπαταρια.Πως γινετε να τρωει την μπαταρια ενω ειναι κλειστη η συσκευη; Ειναι θεμα μπαταριας η εχει προβλημα η συσκευη και την πατησα; Γενικα δεν ξερω απο iphone και ipod...

Δημοσ.

Προφανως οταν λες κλεινω εννοεις πατα το πανω κουμπι μια μονο φορα για λιγο...Γιατι αν εννοεις αυτο μαθε οτι μπαινει σε stand-by - κλειδωμα και συνεχιζει να χαλαει εστω και λιγο μπαταρια.Αν θες να το κανεις να κλεισει κρατας πατημενο το πανω κουμπι μεχρι να εμφανιστει slide to power off η κατι τετοιο.Μια αλλη λυση ειναι το airplane mode οταν το κλεινεις μιας και εμενα μ κραταει απειρες μερες σε αυτο το mode.Αυτα απο μενα και ελπιζω να λυθει το προβλημα.

Δημοσ.

Καλημερα.Ναι, το κραταω μεχρι να εμφανιστει το slide to power off και μετα το κλεινω.Αυτη η επιλογη που λες airplane mode που ακριβως ειναι στο μενου;

Καλημερα.Το κραταω μεχρι να εμφανιστει το slide to power off και μετα το κλεινω.Αυτη η επιλογη που λες,airplane mode που ακριβως ειναι στο μενου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα βρηκα το προβλημα.Ειχα ανοιχτο το wifi και την αδειαζε γρηγορα.Δεν ηξερα ομως οτι επειδη εχω ανοιχτο το wifi,παρολο που θα ειναι κλειστη η συσκευη και παλι θα την αδειαζει....Τεσπα.Ολα καλα τωρα.

Επεξ/σία από volidas2000
Δημοσ.

Γεια σου φιλε μου GoLdMaNn.Μπηκα στις ρυθμισεις και ειδα οτι η επιλογη ''χρηση σε πτηση'' ειναι απενεργοποιημενη.Να την αφησω απενεργοποιημενη η να την ενεργοποιησω;Παντως απο χθες το απογευμα που απενεργοποιησα το wifi,δεν μου εχει πεσει καθολου μπαταρια. :)

Δημοσ.

Βοηθάει, επίσης, το να ρυθμίζεις χαμηλά τη φωτεινότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...